Ahmet yeme lan bizi
ercument sen de beni koparmıştın sana bu şakayı yaptıklarında
Ahmet Bölüm başkanı olarak emniyete haber verdım lütfen kızma bize .bizede forum yönetimince verilen kurallar var, uymamız lazım sen uymadığın için. yazdığın mesajları emniyete e-posta yolunla gönderdik hakkında ceza_i işlem yapılması an meselesi lütfen bu konuda babanı haberdar et emniyet güçlerini yormasın seni en yakın polis karakoluna bıraksın.saygılarımla.....
Reis'in suratı profilindeki arabanın rengine dönmüştür.Reis müjde!Logitech firması sana yeni oyun konsolu ve plaket verecekmiş.''Biz dahi bu kadar dönüş kabiliyeti olan direksiyon yapamıyoruz.'' dediler.
ahmet bu sefer yandın işte.
Ahmet Bölüm başkanı olarak emniyete haber verdım lütfen kızma bize .bizede forum yönetimince verilen kurallar var, uymamız lazım sen uymadığın için. yazdığın mesajları emniyete e-posta yolunla gönderdik hakkında ceza_i işlem yapılması an meselesi lütfen bu konuda babanı haberdar et emniyet güçlerini yormasın seni en yakın polis karakoluna bıraksın.saygılarımla.....
Taylan yapma bu seferlik bidaha yapmıycam dedi
Ahmet yeme lan bizi
ercument sen de beni koparmıştın sana bu şakayı yaptıklarında 
kullansam bile oyun dreksiyonmula oyunla sürüyorum resmini cekeyim
serkan abi e.posta gitmiş artık yapacak birşey yok...
Taylan yapma bu seferlik bidaha yapmıycam dedi
Olmaz Serkan abi artık olay bızden cıktı emniyet bakıcak bundan sonra.....
Yapmayın ya. Ahmet senin durum çok ciddi.
Bu sefer ciddi ciddi geçmiş olsun ahmet
alin iste benim araba kullanma hasretini giderdigim direksiyon genius twin wheel f1
Reis! Takla atarken mi yoksa drift yaparken mi çektin bu fotoğrafı?
Önceki sayfalarda araba sürdüğün yazıyor ahmet hemde trafiğe açık alanda
gizli kisi bakiyor buradan söylüyor
serefim üzerine yemin ederimki hic araba kullanmadim hic dreksiyon cevirmedim hic babamda izin vermedi sadece saka yaptim yemin ederim
Ahmet açık açık söyledin kayseride araç kullanıyorum polis yok ben polisleri takmıyorum diyerek emniyet güçlerini küçümsedin hakkında 2 tane dava açarlar artık
1: ehliyetsız araç kullanmaktan
2: emniyet güçlerini küçümsemekten....
Yapabileceğimiz bişey yok geçmiş olsun....
Reis! Takla atarken mi yoksa drift yaparken mi çektin bu fotoğrafı?
test drvie unlimitede suruyorum