0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan ile Mehmet iyi yemişler yemek. Coşkun, şu kamp olayı olacak inşallah. Ben 10'u için kullandım oy ama herkes 17'si derse ona uyarım. Top falan bile oynanır yer varsa.
Biz bi halı saha yapamadık yanarım yanarım ona yanarım..
iyi eğlenceler arkadaşlar resim atarsınız heralde dimi
iett candır
yemek çok güzeldi özcan,ellerine sağlık hoş sohbetin için de çok teşekkür ederim,en geç 10 gün içinde tekrar istanbuldayım ama geziye söz veremeyeceğim hakan abi yemek hakkaten güzeldi senin tavuğa karşılık özcanın keçi eti
kardeş kilyosta veysel vardal görme engelliler ilköğretim okulu var yatılı bir iöo. ben o okulun müdürüyüm. www.veyselvardal.k12.tr
işyerim kilyosta olduğu için ulaşım mesafe ve diğer sorularınız için yardımcı olabilirim. 4.levet kilyos arası 24 km. bahçeköy orman yolundan yaklaşık 30 dk sürüyor. sarıyer merkezden kilyos 13 km. 20 dk sürüyor. sarıyer merkezde malum trafik oluyor. sarıyerden 151 nolu iett otobüsleri kalkıyor. 45 dk bir. ayrıca kilyos minibüsü de mevcut. bir de sabah ve akşamları 2 sefer 4.levent kilyos arası otobüs var. bir de bugünlerde hava burada puslu. sabah ve akşam sisten göz gözü görmüyor. meteorolojiye göre 11 nisan pazartesiye kadar yağmurlu ve 10 derece civarı. burası kışını merkezden 3-4 derece daha soğuk
çok güzel açıklamışsın abi ben şişli'den gelecem sanırım 15-20 dk de kilyosta olurum bi aksilik çıkmazsa butaraftan gelecek olan olursa seve seve alabilirim arkadaşlar.sisli havasını çoook severim kilyosun özellikle gece sis çöktümü o orman yolu tadından yenmiyo yaaa
10 tane adamla ne sisli orman yolu tadından bahsediyorsun yahu 17 sinde sis falan kalmaz umarım
nagihan'cım zaten sanırım bizim saatlerde sis mis kalmaz sabah erken saatlerde bide gece 11-12 den sonra sis bastırıyor.o yüzden merak etme sen