Gönderen Konu: Hyundai Accent Blue  (Okunma sayısı 21525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Hyundai Accent Blue
« Yanıtla #60 : Nisan 18, 2011, 22:45:45 »
Almanlar rağbet ediyor mu?    :D
2011 YARİS 1.0

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 18, 2011, 22:45:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 19, 2011, 21:36:48 »
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Nisan 19, 2011, 21:50:10 »
+1    lol-chief says:
July 30, 2010 at 4:36 pm
lol mitsubishi is anti-spam word.

wow well done Hyundai they truly deserve it.

but i’d still buy a mazda until these achievements filter down the populace and hyundai hold their value in the used car market.

wake up subaru, mitsu and toyo

bu yorum bence işi biraz açıklıyor.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 19, 2011, 21:55:04 »
3.4% of the market share in February   .satış yüzdesi buymuş.....verdiğiniz linkteki oran bu...rağbet mi bu?1000 araç satarken yüzde 37 artış yaparak 1370 satmak gibi bişey.sadece polo  satışı tüm hyundailerden fazla ....veya golf ile polonun toplamı almanyada tüm ithal araçların fazlası demek :)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Nisan 20, 2011, 00:56:36 »
Agzi olan yorum yapiyor, normal o.

Onu birakalim da Almanya'nin en kaliteli araba markasi secilmesi dikkat cekici.

% 3.4 pazar payini kucumsemiyorsunuz herhalde?

Cunku Toyota/Lexus'un payi daha da kucuk. Hyundai Almanya'daki 1 NUMARALI Asya markasi.

http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec,4/new/58739/__Hyundai-tops-car-sales-list-of-Asian-brands-in-Germany-after-H1.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #65 : Nisan 20, 2011, 18:16:12 »
hyundaı vikipedi
halk arasında uçan teneke bisikletten bozma konserve kutusu kore artğı (çöpü) gibi tabirlerle ünlenmiştir.her yerinden çalınmış dandik dundik bi otomobil dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 20, 2011, 18:20:35 »
yok o oranı küçümsemiyorum.göçmelerin oranıyla alakalı bir oran.  :)  almanlar toyotayı bile  beğenmiyorlar.. bende audi varken toyotaya binmem....en kaliteliseçen kim? her  oto dergisi bir birinci seçer.yok reddot tasarım.yok automaganize yok autogazete felan filan.ben audinin ve mersonun bmw nin satışoranına bakınca  herşeyi anladım .paran varsa alaman yoksa nippon....
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 20, 2011, 19:16:28 »
  Hyundai'nin ve bazı başka otomotiv firmalarının son yıllarda hem teknolojik hemde ticari olarak büyük adımlar attığını rahatlıkla söyleyebiliriz bence.
 Hem uzakdoğu firmaları avrupalı markalardan, hemde avrupalı markalar uzakdoğulu rakiplerinden çokca şey öğrendi son zamanlarda ve aradaki farklar azaldı bu sebeple benim düşünceme göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #68 : Nisan 20, 2011, 19:47:55 »
geçen gün arabayı test etme fırsatı buldum lütfen koltuğuna dahi oturmadığınız arabalar hakkında sallamayın. ben izlenimleri paylaşmıyacağım. Çünkü konunun gidişatı baktığımda bir konu açıp "arkadaşlar A63.0TDI test ettim araba toyotadan daha iyi" yazarsam bile illaki corolla daha iyi diyecekler.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #69 : Nisan 20, 2011, 19:49:58 »
hayretler içinde karşılıyorum bu yorumlarınızı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 20, 2011, 19:58:06 »
audi toyotadan iyidir dedim ya....tatanın da koltuğuna binmedim .sallamayayım  değil mi.ha birde cherylere de binmedim ....hyundai fiyatını haketmiyor.o kdar  :D
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Nisan 20, 2011, 20:02:07 »
  Türkiye'de hiç bir araç bence bu fiyatları haketmiyor. Hatta Türk halkı olarak bizler bu fiyatları haketmiyoruz. Unutmayalım ki bir çok araç burada üretiliyor ve ihraç ediliyor. ;) Ancak en pahalı Türkiye'de satılıyor.

Arkadaşlar, buradaki değerlendirmelerimiz araçlara aittir. Bu yüzden mümkün olduğunca somut veriler ile hareket etmekte ve diğer görüşlere karşı saygılı olmakta fayda vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Nisan 20, 2011, 20:48:57 »
geçen gün arabayı test etme fırsatı buldum lütfen koltuğuna dahi oturmadığınız arabalar hakkında sallamayın. ben izlenimleri paylaşmıyacağım. Çünkü konunun gidişatı baktığımda bir konu açıp "arkadaşlar A63.0TDI test ettim araba toyotadan daha iyi" yazarsam bile illaki corolla daha iyi diyecekler.

Volkan, herkesin acik dusunceli olmasini bekleyemeyiz.Kimileri kuru taasupla olaya yaklasacaktir her zaman.
Corolla Turkiye'ye ilk geldiginde de ayni kuru taasupla tepkiler olmustur. Bilmeyince tek dayanagin taassup oluyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Nisan 20, 2011, 20:51:54 »

ben geçenlerde jetta daha donanımlı, corolladan soğudum dedim. hemen - alkış atmışlar :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 20, 2011, 21:14:17 »
ben geçenlerde jetta daha donanımlı, corolladan soğudum dedim. hemen - alkış atmışlar :D

Cami duvarı mevzusu :D

---
Bu arada bir araçtan hoşlanmak için illa kullanmak mı gereklidir veyahut bir markanın kafamızdaki imajını bir araçla silmesini mi bekliyorsunuz burda herkes fikirlerini paylaşmakta ne kadar objektifler tartışmaya gerek yok zaten kümülatif şekilde yorum yapıyorlar siz de öyle yapıyorsunuz gerçi ama farkında değilsiniz galiba :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Nisan 20, 2011, 22:39:06 »
bunu BMW'cinin söylemesi de ayrı bişey :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 21, 2011, 00:53:34 »
 Yok arkadaş yok fanatiklikte bi yere kadar corolla benim egolarımı tatmin etmiyor mesela ama hyundai hiç hiç etmez sürdüm de biliyorum hani :)
 Tek isteğim ne biliyor musunuz şu son kasa avensisin bi önce ki kasasını uzun yolda kullanmak ve toyotaya olan gerçek bağımı ortaya çıkarmak ben corolladan hiç zevk almıyorum arkadaş honda'dan da zevk almıyorum acaba C segmenti bana az mı geliyor anlamadım. Benim avensis kullanmam lazım ama bulamıyorummmmm... Bu arada accent istediği kadar güzel araç yapsın corolla süren adamı kolay kolay tatmin etmez neden attan inip eşeğe biniyorsun çünkü. Birisi C segmenti birisi B. Bu sadece corolla değil astra'sı var focus'u var bilmem hangi C segmenti var öyle işte ne bilim yanlış düşünüyorsam düzeltin araçların kalitesine lafım yok ama bu kadar kısa bi süre de hyundai'nin de toyota kadar sorunsuz bi araç olacağına inanmam inanamam açıkçası...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 21, 2011, 14:21:41 »
Ozcan, videoyu izledim. Arac karda gidiyor, ama camurda gitmiyor diyorsun.Nasil is bu?
Begendin mi, begenmedin mi onu soyle. :) Ben anlayamadim sahsen.Taksi de Kecioren'den :D
   Yeni Accent'i henüz göremedim Ahmet.Karda gidipte çamurda gidemeyen araba Crafter,Accent değil :D :D :D.Takside Keçiören Eşrafından  :D :D

Yok arkadaş yok fanatiklikte bi yere kadar corolla benim egolarımı tatmin etmiyor mesela ama hyundai hiç hiç etmez sürdüm de biliyorum hani :)
 Tek isteğim ne biliyor musunuz şu son kasa avensisin bi önce ki kasasını uzun yolda kullanmak ve toyotaya olan gerçek bağımı ortaya çıkarmak ben corolladan hiç zevk almıyorum arkadaş honda'dan da zevk almıyorum acaba C segmenti bana az mı geliyor anlamadım. Benim avensis kullanmam lazım ama bulamıyorummmmm... Bu arada accent istediği kadar güzel araç yapsın corolla süren adamı kolay kolay tatmin etmez neden attan inip eşeğe biniyorsun çünkü. Birisi C segmenti birisi B. Bu sadece corolla değil astra'sı var focus'u var bilmem hangi C segmenti var öyle işte ne bilim yanlış düşünüyorsam düzeltin araçların kalitesine lafım yok ama bu kadar kısa bi süre de hyundai'nin de toyota kadar sorunsuz bi araç olacağına inanmam inanamam açıkçası...
   Oğuz bey Accent'te Corolla gibi C segmentinde yer alıyor.B segmentinde değil...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #78 : Nisan 21, 2011, 17:56:53 »
burada yazdıklarımı lütfen kişisel algılamayın.. bu marka forumlarında olan bir gerçek. diğer aracımız 1.6fsı passat, vw forumlarındada aynı mevzular. 1.6fsı motorun 2.0'dan daha keyifli oluduğunu idda edenlerden tutunda skoda sahiplerinin mesajlarını sallamamaya kadar daha neler var.

asıl önemli olan kişinin sahip olduğu şeye esir olmaması.

Örnek olarak ouğzbeyin hatalı sınıflandırması. bunun altında bir bilgi eksikliğinin olduğu sanmıyorum ve inanmıyorum, hatta tamamen markaya odaklı yazdığına bahse bile girebilirim.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Nisan 21, 2011, 18:09:34 »
Öncelikle accent B sınıfında bir araçtır. C sınıfındaki araçları ise elantra ve i30 dur.
5 yıl accent ve 5 yılda getz kullandım. iki hyundai ile 120000 km ye yakın yol yaptım. iki aracıda sıfır almıştım. kesinlikle verdiğiniz parayı hak eden bir markadır. fiyat/kalite oranı olarak düşünürseniz toyotadan daha kötü araçlar üretmezler. kasım ayında corollayı aldığımda yeni elentra satışta olsaydı tereddüt etmeden alırdım. Sorarsanız şimdiki 2011 corolladanda memnunum. bu arada accent blue da son derece iyi bir araç olmuş.( bu tabiki benim fikrimdir.)
ytahtaci