Gönderen Konu: İstanbul için buluşma: 16 Nisan Cumartesi, 18:00, Florya Sosyal Tesisleri.  (Okunma sayısı 51301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
bişey soracam 16 nisan akşamı derken bu saat haniakşam 7 gibibuluşuruz saat 12-1 gibi evlere doğru yola çıkılır tarzı bişeymi yoksa hani ateşyakarız mangalımızı yakarız sabahın ilk ışıklarında tepeye çıkar yada sahile iner güneşin doğuşunu izleriz resimlerimizi çekeriz sonrada duruma göre bakarız hesabımı??
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Anlaşılan ben katılamayacağım çünki 16sı akşam 20:30 dönüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi

işte bu kötü abicim!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Hakan abi işim çıkmadı ama ben gelemeyeceğim....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Daha geçe dönüş ayarlayamıyor musun Aydın?

Hakan abi işim çıkmadı ama ben gelemeyeceğim....
Yok mu yolda seni alacak ve Anadolu yakasından gelen?

bişey soracam 16 nisan akşamı derken bu saat haniakşam 7 gibibuluşuruz saat 12-1 gibi evlere doğru yola çıkılır tarzı bişeymi yoksa hani ateşyakarız mangalımızı yakarız sabahın ilk ışıklarında tepeye çıkar yada sahile iner güneşin doğuşunu izleriz resimlerimizi çekeriz sonrada duruma göre bakarız hesabımı??
Sanırım sabahlama organizasyonu çadır kampta olur. Ben yeğenide getireceğim, geç vakit döneriz.

Orada uygun fiyatlı ve birşeyler yiyebileceğimiz bir yer var mı yoksa herkes mangal mı diyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
KİLYOS ta sağlı sollu mangalcı yerler var. yediğiniz şeye bağlı olmakla beraber 20-30 TL arası içecek dahil mangal yiyip salata ve içecek alabilirsiniz. sanırım fiyatlar aşağı yukarı bu gibi. isterseniz tekrar sorarım.
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Fikrim olduğundan falan değil ama bence gerçekten muammada bir organizasyon bu.

1. Neden akşam vakti gidiyoruz?
2. Madem akşam vakti planımız niye manzarasını paylaştığımız bir yere gidiyoruz (manzara falan göremeyeceğiz sonuçta)
3. Havanın soğuk olacağını biliyoruz ve orada yaşayan insanlar soğuk olacağını da söylüyor bu da demektir ki kapalı bir yere ihtiyaç duyacağız. Soru: Kapalı bir yerde oturacaksak neden o kadar yola gidiyoruz? İki köprüye de yakın bir yer bulur otururuz yani. Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Çamlıca gibi semtler olabilir. Otopark pahalı olur derseniz, otoparkın 3-4 katını benzine vereceğiz zaten.
4. Okuduğum kadarıyla orayı bilen insanlar da "burada oturabiliriz, ben ayarlarım, çok güzel bir yerdir, o kadar yola değer"  gibisinden konuşmadılar da, Ağva kaosuna dönüşmesin bilmeyen kişilerin konuşmasıyla.
5. Şahsen cumartesi olması taraftarıyım. Nedeni Aydın abidir ki konuda da son 3 gündür bir hareketlilik, forum kullanıcıları tarafından bir ilgi söz konusu değil. O yüzden normal olarak görüşmek istediğim insanlara uyan tarihte olsun istiyorum. Hande abla da Cuma akşamından gelecekmiş, eğer Cumartesi olursa bu organizasyon, Pazar sabahı da değerlendirilebilir kendisi açısından.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Küçük, şirin köfteciler vardı eskiden hatırladığım kadarı ile. Hemde oldukça güzel yapıyorlardı ve uygun yerlerdi de.

Nagihan, ben aslında Florya'yı tercih etmiştim. Yine Boğaz'da da hem otoparkı olan ve hem de uygun yerler vardı belediye tesisleri gibi. Oralar hakkında bilgisi olan var ise oralarda olabilir. Tam, spesifik bir yerden bahsedilirse daha uygun olur diye düşünüyorum. Mesela o belediye tesislerinin akşam menüleri, fiyatları vs. nasıldır bilen var mı? Hem köprüden de oldukça yakın.
 Ya, boğazda balık ekmek bile olur harbiden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
hadi anket açalım !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
gelde ankara grubunu arama arkadaş.... yer neresi? şurası tamam.... :D

cumartesi sabah erken geleceğim pazar öğlen dönerim tabiki kimseyi bana uyması için zorlayamam ama cumartesi akşamı hoşça vakit geçirelim sohbet edelim isterim..... ne kilyosu bilirim ne floryayı bana heryer istanbul...

hadi ama istanbullular biraz hareketlendirin şu başlığı.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Fikrim olduğundan falan değil ama bence gerçekten muammada bir organizasyon bu.

1. Neden akşam vakti gidiyoruz?
2. Madem akşam vakti planımız niye manzarasını paylaştığımız bir yere gidiyoruz (manzara falan göremeyeceğiz sonuçta)
3. Havanın soğuk olacağını biliyoruz ve orada yaşayan insanlar soğuk olacağını da söylüyor bu da demektir ki kapalı bir yere ihtiyaç duyacağız. Soru: Kapalı bir yerde oturacaksak neden o kadar yola gidiyoruz? İki köprüye de yakın bir yer bulur otururuz yani. Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Çamlıca gibi semtler olabilir. Otopark pahalı olur derseniz, otoparkın 3-4 katını benzine vereceğiz zaten.
4. Okuduğum kadarıyla orayı bilen insanlar da "burada oturabiliriz, ben ayarlarım, çok güzel bir yerdir, o kadar yola değer"  gibisinden konuşmadılar da, Ağva kaosuna dönüşmesin bilmeyen kişilerin konuşmasıyla.
5. Şahsen cumartesi olması taraftarıyım. Nedeni Aydın abidir ki konuda da son 3 gündür bir hareketlilik, forum kullanıcıları tarafından bir ilgi söz konusu değil. O yüzden normal olarak görüşmek istediğim insanlara uyan tarihte olsun istiyorum. Hande abla da Cuma akşamından gelecekmiş, eğer Cumartesi olursa bu organizasyon, Pazar sabahı da değerlendirilebilir kendisi açısından.
+1 gerçekten katılıyorum.
+1      1 kasa redbull vodka da oldu muydu soğuk mu işler.. :D

Bencede kapalı bir mekanda olacaksa Nagihan ın dediği gibi Kilyosa gidene kadar bir çok mekan var..

gelde ankara grubunu arama arkadaş.... yer neresi? şurası tamam.... :D

cumartesi sabah erken geleceğim pazar öğlen dönerim tabiki kimseyi bana uyması için zorlayamam ama cumartesi akşamı hoşça vakit geçirelim sohbet edelim isterim..... ne kilyosu bilirim ne floryayı bana heryer istanbul...

hadi ama istanbullular biraz hareketlendirin şu başlığı.... :D
ahh ah Nerede o eski Gebze..   ::)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
+1 gerçekten katılıyorum. +1      1 kasa redbull vodka da oldu muydu soğuk mu işler.. :D

Bencede kapalı bir mekanda olacaksa Nagihan ın dediği gibi Kilyosa gidene kadar bir çok mekan var..
ahh ah Nerede o eski Gebze..   ::)

Emre redbull derken aklından neler geçiyo bakalım :D

ayrıyetten kilyosta güzel bi balıkçı var tam sahilin orda içerside hoş ufak bence güzel olabilir öyle fazla pahalı biyerde değil eğer düşünürseniz ben bi konuşurum kendisiyle.
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  En kötü ihtimal Florya Sosyal Tesisleri. Bunu kenara yazalım. Sanırım fiyatları uygun, temiz, düzgün bir yer. Otopark ücreti yoktu diye hatırlıyorum. Ayrıca sahilde yürüyüş yeride var.
 Kilyos için ısrarcı olanlar yok ise diğer tercihleri gözden geçirelim arkadaşlar.
 Yok mu şöyle boğazda yol kenarında Balık Ekmek yiyebileceğimiz bir yer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
yeni bi anket daha olsun ozaman florya mı kliyosmu  diye :D
bu arada gelecek listesi yavaş yavaş açılsa diyorum 3 aşağı 5 yukarı bi bilgilendirme olsun sanırım mangal muhabbeti olmayacak ozaman kimsenin bişey getirmesine gerek yok orda söyleriz yeriz durum bunu gösteriyor.
ama liste zamanı geçti bile ben varım listede :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Hakan abi dediğin gibi balık ekmek bile olsa süper olur.Buradaki ortak nokta beraber oturup sohbet etmek tanışmak değil mi?
   Kadıköy iskelesi,Eminönü,Kumkapı balık halindeki balıkçılar bile olur benim için.Farketmez mekan...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
daha önce ki buluşmalara bakarsak bu havada cumartesi akşamı kilyosa gelen pek olmaz. buluşmayı geniş zamana yayıp güneşli bir havada dolu dolu geçiremeyeceksek taaa kilyosa gitmeye çalışmanın anlamı yok bence. ki bunun yanında günlerdir kararlaştırılamadı yozgat sorgun bile olsa kesinleştirelim artık şu yeri sonra cumartesi buluşunca nerede bu millet demeyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
  En kötü ihtimal Florya Sosyal Tesisleri. Bunu kenara yazalım. Sanırım fiyatları uygun, temiz, düzgün bir yer. Otopark ücreti yoktu diye hatırlıyorum. Ayrıca sahilde yürüyüş yeride var.
 Kilyos için ısrarcı olanlar yok ise diğer tercihleri gözden geçirelim arkadaşlar.
 Yok mu şöyle boğazda yol kenarında Balık Ekmek yiyebileceğimiz bir yer.
+1 katılıyorum floryada otopark ücretsiz hem de yeni bir mekan gerçi istanbulu yeni yeni geziyorum ama orası bir buluşma için gayet ideal gibi geldi.bence de anket açılsın..
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Yeni anket açtım. Lütfen alternatif fikri olanlar detaylı şekilde (otopark, semt, yemekler, fiyat vs.) belirtsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
taksim , ıslak  hamburger 2 TL miss  miss , ulaşım  otobus  ve  metro  ile ,  ne  kilyos u ne  floryası  ordan   çıkın doğru batak  oynamaya :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Pardon ama Florya yada herhangi bir sosyal tesise ne zaman gittiniz merak ediyorum Hakan bey. En iyisi yarin arayin sorun cumartesi icin grup kabul ediyorlarmiymis- haftasonuna gelmeden- ona gore anket yapin. Sahsen haftaici 2-3 gibi abes bir saatte bile sira bekledigimizi biliyorum. Kaldi ki yemek yenip kalkilmak zorunda kalinacak cunku sira bekleyen insanlar olacak, sofra sohbetini unutun sosyal tesislerde. Cafesinin ne kadar kucuk oldugunu soylememe gerek yok o kadarini biliyorsunuzdur herhalde.

Derdim surekli muhalefet olmak degil yanlis anlamayin ama cidden akliniza geleni dusunmeden yaziyorsunuz yani. Somut fikrim de yok, pers gunu besiktasa gidecegim isterseniz bir kac yere sorar fiyat alabilirim. Ortalama kisi sayisi vermeniz yeterli.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality