0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen gün arabayı test etme fırsatı buldum lütfen koltuğuna dahi oturmadığınız arabalar hakkında sallamayın. ben izlenimleri paylaşmıyacağım. Çünkü konunun gidişatı baktığımda bir konu açıp "arkadaşlar A63.0TDI test ettim araba toyotadan daha iyi" yazarsam bile illaki corolla daha iyi diyecekler.
ben geçenlerde jetta daha donanımlı, corolladan soğudum dedim. hemen - alkış atmışlar
Ozcan, videoyu izledim. Arac karda gidiyor, ama camurda gitmiyor diyorsun.Nasil is bu? Begendin mi, begenmedin mi onu soyle. Ben anlayamadim sahsen.Taksi de Kecioren'den
Yok arkadaş yok fanatiklikte bi yere kadar corolla benim egolarımı tatmin etmiyor mesela ama hyundai hiç hiç etmez sürdüm de biliyorum hani Tek isteğim ne biliyor musunuz şu son kasa avensisin bi önce ki kasasını uzun yolda kullanmak ve toyotaya olan gerçek bağımı ortaya çıkarmak ben corolladan hiç zevk almıyorum arkadaş honda'dan da zevk almıyorum acaba C segmenti bana az mı geliyor anlamadım. Benim avensis kullanmam lazım ama bulamıyorummmmm... Bu arada accent istediği kadar güzel araç yapsın corolla süren adamı kolay kolay tatmin etmez neden attan inip eşeğe biniyorsun çünkü. Birisi C segmenti birisi B. Bu sadece corolla değil astra'sı var focus'u var bilmem hangi C segmenti var öyle işte ne bilim yanlış düşünüyorsam düzeltin araçların kalitesine lafım yok ama bu kadar kısa bi süre de hyundai'nin de toyota kadar sorunsuz bi araç olacağına inanmam inanamam açıkçası...