0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ondan pek umut yok zamanında bende çok araştırdım çok şey yaptım ama nafile... Arabanı böyle sevmeye çalış...
bilgin varmı. tesisat varmı yokmu bu aracta . eger varsa kendim yapacagım . bu airbag nasıl sökülüyor kırmak istemiyorum tırnakları yanlardan biraz ugrastım ama korna calıyor uğrasırken bıraktım bende tırnaktan baska birsey varmı airbag i tutan vida gibi.
Tesisat falan yok hiç birşe yok bomboş... Airbag'i neden sökeceksın onu anlamadım onunla alakası yok... Direksiyonun sag tarafnda ki kare olan bölme sökülecek onun da tırnagı var zaten... Kendin yapamazsın tesisat yok ve motor desteklemiyor hem küçuk hem de randımansız...
Ankara da bir plazada takıldığını duymuştum oradaki bayilere sorabilirsin
Teknik olarak her araca sonradan cc takılabilir fakat 1.33 cc motorda pek randıman alamazsınız. büyük viteste rampalara girdiğinizde vites küçültmenizi isteyecektir yada cc devreden çıkacaktır...
Hasan bey bende takılmıyor diye biliyorum . Tesisata aldanmayın iş sadece tesisatta bitmiyor araç ecusundada cc için gerekli yazılımın olması lazım 1.6 ların elegant versiyonlarında cc olduğu için muhtemelen diğer donanımların ecularının yazılımları cc yi destekliyordur . Ama 1.33 dediğim gibi olmuyor fakat imkansız diye birşey yok araştırmak lazım tavsiyem siz kendiniz söküp kurcalamak yerine bilen birinden yardım almanız olur .
O fiyatlara, arabayı değiştirin daha iyi.Servis tefeciliğe başlamış.