0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam dostlar2008 corollaya lpg taktırmak istiyorum bu modele taktıran arkadaşlar varmıdır nasıl bir netice almışlardır ne marka taktırmışlardır.şimdiden teşekkür[/quote]Merhaba NECATİ Bey, arabanız 2008 kaç km yaptınız bu güne kadar.Şöyle sorayım senede 15-20 bin km yi geçiyormusunuz.Eğer geçmem derseniz,bence yaptırmasanızda olabilir kanımca.Tabi karar sizin birdearabanızın garantisini heder edersiniz.Çünki bu arabalar herkezin dediği gibi (toyota sorun çıkarmaz,Sorunsuz araba diyorlar) bir araba değil.Km yaptıkça sorunlar çıkartıyor.Çok eksiği ve arızaları olan bir araba.Onun için garanti her zaman lazım.Ben de de 2007 MM corolla benzinli var.Bende zaman zaman lpg düşünmüyor değilim.Fakat garanti meselesi çok mühim.Birde ben çok sorun çıkıyor diye extra garanti yaptırdım.Bir de 1 senede 7000 km yapmışım.o yüzden.Servise sordunuzmu?taktırcağınızı.Yinede bu konu hakkındaki çalışmalarınızı bizimle paylaşırsanız bizde bilgi sahibi oluruz.
wallahi bilmem sıralı brc ( italyan ) 1.500 ytl pesin wallahi ben yaza kadar takıyorum[/quote]bak erdeme sıralı diyoryahu takdır tek nokta 2008 corollası olan arkadaş, bence garanti daha önemli ! aracını garantiden çıkarma derim. ne kadar benzin yakacağını tahmin ederek almalıydın aracını, gerekirse ilk baştan dizel almalıydın, yada ikinci el bişey alıp lpg takdırmak olabilir
ne kadar benzin yakacağını tahmin ederek almalıydın aracını, gerekirse ilk baştan dizel almalıydın, yada ikinci bişey alıp lpg takdırmak olabilir[/quote] Söylemek istediğim şeylerin tamamını Utku benden önce söylemiş.
wallahi bilmem sıralı brc ( italyan ) 1.500 ytl pesin wallahi ben yaza kadar takıyorum
lpg motor ömrünü yemez mi?
ama plazalar lpg den kaynaklanan bi soru bulurlarsa garanti yapmıyolar bence okadar lpg ile uğraşacağınıza dzel alsaydını 10 kat daha ii di. Lpg ler tehlikeli bence ?