ben yolda yürürken algım zayıftır kimseyi görmem sonra da "selam vermiyorsun" diye sitem edilir...
bunu yaşayınca "dur etrafa bakayım da kimse kırılmasın" der olmadık birini bir tanıdığa benzetip salak salak selam verip sırıtırım adam dibime gelince ne yapacağımı sapıtırım...
gülmeyin döverim...
Bende de var bu..
Yüz tanıma yeteneğim yetersiz.
Bazı insanlarda oluyormuş.
Bende de var bu..
Yüz tanıma yeteneğim yetersiz.
Bazı insanlarda oluyormuş.
Benimde yüz tanıma yeteneğim yeterli sayılmaz
birgün poliklinikten içeri babam girdi...
"buyrun" dedim...
"buyrun" dedim... 

İyi bizi tanıdığına sevinelim o zaman.
"buyrun" dedim... 
Ama müsade et buna gülelim hahahahahahahhahahahha
Ben Türkçede yasak kelimelerin neden yasak olduğunu konuşmak isterim ama şu ana kadar mantıklı bir cevap almadım.
Masum bir kelime olan KARI mesela Yada DOST ha! Birde satıcılar bu fiyat sadece senin için abi meselesi bana hep anlamsız gelmiştir.
*Ben isimleri ve yüzleri çabuk unuturum ama olayları ve konuşulanları unutmam , Bu nedenle çoook uzun kuyruklu yalanlar söyleyebilirim mesela.
*Çocukluk dönemimden beri süregelen konsantrasyon problemim var. (biraz düzelttim sayılır)
*Hayalperestim ve Bazen çok dalgınım, yol ayrımlarını kaçırırım , otobüse binince dalıp gider durağı kaçırırım...
Bunlar engelleyebildiklerim,
*Bide engelleyemediğim birşey var; Bazı kadınlardan çabuk etkileniyorum.. :/
*Ben isimleri ve yüzleri çabuk unuturum ama olayları ve konuşulanları unutmam , Bu nedenle çoook uzun kuyruklu yalanlar söyleyebilirim mesela.
*Çocukluk dönemimden beri süregelen konsantrasyon problemim var. (biraz düzelttim sayılır)
*Hayalperestim ve Bazen çok dalgınım, yol ayrımlarını kaçırırım , otobüse binince dalıp gider durağı kaçırırım...
Erdem aga senin kayış gitmiş
Hayalperestlik dalıp gitmeler konsantrasyon bozukluğu dikkat dağınıklığı uzun süre bir işle uğraşamama ve gözüme çok hitab eden bir bayanı unutamama

uzun kuyruklu yalanlar cabası tabi lise hayatından kaynaklı
Yaşın gereği bu çok normal asıl etkilenmemen anormal
konuşamadığım bir şeyi burada nasıl konuşayım ki - zaten konuşamıyorum

her zaman değil ama zaman zaman biri gözümün içine bakınca konuşamam, kaçırırım gözleri...
zorlarsa uyarırım...
Haa! Birde caddede arkadaşlarla giderken içime düşecek gibi bakan kızların yanından geçerken ıııyy tipe bak demeden edemiyorum

Allah affetsin
Aynı şey bendede var
Tam gözlere odaklanarak konuşamam dudakla göz arasına bakarım arada bi nereye bakıyosun sen denildiği oluyo 
Bu durum mimik hareketlerinde anlam taşır, doğaldır ve sosyal iletişimi anlatır. Göz ile alın arası üçgene bakış ise iş görüşmesi bakışıdır.
karşı cinsten birisiyle konusursam, amacım da biraz daha samimi olmaksa gözlerine bakarak konuşurum

diğer türlü bakmama gerek yok zaten
Bu durum mimik hareketlerinde anlam taşır, doğaldır ve sosyal iletişimi anlatır. Göz ile alın arası üçgene bakış ise iş görüşmesi bakışıdır.
Vaay bunu duyduğum iyi oldu