0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekliyoruz tarafsiz yorumunu Ozcan. Ise yaramaz dersen, tamam. Bence de ise yaramaz.
Mesela amcam 1999 dan beri Hyundai kullanıyor ve gerçekten çok memnun bugüne kadar hiç bir Hyundai'si mekanik veya motor arızası çıkarmadı.Bir ara 2000 model Corolla kullandı o araçta LPG den dolayı motor su koyuverdi.Tekrar Hyundai ye döndü.
Doğrudur Özcan bey.Mesela Ortanca Teyzemin kocasınında Renault hastalığı vardır.Ben ufacık çocuk halimden bugüne kadar olan Renaultları sırasıyla Renault 12 TL,Broadway,19 Europa,Megane I,Megane II.Bir arabayı en az 7-8 sene kullanır.Ve mutlaka beyaz alır .Çokta temiz satar.
inanır mısını accent benim bile ilgimi çekiyor hoş bi ara. 2009 yılında benzinli bi era kullanmıştım belki de 2008 bilemiyorum bu kasanın yeni çıktığı zaman... Bi hoşuma gitti anlatamam şunda kanaat getirebilirim. Hayatta kullandığım en yumuşak arabaydı. O nasıl direksiyon o nasıl debriyaj o nasıl vites sanki hepsi boşa dönüyor debriyaja bastığımı bile anlamıyordum
bence b sınıfı bir araç olarak çok güzel
Plastik motor kapagi bence gereksiz, Ufuk Bey. Araba uzerinde calisirken fazladan bir engel cikariyor. Kaputun altinda yalitim olsa daha iyi olurdu, demek ki maliyetten kismislar.Taylan, birkac defa Accent ticari taksiye bindim, dizeldi herhalde.Gaz verince koltuga yasliyor hakkaten de.
Bugün accent blue'u test etmemiz için aradılar.Bakalım yarın işimiz çıkmazsa bı ara hyundai servisine bakıcaz.Eski hyundai sahiplerine kaskoda bedavaymış Ailede bi tane Era var 1.5 crdi 110 bg acayip seri ve zevkli bir araç Ahmet hocamın dediği gibi japon esintileri tamamiyle var en basiti kapı içlerinde pet şişe koyma yeri gibi.Biz 3 senedir kullanıyoruz çok memnunuz.Her türlü çilemizi çekti Ama her zaman diyorum ailede 2. araç olunacak araba bu accentler.Çünkü hafif ve küçük araçlar. şehir içinde çok ideal yaristen daha büyük iç hacim ve bagaj hacmıne sahip bence b sınıfı bir araç olarak çok güzel ama blue biraz daha pahalı oda fazla oyuncak koydular diye.Neyse yarın test edip era arasındaki farkları görücez tabii eğer fark varsa Özellikle yol tutuşunda...
accentin bagajı dışında nesi yaristen büyük???iç hacmi mi? diz mesafesi baş boyun omuz yan ne varsa işte yaris daha geniş.
Accent,Albea gibi C segmenti alt sınıfta yer alan bir araba.Corolla,Astra,Jetta gibi bu iki modelde C segmenti.Ama C üst sınıfta yer alıyorlar
aga yeni uçan teneke piyasaya çıkmış puhahahahahahahaa