0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan abicim herkesin istekleri farklıdır , benim şahsi isteklerimi kaç sene boyunca piyasada önemli bi yer edinmiş olan Toyota bu kadar son teknolojiye rağmen abuk subuk araçlar piyasaya sürüyosa (sözünü ettiğim corolla E15 ler ) o paralara daha kaliteli araçlar alınabilir herkes corollanın satış rakamının diğer marka modellere göre cok yüksekte oldugunu söylüyor neden peki en basiti sahibindene girdiğimde dünya kadar bizim kasadan satılık görüyorum kimse binmeden bilmeden etmeden gidip üzerine konuyor sonrada zibil gibi corolla türüyor piyasaya beğenilmedimi piyasa oluyor hepsi üslubumdan ötürü kusura bakmayın ben hala daha yinelerim toyota bu kasa corollanın cacığını çıkarttı...
Elindeki ile kanaat etmesini bilmeyen,onu da kaybeder.Herkesten Ebu Zer tavrı ve duruşu beklemek tabii ki mümkün değil.Günümüzde vasat(orta) bir binek havaic-i asliyyedendir.Elimdeki comfort extradan ziyadesi ile memnunum.Yeter ki şükrünü eda etmek,kıymetini bilmek nasip olsun.Kaldı ki Ferrari olsa kusur aramaya kalktın mı onda da bulur insan.
Şükretmediğimizi kim söyledi ki Aybars abi sadece olması gerekenden söz ediyoruz biz asıl olan o sektörün içinde olmadığımız halde bu tür eksikleri görebiliyoruzda bu savunulan koca Toyotanın mühendiscileri tasarım donanım vs.ile ugrasan herifler bunları görmücek kadar aciz mi .. ? Bana saçma geliyor kusura bakmayında..
Taylan abicim herkesin istekleri farklıdır , benim şahsi isteklerimi karşılayamıyor, 2000 mode bi passatın bile yol tutuşu çok daha iyi kaldı ki kaç sene boyunca piyasada önemli bi yer edinmiş olan Toyota bu kadar son teknolojiye rağmen abuk subuk araçlar piyasaya sürüyosa (sözünü ettiğim corolla E15 ler ) o paralara daha kaliteli araçlar alınabilir herkes corollanın satış rakamının diğer marka modellere göre cok yüksekte oldugunu söylüyor neden peki en basiti sahibindene girdiğimde dünya kadar bizim kasadan satılık görüyorum kimse binmeden bilmeden etmeden gidip üzerine konuyor sonrada zibil gibi corolla türüyor piyasaya beğenilmedimi piyasa oluyor hepsi üslubumdan ötürü kusura bakmayın ben hala daha yinelerim toyota bu kasa corollanın cacığını çıkarttı...
Bu Toyota gerçekten işe yaramaz bir arabaymış be Taylanım Kendimi keriz gibi hissettim bak şimdi.. Yahu kardeşim araba alıyorsunuz arabanın koltuğuna dahi oturup bir ileri geri yapmamışsınız.. Onu geçtim bagajı açmamışsınız..Ayrıca o kaputun altındaki "şey" kimseden saklanmıyor, opsiyonel olarak sunuluyor. Fiyatı kimseyi enterese etmez servislerin gerçek rakamlardan ne kadar uzak olduğunu bütün araç sürücüleri bilir..Bir markayı kullanmaya başlayacakken en azından forumu gezdim okudum diyorsunuz en azından 1 suçu 1 eksiği bir gediği göz önüne alınır ses yalıtımı japonlarda gerçekten zayıf..Gel gelelim sınıfında iddialı bir yakıt tüketimi olan aracın çok yakmasına.. Benim güzel kardeşim zaten sen ekonomi aramadığını belirtmişsin? Yoksa ben mi yanlış okudum ne kadar basarsan gider o arac, akranlarından aşağı kalır bir yanı yok.. Ayrıca bana birisi 2001 model astranın arıza yapmadığını mı söyledi ..Neyse neyse Teşekkür ediyorum gerçekten Not:Corollanın sorunu yokmuş gibi yaklaşmadım..Zaten forumda bu konu sayfa sayfa 2011 corolla ile ilgili problemler başlığı altında tartışılmış bende kalem kalem yazmışım... Saygılar..
babam ben ve yaklaşık bi 3 kişi daha sıfır aracı ( geçici plakası üstündeydi ) 20-25 m. iterken bize bakıyorlardı
Oho Taylan abi plastik çamurluklu fluenceye girersen , farklı şeylerde çıkar ortaya reno fiat tarzı araçlar olası bi ufak durumda günlerce sanayide serviste araç yatmasını önleyip maliyeti ve işçilik hatasını azaltıp kolay takılıp çıkarılabilen dış parçalar seçiyolar..Tr standartlarında araç üretmeye çalışıyorlar..Ve inanın bursada yedek parça temin eden bi şirkette teslim yerlerine gittiğimde konuşulanları gözümle bile gördüm..full olmayan araçlardan kapı emniyet demirlerini bile çıkartıyorlar bunu hemen hemen her marka yapıyor toyotanın dış çamurluğu sac olmuş ne değişir ki ? Sert bi çarpşmada hepsi dağılıyor asıl içerdeki bantlar önemli onun için diyeceğim sağlam araç kalmadı piyasada son çıkarılan her marka model makinelerin hepsi şişirme o yöndende küçümseme fluenceyi..
Çalıştımı araba 25 metre ilerde
Küçümsememek elde değil Alperim bu gecen hafta bir toptancımızın fluencesinde gördüm adam uzun yoldan gelmiş öndeki aracın attığı mıcırlar sonucu tamponunda ve çamurlugunda ufak ufak çatlamalar olmuş ve abs nın sürekli devreye girmesinden şikayetçiydi emniyet kemerı takma. camdan fırlarsın dıyordu tabi ne kadar doğru bılemem ama. bındım dizelinde motor sesi ve tıtreme var ben bu yüzden corollayı etmiştim.Bide linea kullanmıstım onun frenleri öleydi maazallah camdan cıkarsın. Ama haklısın evet malzeme kalıtesını fırmalar düşürüyor çünkü kullan at oldu herşey. Bu otomotiv sektöründe değil alışıcaz artık buna
Ben de yeni toyotaların tipini hiç beğenmedim. Eski ruhunu kaybetti gibi. Bence efsane kasa al Mürsel kardeş Memnun kalacaksın.