Gönderen Konu: Akıllı cam özelliği; çok enteresan!!  (Okunma sayısı 7788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Akıllı cam özelliği; çok enteresan!!
« Yanıtla #40 : Nisan 20, 2011, 09:44:10 »
Citroen C4 te 4 cam da akıllı ayrıca kumandadan da açılıp kapatılabiliyor :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 20, 2011, 09:44:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 20, 2011, 11:07:32 »
ilginç bir durum bu bir kez daha paylaşılmıştı yeni modlelerde bu donanımın eksiklği 2005 hb corollamda 4 camımdada mevcut ama gerekli bir donanım.. olmaması biraz eksiklik...umarım çözümü mevcuttur..kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 31, 2011, 16:54:14 »
forumda gezinirken bu özellik aklıma geldi ne zmandır aklımdaydı bizim makyajlı aurislerde bu özellik mevcut ancak kumandadan aracı kilitlediğimde açık camlarıda kapatmak istiyorum bundan önceki aracıma alarm taktırmıştım alarmın özelliği sayesinde bu olmuştu ama yeni aurisimde alarm yok bunu alarm taktırmadan yaptırabilirmiyim ? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
toyoooo toyota :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 31, 2011, 21:25:18 »
forumda gezinirken bu özellik aklıma geldi ne zmandır aklımdaydı bizim makyajlı aurislerde bu özellik mevcut ancak kumandadan aracı kilitlediğimde açık camlarıda kapatmak istiyorum bundan önceki aracıma alarm taktırmıştım alarmın özelliği sayesinde bu olmuştu ama yeni aurisimde alarm yok bunu alarm taktırmadan yaptırabilirmiyim ? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar

bı iş için satılan moduller ler internette aratırsanız bulabilirsiniz,fark markaların farklı modelleri var 2 cam 4 cam 4cam+ sunroof  gibi kapatma özelliklerine sahipler,ancak şöyle bir durum var orjinal donanımda 4 cam aynı anda kaldırılıyor,sonradan takılan modüller ise tek tek kaldırıyor camları,bunun için biraz fazla verip kalitelisinden almak sizin için daha uygun olacaktır.birde bazı araçlara uygulanamıyor,internetten bilgi edinip aksesuarcıdan alıp taktırmak daha sağlıklı olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mayıs 31, 2011, 21:38:08 »
2004 sol sedanların bir başka özelliği de var.... cam açıkken ilk 10 cm.den yukarı kalkmamışsa tabii akıllı cam için söylüyorum. kolunuza o mesafede değiyorsa cam kapanmayıp tekrar açılıyor. çocukların başları sıkışmasın diye sanırım. seviyorum arabamı yahu . fren,   debriyaj balataları ve lastikdışında değişmesini istediği birşey olmadı. ben de onu dinledim. akünün 7 yıllık olduğuna servis bile inanmıyor. tahtaya vurun....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #45 : Haziran 02, 2011, 07:15:15 »
10 yıl kadar babamın wv transporterına bindim. onda ön yolcu ve sürücü camları akıllı cam. onda o özellik olmasaydı kafayı yiyebilirdim. çünkü hayli uzun bir cam. tamamen açılması ya da tamamen kapanması biraz zaman alıyor. şimdi ise corolla aldık. forumda bu konuyu daha öncede konuşulurken okumuştum. ve ben corollaya ilk girdiğimde ilk incelediğim şeylerden biri cam otomatiği oldu. bizim transporterın camının yarısı kadar. hemen az bir sürede hepsi açılıyor ya da kapanıyor. o anda ben akıllı camın bu kadar kısa bir cam için saçma olabileceğini bile düşündüm arkadaşlar. yani bu özellikte beklentilere göre ihtiyacen değişebilir bir özellik bence. eğerki cam otomatik olucak ama fiyat şu kadar farkedicek diye bir seçenek sunsalardı ben "bırak dağınık kalsın" derdim :)
Çıkarım senle her yola :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RED
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 02, 2011, 09:07:33 »
japonlar fazla ugrasmıyor bu tip özellilerle
xxx red xxx