0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde anlamadığım 1.4 dizellerde neden CC yok. Bunu servise soran varsa paylaşabilirmi?
Avcılar Sonkar servisini 03.09.2012 günü aradım. 1.33 Corolla Comfort almayı düşünüyorum ama hız sabitleme olmadığı için vazgeçtim dedim.Onlarda olmadığını bu serilere takılamayacağını yinede konuyu araştırıp bilgi vereceğini söyledi. Yaklaşık 4-5 saat sonra tekrar beni cepten aradı aynı satış temsilcisi.. Cruze Control takılacağını eğer aracı satın alırsam ücretsiz takabileceklerini söyledi. Çok hoşuma gitti bu özelliğinin eklenmesii. Bende 1998 xei klimalı ve tüplü corolla var. Hersene 3-5 kez Amasyaya gidiyorum otoyolda birşey olmuyo ama köy yolunda altı yere vurarak gidiyor. Tüp oluncada fazlada yük atamıyosun ayrıca kapalı otoparklara giremiyornum. Onun için az yakan 1.33 corolla comfort modelini almayı düşünüyorum ama birkaç ay sonraa inşallah tüpsüz kullanacağım
bende antalya bakırcılara bır sorayım bendende 1.33 comfort var takılıyorsa super olur
1.33 motorda cruise control işkence olur diye düşünüyorum kullananlar ne düşünüyor bilmiyorum ama bence 1.33 motorda kolaylıktan çok işkence olabilir
dizelede oluyormu acaba?
Antalya bakircilarda Guven abinin yanina gittim sordum ilk basta olmuyor dedi ama ben ustalara sormasinda israr edince sagolsun beni kirmadi ve sordu sonuc olarak takiliyormus , maliyeti 360 tl imis ve 40 tl de iscilik yazariz 400 e olur dediler ama genede pazarlik sunnettr