Gönderen Konu: AURİS İÇİN HERKESTEN BİR DETAY  (Okunma sayısı 13592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Ynt: AURİS İÇİN HERKESTEN BİR DETAY
« Yanıtla #40 : Nisan 01, 2011, 01:38:44 »
Siz auriscileri seviyorum :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 01, 2011, 01:38:44 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Nisan 01, 2011, 01:44:05 »
auris kullanmayı bilmeyen çok adam yedin herhalde :) kendini tanıtsanda bizde seni sevsek abicim

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Nisan 01, 2011, 01:45:32 »
ali rıza yalaz sende adanalısın demekki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 01, 2011, 01:50:12 »
mini cooper, alfa tspark, corolla 1.6 2003, rover, civic 2010, c180, aldıklarım :)
abicim peki mini cooper s miydi peki dierlerinde eline sağlık aurisi anlamışlardır az çok:D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Nisan 01, 2011, 01:53:13 »
mini cooper s 210 hp kalkışta bile geçemeyiz. aurisleri bilen çok yok neyazıkki toyota reklam yapmıyor. reklam yapanların hepsi az satanlar ya da piyasada bildiğimiz kötü markalar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #45 : Nisan 01, 2011, 01:55:45 »
Ben yeni girmedim sitenize eskiden 2009 makyajlı kasa yarisim vardı. Cogu kişi biliordu arabamı. ama satıp yerine başka bi araç aldım. Yarisim ilk başlarda cok ii gidiyordu gecemediğim araba yoktu diyebilirim dizeldi. ama turbom degğiştirildi gidişi değişti arabamın ve bende sogudum arabadan biraz daha bindim yine turbom değiştirlecekti arıza verdi arabam 45.000 kmde iken. 2 kez turbom değişti ve ikinci değişiminde toyota orjinal d-4d turbosu değil baska bir turbo takacagını soledi cunku hata varmıs 2009dan sonra uretilen d-4d arabaların turbolarında bende gicık alıp arabamı sattım :) şimdi ise 1.2 tsi ibiza sc var. Gayet memnunum hafifliği sayesinde 1.4 tsi leon ile aynı performansta. internet sitesinden bakabilirsiniz. cok auris gectim :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Nisan 01, 2011, 02:00:43 »
:) ankaraya gelde abicim biara araba nasıl kullanılır öğren... eski toyotacıymısın gider yapmayalım. arabanın herkes hakkını veremez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 01, 2011, 02:06:40 »
mini cooper s 210 hp kalkışta bile geçemeyiz. aurisleri bilen çok yok neyazıkki toyota reklam yapmıyor. reklam yapanların hepsi az satanlar ya da piyasada bildiğimiz kötü markalar...

bende cooper s için aynı şeleri düşündüm ondan sordum:D arkadaşın yarisini iyi bilirim gerçekten performans olarak iyiydi turbo sorunundan sonra tadı kaçmıştı tsi ıbıza sı iyi kaçıyor beni sahsen cok şaşırtmıştı

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Nisan 01, 2011, 02:07:08 »
sözlerime son verirken... ankara modifiyede ve cadde de bir numara unutmayalım... uzkumuzu geniş tutalım dünya kendi çevremizden ibaret olmamalı...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Nisan 01, 2011, 02:09:08 »
unuttuğunuz bi kaç ufak ayrıntı var oda bende kalsın :) herşey arabanla senin aranda olmalı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 01, 2011, 02:37:28 »
sonuçta insanın özeli olmalı arabasıyla :) ufku geniş olma konusunda haklısın emre abi her gün bir çok yeni şey öğreniyor insan ancak öle geliştirebiliriz zaten kendimizi ii geceler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Nisan 01, 2011, 03:37:15 »
Toyotayı severim guzel arabadır. Sonucta bu arabadan onceki 2 arabamda toyotaydı. Toyotamı sattım diye gider yapmam asla. Bunun araba kullanmayı bilmeklede alakasaı yok: İki arabanın uretiliş amacı farklı zaten. Auris aile arabası. ibiza sc yani sport coupe spor araba. benim araba mkasımum torku  175 / 1550-4100 sabit hep maksimum tork sizin arabaların ise 160/4400 Nm/dd. kalkıslarda önemli olan beygir degildir torkdur. Sİz zaten o torku yakalayana kadar ben arabamda hep maksimum tork geziorum ve torkumda sizden yuksek. Bu sondan kacmak imkansızdır. Tsi motor valvematic motordan performans acısından gucludur. Tsi motorun bir sürü ödülü varken ben valvematic motorun pek göremedim. İstediğin kadar iyi vites at istediğin kadar iyi kullan ortada teknik veriler var. 0-100 daha iyi TSI'ın. Yarıstıgım valvematicler oldu. hiç biri 4uncu vitesim bitene kadar yaklasmayı bırak acılan mesafeyi durduramadı. Sunu unutmayalım ki herkesin aldıgı araba kendisine guzeldir ortada gercekler var bunlarıda göz ardı etmemek lazım. Sunuda unutmayın tork yarıs kazandırı beygir araba sattırır :)

Beni sakın yanlıs anlamayın ben toyotayı gercekten seven bi insanım 2008 model yarisim vardi 1.3 benzinli onu satıp 1.4 dizel makyajlı kasa yaris aldım. Ama su an gunumuzde performasn isteyenler yani benim gibi insanlar tsi almali. Yada bu gercegi gören Toyotayı gorup 2012 de turkiyeye girecek olan turbolu arabalarını almalı. Toyotaya sempatim sonsuz :) ama fanatiklik yapıp gercekleri sapıtmayın.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Nisan 01, 2011, 19:51:02 »
güzel açıklama ama hala seni ankara ya davet ediyorum :) tork ve beygir karışımıda araba yaktırır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 01, 2011, 19:57:26 »
Naptınız ya Tsi golfü nasıl geçtin, nasıl başardın acaba??? İlk 3 viteste duman eder Aurisi.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #54 : Nisan 02, 2011, 00:06:06 »
güzel açıklama ama hala seni ankara ya davet ediyorum :) tork ve beygir karışımıda araba yaktırır :D

Hersey ortada mantık cercevesinde kıyasladıgın zaman bir tsi ile bir auris bir tutalamaz. biri spor biri konfor otomabili. Motorlarıda ona göre. tsi passatı kaldırıor tiguanı kaldırıor. gucu siz tahmin edin. Ama cok merak ediyosanız sonucu yine ben sizi adanaya davet ediyorum. Ankaraya gelecem 1.4 tsi ile kalkarız istiyorsanız yine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 02, 2011, 01:04:07 »
Naptınız ya Tsi golfü nasıl geçtin, nasıl başardın acaba??? İlk 3 viteste duman eder Aurisi.
orda demek istediğim 4. vites sonuna kadar tsi 122 bg olan golf ondeydi sonra 5 . 6. viteslerde ben aldım yani top speed  de herzaman hacıim farkı var o 1400cc ben 1600cc onda turbo biryere kadar görevini yapıyor sonrasında son hızlarda hacim konuşuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #56 : Nisan 02, 2011, 01:05:03 »
Bugün İstanbul - İzmir yaptım. Artık yolda araç ilk 1000 km' sini devirdikten sonra hafif hafif gazı yokladım. 140' a kadar ara ara çıktım bıraktım. Yeni araba olduğu için pek zorlamak istemedim. Ama araç gaza bastınmı gidiyor. Buda su götürmez bir gerçek. Kullanma kılavuzunda ilk 1000 km yüksek hızlara çıkılmaması tavsiyesinde bulunulmuş.  Birkaç gün sonra Aydın otobanına çıkıp Allah ne verdiyse bir kapatıcam.  1000 km hiç zorlamadım. Şimdi birazda arabayı alıştırmak adına otobanda iyi bir yapıştırmayı düşünüyorum. Zaten araç hızı pek hissettirmiyor. Bir önceki Corolla HB ile yaptığım hızı hissedebiliyordum. Auris o açıdan çok çok iyi ve yola oturuyor.
Bana göre bu aracın bir eksisi var. Oda sanırım davlumbaz içlerine izolasyon yaptırmak gerekli. Aracın izolasyonu güzel aslında.Dediğim gibi davlumbazları bir elden geçerse daha sessiz ve konforlu olur.
Bu arada arkadaşlar 1.6 Valvematic Auris ile şehir için real benzin tüketim değeriniz nedir? Benim araç 600 km şehir dışı yol sonunda 6.9 ortalamaya düştü. Şehir içinde dün 7.9' a kadar indi yol bilgisayarı verilerinde. Ama ben birebir depo ölçme yöntemi ile test eden arkadaşlardan bilgi alırsam daha sağlıklı olur. Araba yeni olduğu için biraz fazla yaktığını düşünüyorum.

En son ışık öttüğünde depoyu fullemiştim. 275 km şehir içi, 375 km şehir dışı ve ışık tekrar öttü. Yol üstünde 50 TL benzin aldım ve 225 km sonra tekrar öttü. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Nisan 03, 2011, 20:31:15 »

katılıyorum mini coperda şahane bir  motor var ama  aurisin dış görünüşü bence daha güzel toyotanında bunun gibi güçlü motor seçenekleri olmalı bence
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #58 : Nisan 04, 2011, 00:54:51 »
katılıyorum mini coperda şahane bir  motor var ama  aurisin dış görünüşü bence daha güzel toyotanında bunun gibi güçlü motor seçenekleri olmalı bence
Var zaten ama türkiyeye getirmiyorlar 2012 de toyotanın turbo motorları gelecek :) o zaman toyotaların performansını izleyeceğiz bizde...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Nisan 04, 2011, 10:13:45 »
Var zaten ama türkiyeye getirmiyorlar 2012 de toyotanın turbo motorları gelecek :) o zaman toyotaların performansını izleyeceğiz bizde...

bu bilgiyi nerden aldın abicim link varsa yazabilirmisin foruma burdan