41 000 bütçe vardı - 3000tl senin ceza desek kaldı 38 000 siz dizel corolla alın 2009 2010
Ah Ahmet ah 41.000-3000 ceza=? hesabını kendin yap.Avensis de gitti Passat da.Yolun bundan sonrasını scooterla devam edersin artık.
Reis senin işler karıştı, facebookta profilindede yazmışsın 15 yaşındayım araba kullanıyorum diye seni kesin bulurlar
arkadaslar özür dilerim afedin yemin ederimki serefim üzerine araba kullanmiyorum sahitleride var
arkadaslar özür dilerim afedin yemin ederimki serefim üzerine araba kullanmiyorum sahitleride var
Ah Reis keşke yeminle olsaydı. Sen heryere yazmışsın araba kullanıyorum diye...
ARABA KULLANSAM BILE OYUN DRIESKIYONUM ILE TDUDA SURUYORUM
CEZA VERMEYIN LÜTFEN ARKADASLAR BABAM 5 AYDIR BORC YÜZÜNDEN YATIYOR LÜTFEN CEZA VERMEYIN
Reis,şu anda telefon geldi Trafik Şube yola çıkmış bile.Bence kapıya geldiklerinde deli numarası yap.Cezai işlem uygulanmaz.Yırtarsın bu işten.
Sadece para ile kurtulsan yine iyi hapis cezasından bahsediyolardı geçenlerde TV de

İnternette böyle görmüşler ip sinden doğrudan eve baskın.
Ahmet forumda büyük harf kullanmak yasak ama neyse buna demeyelim bişi nasıl olsa 3000 lira gelicek fena fena allah allahhhhh...
Biz ceza vermiyoruz Ahmet emniyet vericek iş bizden çıktı sadece konuşturduk biz seni
Ahmet forumda büyük harf kullanmak yasak ama neyse buna demeyelim bişi nasıl olsa 3000 lira gelicek fena fena allah allahhhhh...
Biz ceza vermiyoruz Ahmet emniyet vericek iş bizden çıktı sadece konuşturduk biz seni 
Ercü sen bi ara arkadaşından bahsediyodun önce para sonra hapis cezası yedi filan diye ona ne oldu? İnş. Reis te öyle olmaz
Arkadaslar yemin ederim söyleyin ne yapip edip hic araba kullanmadim araba hasretini oyun dreskiyonum ile geciyiorum
arabayi oyunda kullaniyorum
Reis açmış olduğun bu başlıkta sana cevap verenlerin arasında Trafik Şube'den iki komiser,üç memur,iki çaycı,iki odacı,bir paspasçı vardı.Ne yaptın Reis?