0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlaşılan ben katılamayacağım çünki 16sı akşam 20:30 dönüyorum
Hakan abi işim çıkmadı ama ben gelemeyeceğim....
bişey soracam 16 nisan akşamı derken bu saat haniakşam 7 gibibuluşuruz saat 12-1 gibi evlere doğru yola çıkılır tarzı bişeymi yoksa hani ateşyakarız mangalımızı yakarız sabahın ilk ışıklarında tepeye çıkar yada sahile iner güneşin doğuşunu izleriz resimlerimizi çekeriz sonrada duruma göre bakarız hesabımı??
Fikrim olduğundan falan değil ama bence gerçekten muammada bir organizasyon bu. 1. Neden akşam vakti gidiyoruz?2. Madem akşam vakti planımız niye manzarasını paylaştığımız bir yere gidiyoruz (manzara falan göremeyeceğiz sonuçta)3. Havanın soğuk olacağını biliyoruz ve orada yaşayan insanlar soğuk olacağını da söylüyor bu da demektir ki kapalı bir yere ihtiyaç duyacağız. Soru: Kapalı bir yerde oturacaksak neden o kadar yola gidiyoruz? İki köprüye de yakın bir yer bulur otururuz yani. Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Çamlıca gibi semtler olabilir. Otopark pahalı olur derseniz, otoparkın 3-4 katını benzine vereceğiz zaten. 4. Okuduğum kadarıyla orayı bilen insanlar da "burada oturabiliriz, ben ayarlarım, çok güzel bir yerdir, o kadar yola değer" gibisinden konuşmadılar da, Ağva kaosuna dönüşmesin bilmeyen kişilerin konuşmasıyla. 5. Şahsen cumartesi olması taraftarıyım. Nedeni Aydın abidir ki konuda da son 3 gündür bir hareketlilik, forum kullanıcıları tarafından bir ilgi söz konusu değil. O yüzden normal olarak görüşmek istediğim insanlara uyan tarihte olsun istiyorum. Hande abla da Cuma akşamından gelecekmiş, eğer Cumartesi olursa bu organizasyon, Pazar sabahı da değerlendirilebilir kendisi açısından.
gelde ankara grubunu arama arkadaş.... yer neresi? şurası tamam.... cumartesi sabah erken geleceğim pazar öğlen dönerim tabiki kimseyi bana uyması için zorlayamam ama cumartesi akşamı hoşça vakit geçirelim sohbet edelim isterim..... ne kilyosu bilirim ne floryayı bana heryer istanbul...hadi ama istanbullular biraz hareketlendirin şu başlığı....
+1 gerçekten katılıyorum. +1 1 kasa redbull vodka da oldu muydu soğuk mu işler.. Bencede kapalı bir mekanda olacaksa Nagihan ın dediği gibi Kilyosa gidene kadar bir çok mekan var..ahh ah Nerede o eski Gebze..
En kötü ihtimal Florya Sosyal Tesisleri. Bunu kenara yazalım. Sanırım fiyatları uygun, temiz, düzgün bir yer. Otopark ücreti yoktu diye hatırlıyorum. Ayrıca sahilde yürüyüş yeride var. Kilyos için ısrarcı olanlar yok ise diğer tercihleri gözden geçirelim arkadaşlar. Yok mu şöyle boğazda yol kenarında Balık Ekmek yiyebileceğimiz bir yer.