Gönderen Konu: Hyundai Accent Blue  (Okunma sayısı 21521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Hyundai Accent Blue
« : Nisan 05, 2011, 15:22:28 »
Hyundai accenti değiştirmiş galiba
http://accentblue.hyundai.com.tr/

Toyota Club Türkiye

Hyundai Accent Blue
« : Nisan 05, 2011, 15:22:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Hyundai Accent Blue
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2011, 15:46:58 »
İstediği kadar değiştirsin abi hyudain yanından yöresinden geçmem bizim komşuda accent dizel var 30 küsür milyara aldı sene 2006 da şuan satmak istese 15 den yukarı alan yok bu kadar maddi kayıp veren bir marka asla güvenmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2011, 15:54:23 »
İstediği kadar değiştirsin abi hyudain yanından yöresinden geçmem bizim komşuda accent dizel var 30 küsür milyara aldı sene 2006 da şuan satmak istese 15 den yukarı alan yok bu kadar maddi kayıp veren bir marka asla güvenmem.
erdem değer kaybı konusunda haklsın .Benim önceki arabam getzdi. Çok temiz olmasına rağmen bayağı bir zarar etmiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2011, 23:17:03 »

Uploaded with ImageShack.us

Hyundai Accent Blue, Hyundai'nin ilk kez uygulamaya başladığı 5 Yıl Üçlü Bakım Paketi ve 33 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.

Hyundai Assan'ın İzmit Fabrikası'nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue'da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek.

Yeni Accent Blue'nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak.

Yeni Accent Blue'nun tanıtım toplantısında konuşan Hyundai Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Yeni Accent Blue ile yeni dönemin başladığını belirtti.

Karaarslan, Türkiye'de mevcut Accent Era üretiminin devam edeceğini, Accent Blue'nun Era satışlarını sabote etmeyeceğini, aksine Blue ile birlikte üst segment satışlarından pay alacağını kaydetti.

Bu yıl 7 bin 500 civarında Accent Blue satmayı hedeflediklerini ifade eden Karaarslan, ''Bu yıl Accent Era ile Accent Blue'nun toplam satışları 20-22 bin 500 adetler civarında olacaktır. Era ile bu yıl 15 bin adet civarında bir satış hedefimiz vardı'' dedi.

İTHALAT RİSKİ

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ise daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, temmuz-ağustos ayından itibaren i20'nin hafif ticari versiyonunun Türkiye'de üretilmeye başlanacağını ve yurt dışı piyasalara satışının yapılacağını bildirdi.
Kibar, Türk otomotiv pazarının iyi gittiğini, hiç kimsenin pazardan şikayet etmediğini dile getirerek, otomotiv pazarında ithalat ağırlıklı büyümenin devam ettiğini söyledi.

Türkiye'de normal şartlarda gelişmesi gereken esas segmentin, A ve B segmenti olduğuna, ancak bu segmentlerin yeterince gelişemediğine işaret ederek, Türkiye'de otomobil satın alanların yüksek vergiler olmasına rağmen, B ve C segmenti araç satın aldıklarını, bunu da anlayamadığını belirtti.

Kibar, Türkiye otomotiv pazarında 1 milyon adete doğru bir gidişin var olduğunu, ama bu 1 milyon adetin içindeki dağılımın da çok önem kaydettiğini dile getirerek, ''Ne kadar ithal ediyorsun ne kadar içerden tüketiyorsun, ona bakmak lazım. İçerde üretilen otomobillerden tüketim azalıyor. İçerde üretilen araçlar daha gelir seviyesi muhafazakar olan tüketiciye hitap ediyor. Lüks araç ithal ediliyor. Türk otomotiv pazarı bu yıl 1 milyon adetlik rakamlara ulaşamayacak. Eğer ulaşırsa ithalattaki patlamayı Ankara düşünsün...'' dedi.

YENİ ACCENT BLUE

Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti.

Yeni Accent Blue, Hyundai'nin Avrupa ile aynı anda Türkiye'de 5 Yıl Üçlü Bakım programını sunmaya başladığı ilk araç olarak öne çıkıyor. Hyundai'nin 2004 yılından bu yana Türkiye'de satılan tüm modelleri için uygulanan 5 Yıl Üretici Mekanik Garantisi ve Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti'nin yanı sıra artık 5 yıl boyunca her yıl bir defa tüm Hyundai araçlarına Hyundai Yetkili Servisleri'nde ücretsiz check-up hizmeti verilecek.

Yeni Accent Blue, bu uygulamanın sunulduğu ilk model olmanın yanı sıra 2011 yılında satın alınacak tüm Accent Blue'lardan ilk 3 bakım için yağ değişim ücreti de alınmayacak. Accent Blue'nun fiyatı, donanıma göre 33 bin 900 lira ile 39 bin 400 lira arasında değişiyor.

Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2011, 23:25:39 »
Dış tasarımı çok güzel ama kalite ve konsol dizaynı için aynı yorumu yapamıyacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2011, 23:26:38 »
Bu arada koreli mankenlerinde dış tasarımı güzel   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2011, 23:29:13 »
Dış tasarımı çok güzel ama kalite ve konsol dizaynı için aynı yorumu yapamıyacağım
katılıyorum ancak hyundai hergeçen gün kendini geliştiren bir marka.incelemeye değer bir araç olarak görüyorum ancak başka bir arkadaşın sitede paylaştığı yeni elantraya bittim diyebilirim.gerçekten çok hoş yapmışlar.gerçi ön tarafı biraz tuhaf ama zamanla gözlerimiz alışır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2011, 23:31:52 »
Bu arada koreli mankenlerinde dış tasarımı güzel   :)
ilk resim olarak boşuna seçmedim. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2011, 23:33:49 »
katılıyorum ancak hyundai hergeçen gün kendini geliştiren bir marka.incelemeye değer bir araç olarak görüyorum ancak başka bir arkadaşın sitede paylaştığı yeni elantraya bittim diyebilirim.gerçekten çok hoş yapmışlar.gerçi ön tarafı biraz tuhaf ama zamanla gözlerimiz alışır diye düşünüyorum.

Tamam katılıyorumda denemek için 30-40 bin tl verme gibi lüxümüz yok,önce kendini ıspatlasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2011, 23:45:59 »
Tamam katılıyorumda denemek için 30-40 bin tl verme gibi lüxümüz yok,önce kendini ıspatlasın
tabiki, tamamen katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2011, 23:54:13 »
Arkadan Kia nın bi modeline benzetecem ama çıkaramadım.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2011, 00:03:26 »
Hyundai/Kia ucusa gecti, bakalim izleyelim. :P

ABD'de Kia Sorento bagimsiz Consumer Report tarafindan 1 tavsiye edilen arac secilmis. Hyundai/Kia 1 Liraya rakiplerine gore daha fazla araba veriyor.Satislarini arttiran bir faktor de bu.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2011, 00:20:01 »
tip fena değil, bir de o 128 ps üreten 1.6 dizel motor gelirse oldukça rağbet görür bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2011, 00:38:58 »
Geniş havalandırma ızgaraları ve iyice geriye çekilmiş farlar pejo yu arkası da sanki insignia yı andırıyor.Tasarımı hoş olmuş+mankenler konusunda da arkadaşların yorumlarına kesinlikle katılıyorum. :)
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2011, 14:13:23 »
  1,6Lt. dizel motorunda 128Hp.(Ps. 'de olabilir) güçden bahsediliyor. İlginç ve kulağa hoş geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2011, 15:38:59 »
 Bu aracı dün hyundai bayisinde gördüm gece dışarı koymuşlar... Gerçekten çok çekici hoş bi araç... Ama küçük göründü gözüme...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2011, 15:50:14 »
Aracı bayi de inceledim. 1.4 109 hp benzinli motor 37.500 tl fiyat. Bu araç için çok fazla. Bi defa bu B sınıfı bir araç. 2. si malzeme kalitesi çok zayıf. 37 bin tl lik araçta deri direksiyon simidi gibi basit bir ayrıntı bile yok.  Bu aracın dizeli gelcek ve 1.6 128 hp olcak. Ancak fiatı kesinlikle 40 bin üzerinde olur. Bu fiyatlara B sınıfı hyundai araç  alanlara "geçmiş olsun mu  yoksa hayırlı olsun mu"  demeliyim tam bilemiyorum.   Zaten hyundai bu aracın fiyatını bilinçli olarak yüksek tutuyor. Çünkü aynı anda üretimine devam edeceği aynı aracın eski versiyonunun satışlarının kesmesini istemiyor.  Accent era daha 2 yıl üretilecekmiş.
 Bu fiyatlar seviyesinde elentra getirip satsalar peynir ekmek gibi gider ve parasının hakkını  da vermiş olur. Hyundai nin halen devam ettiği en büyük yanlış C sınıfı sedanı olan elantra yı halen satmıyor olması.  Zaten adamlar bizi bir yerlerlerine takmadıklarını daha önce defalarca açıkladılar.
yeni elentra amerika da çok zamandır satışta.. merak edenler için işte resimleri... Bu siteden öğrendiğim kadarıyla fiyatı da 14 bin dolar seviyesinde. yani bizim parayla 22 bin lira gibi...
http://www.hyundaiusa.com/elantra/exterior.aspx
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 09, 2011, 18:50:48 »
Süper olmuş iç tasarımda pek değişiklik yok gibi
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 09, 2011, 22:06:10 »
Fiyatları çok yuksek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 09, 2011, 22:50:17 »
Görüyor musun sen hyundai kasalara bak maşallah :) Ne kadar hızlı gelişiyor bu firma yahu...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...