0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen merak et sisli orman yolunu isteyen sensin, bak olmazmış tuh!
Hakan abi bence en güzeli orda toplanıp kişi sayısına göre bişeyler almak tabi evden bişeyler getirmek isteyenlerde olursa hayır denmez kararlaştırılıp orda biyerden alışveriş yapılır sonra kişi başına ne düşüyosa ücret toplanır.çünkü ben şunu getirecemben bunu getirecem deyince o iş pek olmuyor bi aksilik çıkıyor.önemli olan getirebilenler mangal getirsin yeter benim düşüncem tabi yineçoğunluk nederse o olur
çok güzel açıklamışsın abi ben şişli'den gelecem sanırım 15-20 dk de kilyosta olurum bi aksilik çıkmazsa butaraftan gelecek olan olursa seve seve alabilirim arkadaşlar.sisli havasını çoook severim kilyosun özellikle gece sis çöktümü o orman yolu tadından yenmiyo yaaa
Kilyos mu Bende geliyorum.. Yağız maslakta buluşup peşpeşe gideriz..
Bu pazartesi Leylek Fırtınası görünüyor. 17sinde de Kuğu Fırtınası. Herkes için uygunsa aslında cumartesi (16 Nisan) akşamı da olabilir organizasyon. Hem saat problemi olmaz dönüş için.
isterseniz bir miktar daha tarihi erteleyelim. çünkü şu anda kilyosta acayip bir fırtına var. güneşli ama sert esen bir rüzgar mevcut. insan üşüyor.
Kilyos sahil.