Ben 14 yaşındayken ön koltuğa oturamıyodum behh
hadi diyelim ehliyet yok suç işliyosun onu geçtim cezai ehliyet de yok çevir kazı yanmasın 
öle bişey olursa babasının ocağına incir ağacını dikerler.cezai ehliyetin faizini bile işletirler
orasi ilce polis yok hic
İlçenin asayiş durumlarına kim bakıyor.Muhtarmı
Ahmet hazırlıklı ol ceza geliyo hatta siteden bile gönderilebilirsin...
Ahmet Reis iyisi mi sen Avensis al.Passat alırsanız Volkswagen'in sitesine üye falan olursun.Sitedekiler ''Nerden geldi lan bu?'' falan derler.Durduk yerde başımızı belaya sokma he mi?
Eveeet. Sadede gelelim.
Forum kuralları gereği 18 yaş altı katılım yasak. Emniyet Müdürlüğünce gönderilen yazıda, işbirliği amaçlı 18 yaş altı sürücülerin tesbiti için bu konu tesbit edilmiştir.
Kişilerin tesbiti amaçlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri ne konuya özel haklarla erişim imkanı sağlanmıştır. Konuyu görüntüleyenlerler arasındaki "gizli" ibareli kişi kendisidir. Kendileri ulaşabildikleri kişilere cezai müeyyide uygulayacaktır.
Ahmet KİRİK arkadaşımıza desteğinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.
Saygılarımla.
yalandan kim ölmüş
Başka bir konu başlığı açıp ''Ferrari mi,Fiat Bis mi?'' diye sormandan çok korkuyorum harbiden Reis.Aman diyeyim.
Eveeet. Sadede gelelim.
Forum kuralları gereği 18 yaş altı katılım yasak. Emniyet Müdürlüğünce gönderilen yazıda, işbirliği amaçlı 18 yaş altı sürücülerin tesbiti için böyle bir konu açılması rica edilmiş ve yönetimce kabul edilmiştir.
Kişilerin tesbiti amaçlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri ne konuya özel haklarla erişim imkanı sağlanmıştır. Konuyu görüntüleyenlerler arasındaki "gizli" ibareli kişi kendisidir. Kendileri ulaşabildikleri kişilere cezai müeyyide uygulayacaktır.
Saygılarımla.
yalandan kim ölmüş
Ahmet Reis hemen çevrimdışı olmuş.
Eveeet. Sadede gelelim.
Forum kuralları gereği 18 yaş altı katılım yasak. Emniyet Müdürlüğünce gönderilen yazıda, işbirliği amaçlı 18 yaş altı sürücülerin tesbiti için böyle bir konu açılması rica edilmiş ve yönetimce kabul edilmiştir.
Saygılarımla.
yalandan kim ölmüş
Fena Ahmet yandın yani bide kullanıyorum dedin ıp adresinden tespitle eve kadar bulurlar
Eveeet. Sadede gelelim.
Saygılarımla.
yalandan kim ölmüş
saka yaptim merak etmeyin hic sürmüyorum sadece tepkinizi ögrenmek istedim
''Eşyaları topla baba taşınıyoruz.Trafik Şube peşimizdeymiş.''
arkadaslar gercekten araba kullanmiyorum yemin ederimki
saka yaptim merak etmeyin hic sürmüyorum sadece tepkinizi ögrenmek istedim
Hahahahaa
Geçti Ahmet kaç kez yazdın kaç günlerdir yazıyorsun ahh Ahmet ahhhhh en az 3000tl cezası var bu işin
'Eşyaları topla baba taşınıyoruz.Trafik Şube peşimizdeymiş.''
arkadaslar yemin ederim kullanmiyorum
Hahahahaa
Geçti Ahmet kaç kez yazdın kaç günlerdir yazıyorsun ahh Ahmet ahhhhh en az 3000tl cezası var bu işin
Cezası bişey değil ercü bide mapus durumu var onu niye yazmadın?
arkadaslar lütfen söyleyin yemin ederim kullanmiyorum