0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anladın demi ercü bak , başka üçgen noktalar değil , alın ile göz
Erdemin yol ayrımlarını kaçırdığına şahidim bir buluşma sonrası bolu kgs gişelerine kadar gittik
1.30 felandı yanlış hatırlamıyorsam
Misal "Hız" ihlallerini tct'de konuşmuyoruz bu konuda bir anket açmayı bile düşünüyorum ama çelişkide kaldım... yani acaba üyelerimizin kaçı bu konuşmadığımız hızlara hiç çıkmadı veya düzenli olarak çokmıyor
Tabiki başka üçgen nokta ı-ıh yok
en basitinden dolmuşta iken kolay kolay genç bayanlara yerimden kalkıp yer veremiyorum hele hele yaşıtım olanlara hiç.. verdiğim zaman üstümde nedense bir baskı oluştuğunu hissediyorum.. belkide bu beni bayanların gözünde centilmen biri olmadığım hissi uyandırıyor.
bununla ilgili bir tecrü; minibüse binen bir bayana yer verdim, bir hışımla oturdu,nezaketen teşekkür bile etmedi... çok sinirlendim nezaket kuralları içerisinde kaldırıp tekrar yerime oturdum... ))
patronuma isteyip de söyleyemediğim o kadar çok şey var ki...
buradan rahat rahat diyebilrsin )))
bayan olsa problem yok tabi
bayan işin espirisi... dudaklarının o şekilde fotosunu çekip bilbordlara reklam vermeyi bile düşünülmüş olup, reklam sloganı "öp beni"
Hırrr ercü taa gözlerinin içine bakacaksın ciddi ama hafif tebessüm o iş tamam
ne olur ne olmaz diyerek bir arkadaşımın yerine yazıyorum ; toplantıda kendini birşey söylenirken kendini beğenmiş müdür kalemi bıyık gibi yaparak dudağı ile burnu arasına sıkıştırdığında dudakları büzüşerek çok cins oluyor, bayan olsa birşey demeyeceğim çok sinir oluyorum... dedi ))