0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın kol elimde olur Tayvandan türkiyeye girmiş. galiba servis dısardan alınan birseyi takmayı kabul etmez ozaman dısarıda yaptıracagız.acaba ECU ya yazılım atmaya gerek varmı. birde gösterge panelinde cruise diye bir yazı yada lamba yok. umarım olmama gibi bir durum olmaz.
Ben, İzmir'e Borovalı plazaya 1000 km bakım için gittiğimde, 1.33 2012 model corolla için hız sabitleyici takıp takmadıklarını sordum.Bana taktıklarını söylediler. 300tl ile 500 tl arasında fiyat verdiler.Ama taktırmadım.Siz de arayıp sorabilirsiniz. Fakat kendi Ankaradaki toyan plaza yetkilileri takmadıklarını söyledi. Plazalar farklı şeyler söylüyorlar. Servislerdeki farka bak kimse ne yapıldığını bilmiyor.Toyata merkez uyuma servislerinizi bilgilendirin artık.Yada sayfanızda ne yapıldığına dair bölüm oluşturun.
merhaba arkadaşlar ocak ayında almış olduğum 1.33 corollama hız sabitleyici taktırmak istiyorum ancak Aydındaki toyota servisine gittiğimde 1.33 lere hız sabitleyici takılmadığını söylediler.Bu konuda bilgisi olan veya taktıran arkadaşım varsa bilgi almak isterim. Şimdiden Teşekkürler...