0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emin ol var. Ben bir ara 2011 1.6 corolla ile kapışıyım dedim adamın tozunu yuttum. Bizim turbo bi yere kadar. Sonrası tipik dizeL Şöförden şöföre değişir kısmı burda devreye girmiyor
o düz yoldur bence rampada alır dizel
bende 1,9 dti megane var gerçi aurisimi sipariş verdim bugün yada yarın alcam meganla benzinli araba rampada arkadam gelemiyo benim gerçi auris 1,4 ama çok farketmez bence
Nası farketmez. 1.4 ile 1.9 farketmez mi abicim. O zaman bütün motorlar 1.4 olurdu Rampada beni geçemiyor demişsin ama arkandan gelen benzinli aracın motoru ne, o benzinli araç gaza basıyormu bu da önemli.
1,9 100bg 200 nm 1,4 90 bg 205 nm bence çok fark yok ama benim arabama göre sonuçta eski teknoloji megane 1 bendeki.Arkadan gelen araba geçmeye niyetlenip sen basılca oda daha fazla basıyo bu geçmek istediğinin göstergesidir bence
Bizim araç gerçekten çok güçlü ama inşallah seni hayal kırıklığına uğratmaz. Bastımı gidiyor ama bi yere kadar gidiyor.
inşallah üzmez gerçi artık öle hızlı kullanabileceğimi pek sanmıyorum daha 2 aylık bi kızım var artık hız yok
O zaman size bundan sonra yavaş gitmek düşer bize de allah analı babalı büyütsün demek düşer
1.6 132 bg aurisim 4400devirden sonra max torka ulaştığı için çıldırıyor kendi deneyimlerinden bir kaç örnek vereyim 0-400 metrede 1.4 dizel yarisi 2. vitese kadar kafa kafaya sonra ayırıyor,1.6 audi a3 yıne 400 metrede çok rahat alıyor 1.6 leona tenezzül bile etmeden alıyor:D,tsi larda ise uzunda 4. vitesten sonra alıyor bugüne kadar bir tek 2010 civic zorladı v-tec ti galiba uzunda baya bi sure beraber gittikk sonra yavas yavas almaya basladı beni,alt viteslerde ben öndeydim hep.. (tsi larda denediğim araçlar 122bg ve 105 bg lik olanlardı)