0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en basitinden dolmuşta iken kolay kolay genç bayanlara yerimden kalkıp yer veremiyorum hele hele yaşıtım olanlara hiç.. verdiğim zaman üstümde nedense bir baskı oluştuğunu hissediyorum.. belkide bu beni bayanların gözünde centilmen biri olmadığım hissi uyandırıyor.
ayıp ayıp , çok ayıp, hiç yakışımı centilmen bi türk gencinesen otur oraya yayıl, hamile bayan yanında diklsin... olmaz ...yakışmazkalk yer ver .. ayıp yavw ... nasıl oturuyorsun hala orada...
Misal "Hız" ihlallerini tct'de konuşmuyoruz bu konuda bir anket açmayı bile düşünüyorum ama çelişkide kaldım... yani acaba üyelerimizin kaçı bu konuşmadığımız hızlara hiç çıkmadı veya düzenli olarak çokmıyor
İkisi arasında çok fark var ama Berkcan. Sigara satılır (bence satılmamalı) ama üzerinde de ondan alıkoymak için bir sürü ibare konur. Araç satılır ve belli bir hız göstergesi vardır ancak ülkelerin kendine göre karayolları hız sınırları vardır.
Ülkelerin belirlediği hız sınırı problem değil zaten de ben burada bir kural ihlalimii beyan edemiyorum mesela bizim tct topluluğumuzda konuşsak da tepki çekeceğimiz ve kilit veya sansür uygulamasına gidilecek bir durum yani tct toplumu normlarından dolayı içe kapanıyor hız yapanlar
konuşamadığım şeyi burada neden konuşayım o zaman konuşabildiğim şey olur neden burada paylaşayım
Okulda kitap okuma saatindeydik derin bir sessizlikte karnımın aşırı derecede guruldaması beni çok rencideediyor yüzüm kıpkırmızı oluyor utandım
benimde biyoloji dersinde ağzım kapalıyken ağızdan gaz çıkış sesi(garip bir tanım yaptım ama) geldi arkada oturuyordum ve özellikle kızların dönüp bakması bana çok .... rezil ....iğrenç ....bir durum ağlamak istiyorum
okulda rezil olmak kadar kötü bişe yok
Naptın Fatih ya Asıl senin yaşındakilere vermen lazım baskı oluşmaz yada en fazla kızın güzel bakışlarının baskısı olur buda gayet hoş olurrr