0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence Mürsel beyin yazdıkları bir incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler bunlar için Toyota'ya mail de atmış onlarda yanıtlamışlar bu bahsedilenler ciddiye bile alınmayacak şeyler bu yüzden Toyata'ya yanıtı için bile teşekkür etmek gerek camın buğu yapmasına koptum en kötü sorunu bu olsun
Toyota aracınızla mutluluklar o zaman. Madem size göre incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler o zaman neden bu şeyler için hala zaman ayırıp yazıyorsunuz? Ha amacınız ağız dalaşı ise ben yokum kusura bakmayın.
valla her yolu denedim nafile he tabi sürekli buğulu kalmıyo ama yapıyo işte. Valla bizzat başka araçlarla karşılaştırdım arkadaşlarımın arabasıyla yani aynı hava koşulları aynı mekan ve zaman sadece araçlar farklı onlarda olmadı benim araçta oldu...
Bunu yapmazsanız tüm araçlar buğulanır
Klimayı açın 5-10 saniyede buğu kalmaz, ben gerekirse kışın bile klimayı kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Bunu yapmazsanız tüm araçlar buğulanır.
Mürsel abicim bütün söylediklerine katılıyorum...Hiçte yerin dibine sokup çıkarmamış , yazdıkları gayet doru bizimkilerde bu sorunlar vardı makyajlıdada iyileştirmeye gidileceğine yine aynı şeyler ayıp gerçekten..ben şahsen memlun değilim ,aynı şekil baba zoruyla seve seve biniyoruz ön cam buğusunuda ben sıcak konumdayken ayrıca klima düğmesine basıyorum o sekill gideriyorum yoksa gitmiyor kış günü neden klimayı tek basına acayım ki ısıtınca yıne aynı durumla karsı karsıya kalmıyor sanırım bazı abilerim..ayrıca yol tutuşu falanda çok sakat bi araç + konfor yok zaten koltukların yumuşaklıgından kurtarıyor + içeri çok ses alıyor E12 ler daha sessiz..kısacası corolla simgesini bozan tek kasa tipi E15 diyebilirim..
Abi ondada şekil var bu segmentte en çok yakan o zaten bide..onun koltukları daha sert o daha kötü vazgeçtim ondan ama tip on numara..
Tamam işte haketmediğinden bahsediyor , hakta veriyorum...