Gönderen Konu: Konuşamadıklarımız?...  (Okunma sayısı 6534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Konuşamadıklarımız?...
« : Mart 24, 2011, 19:41:16 »
  Selam arkadaşlar.
 Eminim hepimizin aklında zaman zaman geçen ancak gerek toplum normları yüzünden, gerek kendi içe kapanıklığımız ya da endişelerimiz yüzünden konuşamadığımız ya da yapamadığımız şeyler vardır. Bunları, saygı ve anlayış çerçevesinden çıkmadan, kişileri yargılamadan, sadece düşünceleri paylaşarak ve bu düşünceleri kimseye kabul ettirme mecburiyeti hissetmeden, insanca dile getirebiliriz.
 Bu kimi zaman bir ilanı aşk, kimi zaman sınıfta doğruyu bildiği halde öğretmenden çekinerek parmak kaldırıp söyleyememe, yolda birisine; yanlış anlaşılır düşüncesi ile, yardım edememe olabilir.

Toyota Club Türkiye

Konuşamadıklarımız?...
« : Mart 24, 2011, 19:41:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Konuşamadıklarımız?...
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2011, 20:44:21 »
en basitinden dolmuşta iken kolay kolay genç bayanlara yerimden kalkıp yer veremiyorum hele hele yaşıtım olanlara hiç.. verdiğim zaman üstümde nedense bir baskı oluştuğunu hissediyorum.. belkide bu beni bayanların gözünde centilmen biri olmadığım hissi uyandırıyor.  :(
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2011, 21:05:13 »
en basitinden dolmuşta iken kolay kolay genç bayanlara yerimden kalkıp yer veremiyorum hele hele yaşıtım olanlara hiç.. verdiğim zaman üstümde nedense bir baskı oluştuğunu hissediyorum.. belkide bu beni bayanların gözünde centilmen biri olmadığım hissi uyandırıyor.  :(
ayıp ayıp , çok ayıp, hiç yakışımı centilmen bi türk gencine
sen otur oraya yayıl, hamile bayan yanında diklsin... olmaz ...yakışmaz
kalk yer ver .. ayıp yavw ... nasıl oturuyorsun hala orada...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2011, 21:10:23 »
ayıp ayıp , çok ayıp, hiç yakışımı centilmen bi türk gencine
sen otur oraya yayıl, hamile bayan yanında diklsin... olmaz ...yakışmaz
kalk yer ver .. ayıp yavw ... nasıl oturuyorsun hala orada...
yok canım hamile, yaşlı ve hasta olanlara tabikide veriyorum
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2011, 21:15:10 »
Daha önce mazi hukukum olmadığı kişilerin bulunduğu ilk kez gittiğim bir mekanda bulunan deri veya imitasyon deri kaplama büro koltuklarına bodoslama oturunca koltuktan gelen ''pofffff'' ve türevi sesler beni ziyadesi ile strese sokar.Sese şahit olanlardan birinin ''Sesi duyduk,acaba koku ne zaman gelecek?'' gibilerden manalı bakışlarına mağruz kalacağım evhamı ile sesin benden çıkmadığını,ortama metan gazı bırakmadığımı bütün suçun koltukta olduğunu haykırmak isterim ortama.Heyhat yutkunur bir türlü konuşamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2011, 22:22:07 »
Misal "Hız" ihlallerini tct'de konuşmuyoruz bu konuda bir anket açmayı bile düşünüyorum ama çelişkide kaldım... yani acaba üyelerimizin kaçı bu konuşmadığımız hızlara hiç çıkmadı veya düzenli olarak çokmıyor  :islik:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2011, 22:32:00 »
Misal "Hız" ihlallerini tct'de konuşmuyoruz bu konuda bir anket açmayı bile düşünüyorum ama çelişkide kaldım... yani acaba üyelerimizin kaçı bu konuşmadığımız hızlara hiç çıkmadı veya düzenli olarak çokmıyor  :islik:
İkisi arasında çok fark var ama Berkcan. Sigara satılır (bence satılmamalı) ama üzerinde de ondan alıkoymak için bir sürü ibare konur. Araç satılır ve belli bir hız göstergesi vardır ancak ülkelerin kendine göre karayolları hız sınırları vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2011, 22:37:53 »
İkisi arasında çok fark var ama Berkcan. Sigara satılır (bence satılmamalı) ama üzerinde de ondan alıkoymak için bir sürü ibare konur. Araç satılır ve belli bir hız göstergesi vardır ancak ülkelerin kendine göre karayolları hız sınırları vardır.

Ülkelerin belirlediği hız sınırı problem değil zaten de ben burada bir kural ihlalimii beyan edemiyorum mesela bizim tct topluluğumuzda konuşsak da tepki çekeceğimiz ve kilit veya sansür uygulamasına gidilecek bir durum yani tct toplumu normlarından dolayı içe kapanıyor hız yapanlar :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2011, 22:47:16 »
bence hızlı bir şekilde araç kullanmak bizi daha dikkatli olmaya zorlar; tabi aracın hızı vücudumuzun çalışma hızını geçene kadar :D
ama bu benim konuşamadıklarım arasında yok galiba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2011, 22:52:04 »
Ülkelerin belirlediği hız sınırı problem değil zaten de ben burada bir kural ihlalimii beyan edemiyorum mesela bizim tct topluluğumuzda konuşsak da tepki çekeceğimiz ve kilit veya sansür uygulamasına gidilecek bir durum yani tct toplumu normlarından dolayı içe kapanıyor hız yapanlar :D
Söylemek istediğini çok iyi anlıyorum Berkcan ama buna da tam katılamıyorum. Bazı özel durumlarda bu kural ihlallerinin yer aldığı paylaşımlar olabiliyor fakat bunlarda hata yapıldığı ve doğrusunun ne olduğu özellikle vurgulanmalı sorumlu paylaşımcılar olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 25, 2011, 00:01:35 »
konuşamadığım şeyi burada neden konuşayım :) o zaman konuşabildiğim şey olur neden burada paylaşayım :P
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #11 : Mart 25, 2011, 22:21:41 »
konuşamadığım şeyi burada neden konuşayım :) o zaman konuşabildiğim şey olur neden burada paylaşayım :P
Zaten amaç bunu açığa çıkarmak. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 25, 2011, 22:41:45 »
Okulda kitap okuma saatindeydik derin bir sessizlikte karnımın aşırı derecede guruldaması beni çok rencideediyor yüzüm kıpkırmızı oluyor utandım  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 25, 2011, 22:46:54 »
Okulda kitap okuma saatindeydik derin bir sessizlikte karnımın aşırı derecede guruldaması beni çok rencideediyor yüzüm kıpkırmızı oluyor utandım  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
benimde biyoloji dersinde ağzım kapalıyken ağızdan gaz çıkış sesi(garip bir tanım yaptım ama) geldi arkada oturuyordum ve özellikle kızların dönüp bakması bana çok ....   rezil ....iğrenç ....bir durum ağlamak istiyorum :( :( :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #14 : Mart 25, 2011, 23:00:11 »
  Benim pek öyle çekincem yoktur aslında. İncitmeyi istemem kimseyi ancak düşüncemi söylerim. Yanlışlık ile incittiğim oluyorsa da affola. Bunun dışında aslında hayata dair çok konuşurum ancak bir çok şeyimi yakın çevrem dahil bilmez, bu derinlere inmek ile ilgili sanırım. Bende bunları herkese açamıyorum herhalde. ;) Ama dinlerim.
 Birkere arkadaş ile otobüsde giderken komiklik, şaka vs. yapmaya başladık ancak espritüel, seviyeli sözler ile. Ayakta tek başına duran bir kızın bizi dinlediğini farkettik ve yüklenmeye başladık iyice şakalara. Kız sonunda kahkahayı bastı. :):): Kendini tutmaya çalıştıkça daha çok gülüyordu. :):): Tabi sonra bizde koptuk. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 26, 2011, 18:08:07 »
benimde biyoloji dersinde ağzım kapalıyken ağızdan gaz çıkış sesi(garip bir tanım yaptım ama) geldi arkada oturuyordum ve özellikle kızların dönüp bakması bana çok ....   rezil ....iğrenç ....bir durum ağlamak istiyorum :( :( :( :(
okulda rezil olmak kadar kötü bişe yok
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 26, 2011, 20:19:26 »

Naptın Fatih ya :D Asıl senin yaşındakilere vermen lazım baskı oluşmaz yada en fazla kızın güzel bakışlarının baskısı olur buda gayet hoş olurrr :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 27, 2011, 15:49:14 »
okulda rezil olmak kadar kötü bişe yok
sorma ya neyseki erkek arkadaşlara laf anlatabiliyorum ama kızlara açıklamak ve savunma yapmak zor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 27, 2011, 15:52:29 »
Naptın Fatih ya :D Asıl senin yaşındakilere vermen lazım baskı oluşmaz yada en fazla kızın güzel bakışlarının baskısı olur buda gayet hoş olurrr :lol:
kağıt üzerinde evet ama (güzel kız olursa herkesten önce ben kalkarım :D :D) küçük bir yer olduğu için yaşadığım yer bazen tanıdık denk gelebiliyor pek fazlada güzel kız yok zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 28, 2011, 13:32:12 »
ben yolda yürürken algım zayıftır kimseyi görmem sonra da "selam vermiyorsun" diye sitem edilir...

bunu yaşayınca "dur etrafa bakayım da kimse kırılmasın" der olmadık birini bir tanıdığa benzetip salak salak selam verip sırıtırım adam dibime gelince ne yapacağımı sapıtırım...

gülmeyin döverim...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."