0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LPG kiti milano, iyi bir usta tarafından takıldı. Ayrıca yazmayı unutmuşum, stop sorununun dışında sıklıkla rölantide araba 700-900 arasında gidip geliyor. Mehmet Özenç in ismini arama motorundan baktım; başka bir sitede yorumlarını gördüm, bu sitede yazıyor mu? Diger sitelere mi bakmalı?
Merhaba Halit Bey,Mehmet Bey ve diğer bir arkadaş rölanti ile ilgili sorun olduğundan hava akışını kotrol eden hava akışmetreyi temizletmemi tavsiye ettiler. Onu bir temizleteceğim. Hava sogukken (sabahları) benzinde ve tüpte aynı sorunu yapıyor. Su devridaiminde neye bakmam lazım?
Merhabalar,2007 model Avensis Elegant sahibiyim. Araçta titreme oluyor, devir ibresi bir aşağı bir yukarı çıkıyor bu nedenle araç titriyor. Subaptandır olabileceğini söylediler, bu nedenle motor kapağı açılması gerekiyor dediler. Konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim bir de kaç paraya olur bu iş bilgisi olan yardım etsin lütfen.--Düzeltme Notu--Türkçe yazım kurallarına dikkat edilmesini rica ederiz.
Merhabalar,2005 model 1.6 avensis elegant kullanıyorum. 1.5 yıldır sıralı sistem tüp var üzerinde. Tüple 40.000 kilometre yaptım hiçbir sorun yaşamadım. 15 gün kadar önce LPG sisteminin bakımını yaptırdım, filtreler vs. değişti. Filtrelerden birisi özellikle çok kirlenmişti, filtre kutusunun içinde bile birikinti olmuştu. Onlar temizlendi, bilgisayardan ayarı kontrol edildi, düzgün çalıştığı için bir değişiklik yapılmadı. Son 10 gündür arac sabahları motor sogukken stop etmeye başladı. İlk çalıştırıyorum, devrin normale inmesini bekliyorum geri geri çıkıyorum, ileri vitese almak için debriyaja bastığımda devir iyice düşüyor ve stop ediyor. Aynı şekilde yolda giderken de stop olan bir yere geldiğimde aracı durduruyorum ve devir düşüyor motor stop ediyor. Araç 5-10 dk gittikten sonra sorun cıkmıyor. Dün 60.000 bakımı gelmişti onu yaptırdım. Serviste compression ölçüldü, değerler gayet normal çıktı. Servis subaplarda sorun olabileceğini söylemişti ama compression normal çıkınca ona da birşey diyemediler ama tüpten kaynaklı bir sorundur dediler. Bu sabah tüpü kapatıp benzinde denedim yine aynı sorun oldu. Bo konuda daha önce deneyimi olanlarınız varsa tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek,kolay gelsin.