0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cumartesi akşam 20:30 dönüşüm olduğu için aranıza katılamadım eminim güzel geçmiştir.
büyük harfle yazanın fotoğraf makinesinin objektifi çatlasın.....
hani siz cuma akşamı dönecektiniz aşk olsun katılıpta biraz daha geç dönemez miydiniz?
Geçmiş olsun Oğuz Bey....Arkadaşlar Sayın İbrahim Emek Beyin foruma bir türlü fotoğraf ekleyememesinden hatta zaten yanlış başlığa eklemeye çalışmasından ve küçük harfle yazamamasından mütevellit kendisine yönetimce 1 er ay arayla 8 buluşma tertib etme cezası verilmiştir.... buluşmalar bitene dek foruma yazdığı karakterler küçük harf ve gri tonu ile değiştirilecektir.... bilgilerinize....
cuma gelip cumartesi döneceğimi cuma akşamı bir plan yapan olursa seve seve katılacağımı bildirdim ama kimseden ses çıkmayınca cuma sabah geldim öğleden sonra bursaya geçip orada kaldım cumartesi öğleden sonra tekrar istanbula dönüp akşamında da döndüm. birileri gel şöyle böyle dese düşünürdüm
NOT: Tarafıma kesilen cezalar nispetinde planlamış olduğum buluşma planlarından Sayın hanımefendi Hande BAYRAM 1 tanesine bile icabet etmez ise kendisini orada göremezsem 2 katı planlama ve her buluşmada tarafıma 1 duble rakı ısmarlamayı taahhüt etmiş sayılır....İŞ BU TUTANAK TARFIMIZDAN İMZA ALTINA ALINMIŞTIR.......
BULUŞMA TERTİP PLANI 1 - 15 Mayıs 2011 Van - Erciş Balık Bendi Buluşması (Dünyada sodalı suda yaşayan tek balık inci kefalinin ölümüne yolculuğu) 2 - 15 Haziran 2011 Ağrı - Doğubayazıt Ağrı Dağı Buluşması (İshakpaşa sarayı, Nuh'un gemisi, Meteor Çukuru) 3 - 15 Temmuz 2011 Urfa Buluşması (Balıklı Göl - Harran Üniversitesi - Atatürk barajı - İsot Evi) 4 - 15 Ağustos 2011 İzmir Buuşması ( SAYMAKLA BİTMEZ ,ANLATILMAZ YAŞANIR) 5 - 15 Eylül 2011 Bolu - Göynük Buluşması (Tarihe bir yolculuk ve ünlü saat kulesi , Keşli Cevizli Mantı) 6 - 15 Ekim 2011 Denizli Buluşması (Pamukkale ve Karahayıt Kaplıcaları, Kaklık Mağarası, Buldan çeyizlik çarşısı) 7 - 15 Kasım 2011 Bursa Buluşması (Uludağ Piknik - Arap Şükrü ısınma ve demlenme) 8 - 15 Aralık 2011 Antalya Buluşması (5 yıldızlı oteller ucuz oluyor bu tarihlerde - Noel Baba ( Aziz Nicola) Türbesi ziyareti.. NOT: Tarafıma kesilen cezalar nispetinde planlamış olduğum buluşma planlarından Sayın hanımefendi Hande BAYRAM 1 tanesine bile icabet etmez ise kendisini orada göremezsem 2 katı planlama ve her buluşmada tarafıma 1 duble rakı ısmarlamayı taahhüt etmiş sayılır....İŞ BU TUTANAK TARFIMIZDAN İMZA ALTINA ALINMIŞTIR.......
Ercü, oyun karakteri dedim, sen çizgi film karakterlerine geçtin ha illa pokemon olsun diyosan, bundan sonra sana squartle diyebilirim o da senin gibi suyla falan ilgileniyo
Antalya buluşmasını bizim otelde yapalım
Sayın forumdaşlar, son anda bir montaj işi ortaya çıktı. Dükkanda yalnız olduğum için gelemedim. Kusuruma bakmayın.
Hamdolsun Abi, 6 iğne, bir hap, iki fıs fıs verdiler. sabah akşam iğne vuruluyor. Penisilinden daha ağırmış iğneler . Ben dün çok kötüydüm. Bugün biraz daha iyiyim. Ekran kartına bakıp, seni arıyorum Hakkı Abi.