0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mürsel bey siz arabayı yerin dibine sokup dahada çıkarmadınız Valla ben aracımdan çok memnunum,ve ben aurisi alırken golf ' a tercih ettim
bence 6-7 ay bekleyip yeni kasa 2012 corollayı bekleseydiniz keşke toyotadan bukadar çok şikayet eden tek sizi gördüm
Mürsel Bey.Aracınız hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim.Bu şikayetlerinizin üzerine aracınıza birde lpg taktırın sürüş keyfinin tadından yenmez.Saç kalınlığı ve yalıtım konusunda size tamamı ile katılıyorum.almadan önce aracı hiç mi kontrol etmediniz,test sürüşü yapmadınız?Bence şikayetlerinize konu olan bazı maddelere yapılabilecek her türlü müdahaleyi yapın ki aracınız içinize sinsin,aracınızdan soğumayın.(Örnek yalıtım,bagajdaki kolonların gizlenmesi v.b)Tabii bu da o kadar parayı verdikten sonra insanın sinirini bozar,ekstra bir masrafa ihtiyaç duyar fakat ne yapılabilir ki?Veya aracınızı elden çıkarın.Selamlar.
Herkese merhabalar...11- ) Bir daha asla ama asla, Babam değil mezardan dedem bile gelse toyota almam!
Benim anladığım kadarıyla arabayı babanız almış (parayı o ödemiş) ,bence biz babanızın fikirlerini öğrenelim:)
Cam nasıl buğ yapar:) Dışardan çalıştırın fanı bakalım yapıyor mu?