gizli kisi bakiyor buradan söylüyor
serefim üzerine yemin ederimki hic araba kullanmadim hic dreksiyon cevirmedim hic babamda izin vermedi sadece saka yaptim yemin ederim
Gizli kişi Emniyet. İstihbarat peşine takıldı Reis.
Ahmet açık açık söyledin kayseride araç kullanıyorum polis yok ben polisleri takmıyorum diyerek emniyet güçlerini küçümsedin hakkında 2 tane davar açarlar artık
1: ehliyetsız araç kullanmaktan
2: emniyet güçlerini küçümsemekten....
Yapabileceğimiz bişey yok geçmiş olsun....
sakaydi bu sadece tepkinizi ögrenmek istedim sadece
bu yaz ilcede arabayi ben sürdüm babam sen benden daha iyi sürüyorsun diyordu
Reis yukarıdaki iletiyi sen yazmadın mı?Yoksa baban oyun konsolunda mı ''Benden iyi sürüyorsun.'' diyor?
ya lütfen ceza vermeyin sadece sakaydi gidin anneme ve babama sorun hic vermediler cok istedim vermedim hic dreksiyon cevirmedim
test drvie unlimitede suruyorum
Ahmet babanı olaylardan haberdar ettinmi ??
Reis! Logitech firması daha avensis ve passat oyun konsolu çıkarmamış.Kandırmışlar seni.
ya lütfen ceza vermeyin sadece sakaydi gidin anneme ve babama sorun hic vermediler cok istedim vermedim hic dreksiyon cevirmedim
Ahmet en yakın zamanda soruşturulma başlatılır zaten haklı çıksanda para cezasından kurtulmazsın
Ahmet babanı olaylardan haberdar ettinmi ??
Etmediyse daha kötü polis eve baskına gelir bu gece. Baksana Gizli kişide okuyor yazdıklarımızı.
Etmediyse daha kötü polis eve baskına gelir bu gece. Baksana Gizli kişide okuyor yazdıklarımızı.
Yazık,Yazık çok genç halbuki
Yazık,Yazık çok genç halbuki 
Yapcak bişey yok taylan adalet peşine takıldı mı hiç şansı yok. Neyse mahkemeye gideriz hep beraber.
Reis bu da sana kıyağım olsun.
http://uploaded.to/file/2ug1pm/3D.Driving.School.rarKullanacağın arabalar BMW318i, Smart, Toyota Avensis,Volkswagen Passat,RAV4 jeep, ve Jeep... Her ne kadar bazı kurallar Türkiye'ye uymasa da park etme, sinyal verme, şerit değiştirme, azami hız gibi kısımlarda fikir sahibi ediyor.
Rar şifresini Trafik Bölge'den alırsın artık.
Bas gaza Reis bas gaza.
Ahmet artık son özgür zamanlarında senden bi veda konuşması bekliyoruz....
Pazar görüşmelerinde çorap ve oyun cd'si getiririz Reis.O kadar da vefasız değiliz.
Pazar görüşmelerinde çorap ve oyun cd'si getiririz Reis.O kadar da vefasız değiliz.
Kışa kalırsa kazak içlük fln. da götürmek lazım malum ne ceza verirler belli olmaz en azından 10 ay
Kışa kalırsa kazak içlük fln. da götürmek lazım malum ne ceza verirler belli olmaz en azından 10 ay 
10 ay para cezasına çevriliyordu yanlış hatırlamıyorsam. 30.000 TL civarı verirse para cezası ile yırtar.
Ajanslara düşen son haber:
Reis facebook profilini silmiş.Libya'ya kalkan ilk uçaktan yer ayırtmış.