0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mürsel bey bence bir an önce elden çıkartın size göre Toyota araba değil yerin dibine sokmuşsunuz baksanıza dünyanın en çok satan modeline epey bir eleştiri yapmışsınız siz dünyada bu kadar çok kullanan kişiden daha iyi biliyorsunuz zararına da olsa satın gerçi Toyota zarar ettirmez ya (2011) Üçüncü Corollam ikisini de satarken hayli kar ederek satmıştım bence size wolkwagen veya opel yakışır
Zafer Bey hayırlı akşamlar. Şimdi bu yazacaklarım tabi sadece size değil genelde bi yazı olacak. Kabul ediyorum belki toyota bana göre değil dediğiniz gibi vw veya opel saygıyla karşılıyorum yorumunuzu ama aslında genelde benim istediğim yorum hani yazdığım maddelere bakarak yerin dibine sokmuş deyip geçmek değilde en azından 2011 toyota corolla kullananlar olarak;arkadaş bu maddedeki yazına katılmıyorum benim aracımda böyle bir sorun yok gibi olursa yada şu maddene katılıyorum gibi daha iyi olur kanısındayım. bi araç çok satıyo diye dünyanın en iyi otomobili olurmu olmazmı o değişir kişiye göre. Ayrıca bilgi ukalalığı yapmıyorum ben sadece bana göre eksik olanı yazdım, göreceli bi kavram herkese göre değişir. saygıda kusur ettiysem affola...
Metin Bey laflarımıza dikkat edelim. Ben kimseyle dalga geçmem hatta o dediğine terbiyem müsade etmez. forumda babam yaşında saygı duyulacak yaşına hürmet edilecek insanlar var. Bu yazıları yazarken acaba toyota corolla 2011 kullananlarda bu maddelerden veya bu maddelerin birine benzer bir şikayeti varmı onu öğrenmek istedim. Bende aracı alrıken zaten baktım bu özelliklerine diyorum. Fakat bu özelliklerine rağmen babamı ikna edemedim. çünkü kendisi daha önce 98 model gli kullanmıştı onun için alalım dedi ve aldıktan sonrada 98 model gli deki tadı bulamadım dedi. Ya herkes arabayı yerden yere vurmuşsun bilmem ne olmuyo böyle yaa... kimse bu maddeler bende yok demiyo herkes kabulleniyo ama. Demekki bu yazdığım maddeler var. ama şikayetçi olan var memnun olan var. Yerden yere vurmak farklı bişey eksiklerini yazmak ayrı bişey. Katılmayan katılmıyom desin. sebebini yazsın. Kısa cümlelerle yorum yapmak için yazmayın arkadaş, hele terbiye sınırını aşmayın.
Katılıyorum usluba ve yapılan yorumlarda yapıcı olmaya dikkat etmek lazım... Yaptığınız yorumlardan anladığım araçtan zevk alamamışsınız ve içinize sinmemiş hele ki "efsane" E12 kasayla kıyaslamışsınız hatta babanızın aracıymış bu konuda ben de aynı şeyleri düşünüyorum toyota e12 kasadan sonra aynı randumanı sonraki kasalarda veremedi gerçi diğer kasalar bir nebze olsun corolla çizgisindeydi fakat son kasa artık corollalıktan çıkmıştır diye düşünüyorum yani her ne kadar arkasında corolla yazsa da çizgisi başka yönlere kaymış bir araç eksiklerine vs. ben değinmiyeceğim fakat nacizane yorumum "Nerde o eski corollalar"dır...
Ae 101 olmasın berkcan o
Yeni kasası hakkında hiç bir bilgim yoktu. Ayrıca malum 9 şiddetinde japonyada bir deprem oldu belki yeni model çıkması ertelenebilir...
Hele bazı araçlardaki saçma sapan küçük stepneleri gördükçe. Hatta artık bazı firmalar stepne yerine lastik tamir seti koyuyorlar.