0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrahın temprayı anlatımı süper
mehmet kardeş benim birkaç genellemem var. (bu genelleme hiçbirşey bilmeden konuşanlar için)... 1-daha dün attan inenler bugün millete araç tavsiyesinde bulunuyorlar. 2- ülkenin %80 i kendisini yönetecek iktidara neden oy verdiğini bilmiyor. hangi araç iyidir nasıl bilecekler? ben onların sözlerine nasıl inanacağım? sürç-ü lisan ettimse affola...
ülkenin %80 ine cahil diyorsunuz... sürç-ü lisan da ne demek resmen aşağıladınız koskoca ülkem insanını
% 90 ı değilmiydi
albea eşittir al-bela
bence çok doğru söylemiş arkadaş ne var bunda..gerçekleri göremiyormusunuz, nerede yaşıyorsunuz siz acaba ? türkiyede değil herhalde...Saygılar...
ülkemde 2 kişiden biri bu iktidara oy verdiyse bu olumsuz cümleleri kuran aylin hanım yada murat bey aranızda konuşunda karar verin hanginiz oy verdi acaba açıyoruz bu siteyi iki otomobil muhabbetti edelim siyaseti burayada karıştırdınız yani helal olsun....zaten dün ata binenlerin bu günün arabaya binmiş olmasında bir problem yokki ya atla gezmeye devam etselerdi o günleri özlediniz galiba
bilgilerimizi tazelememize yardımcı olabilir!!! www.youtube.com/watch?v=QAD2qktJiB0yorumsuz...
önöncelikle kişinin profilini incelemeden hanım yada bey olarak hitap etmeniz dikatsiz biri olduğunuzu gösteriyor, Hanım diye hitap ettiğiniz ben anadan doğma erkeğim ! bu arada konuyu okumadan da yorum yaptığınız apaçık ortadaki siyasetle ilgili yazışmayıda ben başlatmadım... Son olarak Atatürkçü ve cumhuriyetçi biri olarak, ülkeme ve eski yönetime laf geldimi sarı tüğlerim kalkıyor kendimi tutamıyorum.kimin kime oy verdiği umrumda değil de... ülkemin hırzına geçen AKP ye de kesinlikle oy vermem !neyse konuyu kapatın ve gerçek konuya dönün bence toyota.... cruze da neymiş ??