Gönderen Konu: aurismi cruze mu arkadaşlar  (Okunma sayısı 18171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: aurismi cruze mu arkadaşlar
« Yanıtla #60 : Kasım 02, 2011, 20:42:06 »
Sadece dışı güzel ama performans yok heleki LPG takılmaz ise binilmez takılırsada yolda gitmez. Bunlar bence değil kullanan ve 1 ay kadar önce satan yakın bir arkadaşımın tecrübeleri..
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 02, 2011, 20:42:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 02, 2011, 22:02:49 »
Emrahın temprayı anlatımı süper  :alkis: :alkis: :alkis: :asikadam:

daha o saydıklarım en dikkat çeken ve tüm mahallelinin şahit olduğu işlerdi kemal amca :D
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 02, 2011, 22:17:10 »
mehmet kardeş benim birkaç genellemem var. (bu genelleme hiçbirşey bilmeden konuşanlar için)... 1-daha dün attan inenler bugün millete araç tavsiyesinde bulunuyorlar. 2- ülkenin %80 i kendisini yönetecek iktidara neden oy verdiğini bilmiyor. hangi araç iyidir nasıl bilecekler? ben onların sözlerine nasıl inanacağım? sürç-ü lisan ettimse affola...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Kasım 02, 2011, 22:35:23 »
mehmet kardeş benim birkaç genellemem var. (bu genelleme hiçbirşey bilmeden konuşanlar için)... 1-daha dün attan inenler bugün millete araç tavsiyesinde bulunuyorlar. 2- ülkenin %80 i kendisini yönetecek iktidara neden oy verdiğini bilmiyor. hangi araç iyidir nasıl bilecekler? ben onların sözlerine nasıl inanacağım? sürç-ü lisan ettimse affola...

ülkenin %80 ine cahil diyorsunuz... sürç-ü lisan da ne demek resmen aşağıladınız koskoca ülkem insanını  :DUR:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Kasım 03, 2011, 00:26:59 »
ülkenin %80 ine cahil diyorsunuz... sürç-ü lisan da ne demek resmen aşağıladınız koskoca ülkem insanını  :DUR:

bence çok doğru söylemiş arkadaş ne var bunda..
gerçekleri göremiyormusunuz, nerede yaşıyorsunuz siz acaba ???? türkiyede değil herhalde...

Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Kasım 03, 2011, 06:08:56 »
Siyaset için siyaset forumlarını tercih ediniz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Kasım 03, 2011, 06:31:52 »

% 90 ı değilmiydi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Kasım 03, 2011, 06:42:58 »

% 90 ı değilmiydi

Aha Gavur İzmir muhabiri Kemal amca mikrofonda cer coşkuyu Kemal Reyizzz :lol: :dans2: :dans2: :dans2: 

Tabi yaaa izmirin güzel havasında erkenden kalk balyozları(boyoöz) indir miğdeye :( sisten otelin dışını görünmüyor yine karadenizde :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Kasım 03, 2011, 08:42:52 »
siyaset falan yapmıyorum.  ayrıca sanırım oranı tutturamadım. ahmet bey %90 olarak düzeltmiş...:) atatürk'ten sonra ülkenin gelişmesi için kim ne yaptı bir bakın. şimdinin süper güç ülkeleri 2. dünya savaşına girip çıkmış ülkeler olmasına rağmen biz onların çeyreği değiliz. nüfusumuz fazla olabilir ama işe yarar nüfus değil maalesef...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Kasım 03, 2011, 09:56:37 »
Konu auris mi cruze mu diyor :D  Atatürk mü sonrakiler mi demiyor ama :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #70 : Kasım 03, 2011, 10:08:37 »
albea eşittir al-bela  :D
toyota konusunda söylenen fikirlerin hepsine katılıyorum ama albea multijet ede laf söyletmem 2,5 senedir biniyorum satalı 2 hafta oldu 50 bin km yol yaptım 5 sefer yağını değiştirmeden başka 1 tl masraf açmadı bana yağ değişimleride ( polen yağ mazot hava filitreleri artı yağ artı el emeği 80 tl ) e tabiki toyota ilede kıyas götürmez fakat iyi araba idi 100 km de şehir dışı 90-100 km hızla 4 lt yi geçmezdi.alan hayrını görsün vesselam ama yeni aldığım  avensisin hali bi bambaşka tabi..
Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #71 : Kasım 03, 2011, 10:19:52 »
bence çok doğru söylemiş arkadaş ne var bunda..
gerçekleri göremiyormusunuz, nerede yaşıyorsunuz siz acaba ???? türkiyede değil herhalde...

Saygılar...
ülkemde 2 kişiden biri bu iktidara oy verdiyse bu olumsuz cümleleri kuran aylin hanım yada murat bey aranızda konuşunda karar verin hanginiz oy verdi acaba açıyoruz bu siteyi iki otomobil muhabbetti edelim siyaseti burayada karıştırdınız yani helal olsun....zaten dün ata binenlerin bu günün arabaya binmiş olmasında bir problem yokki ya atla gezmeye devam etselerdi o günleri özlediniz galiba !!! !!!
Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Kasım 03, 2011, 15:58:52 »
siyaset yapacak başka konu yoktu bunu mu buldunuz yani..  kim hangi partiye vermiş oyunu, kim hangi partinin partizanı umrumda değil.. ama kötü gelişen şeyler kadar güzeli de var... takım tutarmış gibi parti taraftarı olanlara gerçekleri gösterecek şekilde yazı yazacak değilim.. kimsenin fikride umrumda değil.. ama bir ülkede yaşayan insanlar kendi aydın görüp ülkenin %80 ine aptal muamelesi yapıp kendini bişe sanarsa işte orda gerçekten canım sıkılır... zamanında bush'un karşısına geçip ellerini birbirine kenetleyip acizliğimizi dünyaya gösteren başbakanlara da oy verdi bu millet, köpeği bilmem kaç dolar fazlaya sattığı için asılan başbakanlara da oy verdi, bi dediği bi dediğini tutmayan döneklere de oy verdi, 26 tane askerin bir gecede ölümüne kayıtsız kalana da oy verdi... biraz gerçekleri görün... görün de öyle konuşun.. bu ülkenin başına geçen her partinin hataları oldu... hemde hepsinin... ama aptal yerine koyduğunuz bu millet hatası az olanı seçmeye çalışıyor... objektiflik değil sizin bu yaptığınız.. yazacaklarım bu kadar.. köylü milletin efendisidir lafını yanlış anlamışsınız siz.. ordaki köylü bu milletin kendisi...  dahada bu konuya bakmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Kasım 03, 2011, 23:00:04 »
ön
ülkemde 2 kişiden biri bu iktidara oy verdiyse bu olumsuz cümleleri kuran aylin hanım yada murat bey aranızda konuşunda karar verin hanginiz oy verdi acaba açıyoruz bu siteyi iki otomobil muhabbetti edelim siyaseti burayada karıştırdınız yani helal olsun....zaten dün ata binenlerin bu günün arabaya binmiş olmasında bir problem yokki ya atla gezmeye devam etselerdi o günleri özlediniz galiba !!! !!!
öncelikle kişinin profilini incelemeden hanım yada bey olarak hitap etmeniz dikatsiz biri olduğunuzu gösteriyor, Hanım diye hitap ettiğiniz ben anadan doğma erkeğim !
bu arada konuyu okumadan da yorum yaptığınız apaçık ortadaki siyasetle ilgili yazışmayıda ben başlatmadım...
Son olarak Atatürkçü ve cumhuriyetçi biri olarak, ülkeme ve eski yönetime laf geldimi sarı tüğlerim kalkıyor kendimi tutamıyorum.
kimin kime oy verdiği umrumda değil de... ülkemin hırzına geçen AKP ye de kesinlikle oy vermem !!!!
neyse konuyu kapatın ve gerçek konuya dönün

bence toyota.... cruze da neymiş ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Kasım 03, 2011, 23:50:45 »
kardeşler, canlar ortada siyaset yapan yok ama sanki siyaset yapılsa da konuşsak der gibi bir haliniz var. kimseden daha akıllı, daha milliyetçi vs olduğumu savunmadım. sözüm amacımı aştı gitti. tek söylediğim ''hiçbir tecrübesi olmayan, konuyla yakından uzaktan alakası bulunmayan insanların lafına değil, konusunda ehil insanların görüş ve düşüncelerine önem verilmesi''ydi.  konu nerelere sarktı.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Kasım 04, 2011, 03:11:54 »
bilgilerimizi tazelememize yardımcı olabilir!!!

www.youtube.com/watch?v=QAD2qktJiB0

yorumsuz...
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Kasım 04, 2011, 13:47:11 »
bilgilerimizi tazelememize yardımcı olabilir!!!

www.youtube.com/watch?v=QAD2qktJiB0

yorumsuz...

Duygularıma tercuman oldunuz..
Çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #77 : Kasım 04, 2011, 18:09:14 »
auris tabikide :) aman diyim cruze'a bulaşmayın.. o araba gitmiyor.. bukadar hantal bir araba görmedim ben. bu karşılaştırmada kesinlikle auris :)
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Kasım 04, 2011, 20:53:10 »
Güzel ATA'm maalesef erken göçtü bu diyardan,oysa yapacak ne çok şeyi vardı.Kimileri ölümünden 70 küsür sene sonra bile çekemiyorlar yazıklar olsun.Tabi o dönemi yaşamamış insanların bol keseden her haltı işkembeden sallamasıaslında onların cehaletidir yada art niyeti.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Kasım 11, 2011, 16:44:40 »
önöncelikle kişinin profilini incelemeden hanım yada bey olarak hitap etmeniz dikatsiz biri olduğunuzu gösteriyor, Hanım diye hitap ettiğiniz ben anadan doğma erkeğim !
bu arada konuyu okumadan da yorum yaptığınız apaçık ortadaki siyasetle ilgili yazışmayıda ben başlatmadım...
Son olarak Atatürkçü ve cumhuriyetçi biri olarak, ülkeme ve eski yönetime laf geldimi sarı tüğlerim kalkıyor kendimi tutamıyorum.
kimin kime oy verdiği umrumda değil de... ülkemin hırzına geçen AKP ye de kesinlikle oy vermem !!!!
neyse konuyu kapatın ve gerçek konuya dönün

bence toyota.... cruze da neymiş ??
:kötü:aslında bayağı dikkatliyimde kusura bakmayın ayrıca profilinizede baktım yazmıyordu.40 yıllık aylin ismininde erkek ismi olduğuda hiç aklıma gelmedi bu konudan dolayı özür dilerim ..konuyuda baştan beri okudum ve takip ettim bu fikrinize katılmıyorum siyaset bulaştıran siz olmuşsunuz sizin fikirlerinize ters gelen fikirler sarı tüylerinizi kaldırıyorsa aynı şekilde karşınızındakininde tüyleri var unutmayın !!! fakat bu konudada farklıyız benim siyah tüylerim kalkıyor vesselam istediğiniz partiye oy verebilirsiniz sizden başka kimse parti ismi teleaffuz etmemiş bunuda unutmayın ama tahminime göre uzun yıllar sizin sarı tüyler hep havada kalacak gibi görünüyor  !!! !!!hoşçakalın bu konuyuda kapatalım lütfen saygılar..