Gönderen Konu: Yenilenen Corolla 2011 Elegant Manuel Benzinli...okur musunuz ?  (Okunma sayısı 22657 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: Yenilenen Corolla 2011 Elegant Manuel Benzinli...okur musunuz ?
« Yanıtla #100 : Mart 24, 2011, 12:45:57 »
Bence Mürsel beyin yazdıkları bir incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler bunlar için Toyota'ya mail de atmış onlarda yanıtlamışlar bu bahsedilenler ciddiye bile alınmayacak şeyler bu yüzden Toyata'ya yanıtı için bile teşekkür etmek gerek camın buğu yapmasına koptum en kötü sorunu bu olsun

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mart 24, 2011, 12:45:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #101 : Mart 24, 2011, 16:19:50 »
Bence Mürsel beyin yazdıkları bir incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler bunlar için Toyota'ya mail de atmış onlarda yanıtlamışlar bu bahsedilenler ciddiye bile alınmayacak şeyler bu yüzden Toyata'ya yanıtı için bile teşekkür etmek gerek camın buğu yapmasına koptum en kötü sorunu bu olsun

Toyota aracınızla mutluluklar o zaman. Madem size göre incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler o zaman neden bu şeyler için hala zaman ayırıp yazıyorsunuz? Ha amacınız ağız dalaşı ise ben yokum kusura bakmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mart 24, 2011, 18:27:41 »
Toyota aracınızla mutluluklar o zaman. Madem size göre incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler o zaman neden bu şeyler için hala zaman ayırıp yazıyorsunuz? Ha amacınız ağız dalaşı ise ben yokum kusura bakmayın.
   İyi dilekleriniz için teşekkürler Mürsel bey aracımla mutluyum ve memnunum tabi ki amacım dalaşmak değil son yazılan birkaç yoruma yanıt olarak yazdım size de aracınızla mutlu olmanızı keyfini sürmenizi dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Mart 24, 2011, 19:48:16 »

Ne inciri , ne çekirdeği, sayfalar doldurmuş görmüyormusun, daha da dolduracak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Mart 24, 2011, 19:50:06 »
dolacak incir kalmamış ülkede daha ne sorunu olsun ki
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #105 : Mart 24, 2011, 20:03:32 »
valla her yolu denedim nafile he tabi sürekli buğulu kalmıyo ama yapıyo işte. Valla bizzat başka araçlarla karşılaştırdım arkadaşlarımın arabasıyla yani aynı hava koşulları aynı mekan ve zaman sadece araçlar farklı onlarda olmadı benim araçta oldu...
Klimayı açın 5-10 saniyede buğu kalmaz, ben gerekirse kışın bile klimayı kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Bunu yapmazsanız tüm araçlar buğulanır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #106 : Mart 24, 2011, 20:06:10 »
Yaşı benden büyük abilerim, yaşı benden küçük kardeşlerim ve akranlarım... Benden ne istiyorsunuz? Amacınız eğlence aramaksa yaptığınız ayıp. Ben aracımla ilgili sorunlarımı paylaştım. Cevaplarımı aldım. Hala bu konuyu uzatmanın anlamı ne? Lütfen seviyemizi koruyalım, yaşımıza, gençliğimize yakışmayacak laflarla birbirimizi üzmeyelim. Herkesin bir sabrı var herkesin bir sınırı var...lütfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Mart 24, 2011, 20:07:43 »
Alıntı
Bunu yapmazsanız tüm araçlar buğulanır

Bi tanesi Hariç -_- :P :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #108 : Mart 24, 2011, 20:07:58 »
Klimayı açın 5-10 saniyede buğu kalmaz, ben gerekirse kışın bile klimayı kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Bunu yapmazsanız tüm araçlar buğulanır.
Teşekkür ederim Zafer Bey, yorumlarınız için sağolun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Mart 24, 2011, 20:12:02 »
Mürsel Bey , kızmayın lütfen, kimsenin bi art niyeti yok, sadece biraz şaka katıyorlar yorumlara
ben dile getirdiğiniz tüm noktalarda kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim
içtenlikle söylüyorum önemli noktalara parmak basmışsınız
Forum üyeleri ise başka hiç bir forumda görülmeyen bir hoşgörüyle katılıyorlar konuya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Mart 24, 2011, 22:20:48 »

bende size bir cevap vereyim klimayı açıp yakıt sarfiyatında bulunmazsınız,fan devir değerini en yüksek seviyeye getirin,fan soğuk hava üfleyecektir,camlarınızın buğusu çözülür.bildiğiniz üzere klima kullanımı  90km/h saatin altındaki hızlarda aşırı yaıt tüketimin e sebep oluyor.hatta bir çok  araçta manuel klimalarda son devir rakamı neyse artık 4 yada 5 rakamının yanın ön cam işareti olur,corolla da var mıydı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #111 : Mart 25, 2011, 00:00:10 »
Niye eleştirilere hoşgörülü olunmuyor ben onu anlamıyorum. Toyota babamızın malı değil ya. Kendimizce eksikleri elbette eleştireceğiz. Kimisi katılrı kimisi katılmaz orası ayrı ama katılmayan arkadaşlarımızın bazıları işi fanatiklik derecesine getiriyor. Biz müşteriler böyle olursak elbette araba firmaları bize karşı daha az anlayışlı olur.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Mart 25, 2011, 01:26:59 »
Mürsel abicim bütün söylediklerine katılıyorum...Hiçte yerin dibine sokup çıkarmamış , yazdıkları gayet doru bizimkilerde bu sorunlar vardı makyajlıdada iyileştirmeye gidileceğine yine aynı şeyler ayıp gerçekten..ben şahsen memlun değilim ,aynı şekil baba zoruyla seve seve biniyoruz ön cam buğusunuda ben sıcak konumdayken ayrıca klima düğmesine basıyorum o sekill gideriyorum yoksa gitmiyor kış günü neden klimayı tek basına acayım ki ısıtınca yıne aynı durumla karsı karsıya kalmıyor sanırım bazı abilerim..ayrıca yol tutuşu falanda çok sakat bi araç + konfor yok zaten koltukların yumuşaklıgından kurtarıyor + içeri çok ses alıyor E12 ler daha sessiz..kısacası corolla simgesini bozan tek kasa tipi E15 diyebilirim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
« Yanıtla #113 : Mart 25, 2011, 01:41:56 »
Mürsel abicim bütün söylediklerine katılıyorum...Hiçte yerin dibine sokup çıkarmamış , yazdıkları gayet doru bizimkilerde bu sorunlar vardı makyajlıdada iyileştirmeye gidileceğine yine aynı şeyler ayıp gerçekten..ben şahsen memlun değilim ,aynı şekil baba zoruyla seve seve biniyoruz ön cam buğusunuda ben sıcak konumdayken ayrıca klima düğmesine basıyorum o sekill gideriyorum yoksa gitmiyor kış günü neden klimayı tek basına acayım ki ısıtınca yıne aynı durumla karsı karsıya kalmıyor sanırım bazı abilerim..ayrıca yol tutuşu falanda çok sakat bi araç + konfor yok zaten koltukların yumuşaklıgından kurtarıyor + içeri çok ses alıyor E12 ler daha sessiz..kısacası corolla simgesini bozan tek kasa tipi E15 diyebilirim..

Sen cruze al en iyisi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Mart 25, 2011, 01:43:53 »
Abi ondada şekil var bu segmentte en çok yakan o zaten bide..onun koltukları daha sert o daha kötü vazgeçtim ondan ama tip on numara..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #115 : Mart 25, 2011, 01:51:47 »
Abi ondada şekil var bu segmentte en çok yakan o zaten bide..onun koltukları daha sert o daha kötü vazgeçtim ondan ama tip on numara..

Yok be Alper seninle konuşmuştuk gittim yeni 124 hp olanını test ettim dış plastiğide corolla kadar iyi değil  6 km kadar sürdüm kliması soğutmamıştı corolla ile hiç bu sorunu yaşamadım bıde düşün benim aracım 1.4. bu buğu sorunu bende yok denicek kadar az. era kadar uğraşmıyorum buğu sorununla Mürsel bey parasına göre iyi araç bulamamış bu doğru ama Tuncay abi'nin dediği gibi bu araçlara yurt dısında 20.000 dolara alıyorlar bizim vergilerimiz sağolsun bu araç ülkeye gelene kadar 50.000 tl oluyor zaten dediği özellikleri c segmenti sedan hiç bir araçta yok zaten neyi tartışıyoruzki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Mart 25, 2011, 02:18:51 »
Tamam işte haketmediğinden bahsediyor , hakta veriyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #117 : Mart 25, 2011, 08:05:07 »
Alper kardeşim sen kaç gündür nerelerdesin yaaa :) kurda kuşa yem ettin beni :) Sağol teşekkür ederim yorumların için...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #118 : Mart 25, 2011, 12:33:26 »
Tamam işte haketmediğinden bahsediyor , hakta veriyorum...

C sınıfı tüm araçlarda ille bir kusur bulursun Alper ;) Arkadaşın bu yazdıklarına d sınıfı bır araç için deseydin bende hak verirdim ama şimdi hak vermem ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Mart 25, 2011, 23:29:00 »
Taylan abicim herkesin istekleri farklıdır , benim şahsi isteklerimi karşılayamıyor, 2000 mode bi passatın bile yol tutuşu çok daha iyi kaldı ki kaç sene boyunca piyasada önemli bi yer edinmiş olan Toyota bu kadar son teknolojiye rağmen abuk subuk araçlar piyasaya sürüyosa (sözünü ettiğim corolla E15 ler ) o paralara daha kaliteli araçlar alınabilir herkes corollanın satış rakamının diğer marka modellere göre cok yüksekte oldugunu söylüyor neden peki en basiti sahibindene girdiğimde dünya kadar bizim kasadan satılık görüyorum kimse binmeden bilmeden etmeden gidip üzerine konuyor sonrada zibil gibi corolla türüyor piyasaya beğenilmedimi piyasa oluyor hepsi üslubumdan ötürü kusura bakmayın ben hala daha yinelerim toyota bu kasa corollanın cacığını çıkarttı...