0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler ben bandırmada oturuyorum soracağım takılıyorsa burada taktırırım eğer takılmıyor derlerse istanbula yol görünür.
merhaba arkadaşlar ocak ayında almış olduğum 1.33 corollama hız sabitleyici taktırmak istiyorum ancak Aydındaki toyota servisine gittiğimde 1.33 lere hız sabitleyici takılmadığını söylediler.Bu konuda bilgisi olan veya taktıran arkadaşım varsa bilgi almak isterim. Şimdiden Teşekkürler...
2008 2009 elegant full corollayı 36 ya rahat alırsınız.Yada azkm temiz avensis rahat alırsınız2007 2008 elegan t mümkün bu fiyatl
geçen hafta (2 Nisan 2011) aracımı diyarbakır kardelen toyota plazaya 1000 km bakımına götürdüm. hız sabitleyici takılıp takılmadığını sordum servis yetkilisi ile görüştüler oda toyota türkiyeden yetkili birisi ile görüştü ve takılabildiğini söylediler. Montaj dahil fiyatının 350-400 TL arasında olduğunu söylediler 250 TL kapora verip siparişi verdik. Kendilerine Adana, K.maraş, G.antep, Ş.urfa, Afyon, Konya ve hatırlamadığım yaklaşık 10 tane servisi arayıp sorduğumu bunlardan hepsinin 1.33 lere hız sabitleyici takılamadığını söylediklerini ilettim. bunlarda hayretle karşıladılar haftaya parçalar geldiğinde monte edeceklerini söylediler. bugün (09 Nisan 2011) büyük bir heyecanla servisin yolunu tuttum, saat 13.00 gibi aracımı teslim edip servisten ayrıldım. yaklaşık 1.5 saat sonra servis elemanı telefonla arayıp kusura bakmayın, özür dileriz falan filandan sonra hız sabitleyicinin 1.33 lere takılamadığını söyledi. büyük bir moral bozukluğu ile hemen servise gittim. direksiyonda hız sabitleyicinin yeri olduğunu nasıl olurda takılamadığını sordum. servis elemanıda hız sabitleyiciyi monte ettiğini test aşamasına geçtiğinde hızı sabitlemediğini bunun sonucunda toyota Türkiyeden yetkili birisi ile konuyu görüştüğünü ve sonunda 1.33 lere hız sabitleyici takılamadığını söylediklerini iletti. tabi bu arada durmadan özür diliyorlar bir sürü dil döküyorlar. bende neyse deyip servisten ayrıldım.Sonuç Olarak 2011 Model Toyota Corolla 1.33 Comfort lara Hız Sabitleyici (Cruise Control) takılmıyor.Ayrıca Yöneticiler bu konuyu kilitleyip sabitlerlerse 1.33 corollası olan arkadaşlar bilgilenmiş olur. zira bu konuyu merak eden birçok arkadaşa rastladım.
Servis elemanı desteklemediğini söyledi. monte ettiğini ancak test aşamasında hızı sabitlemediğini yani bir işe yaramadığını söyledi. Yani mekanik olarak desteklemediğini kesinlikle takılamayacağını söylediler.ben niye takılamıyor diye kızarken onlarda parça elimizde kaldı nasıl geri iade edeceğiz diye kara kara düşünüyorlardı çünkü satın alınan ürünün kesinlikle geri iadesi yokmuş Toyota da. sonra Toyota Türkiye den hata bizde geri alabiliriz açıklaması gelince eleman sevinçle müdürü arayıp müjdeyi verdi.