Gönderen Konu: aurismi cruze mu arkadaşlar  (Okunma sayısı 18170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: aurismi cruze mu arkadaşlar
« Yanıtla #40 : Mayıs 26, 2011, 14:02:20 »
Ben de aracımı alırken,2009 mayısı(nam-ı diğer ÖTV indirimi)nda Cruze niyetlenmiştim(piyasada bulabildiğim tek otomatik araç)hatta Adana Toyota bayii ile Chevrolet aynı patrona ait diye pazarlık yapmak için patronun ofisinde bekliyorduk.Kırmızı bir Corolla nın yanında oturuyordum.Kapısını açtım-kapadım "vay nasıl da güzel ses çıkıyor" demeye kalmadı,satış mümessili hemen yaklaşıp "sana verelim" cevabını verince;"ben Cruze niyetliyim hem bu  kıpkırmızı"cevabını verdiysem de şu an Corollama zevkle biniyorum.
Hele ki Cruze 124hp yi çıkardı ki yıkılırdım.
Cruze muhabbetlerini hep şu örnekle kıyaslıyorum;hani sarışın(esmer,kumral da olur ama eftali sarışındır)hatunlar vardır,aynen o misal.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 26, 2011, 14:02:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 26, 2011, 14:07:29 »
Kod: [Seç]
konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.
Chevrolet düz yolda toyota kadar gidiyor.(210) Fakat rampada Corolla bu hızını korurken Chevrolet koruyamıyor.Buda torklardan kaynaklanıyor.Corolla 157nm/5200 rpm,Chevrolet 154nm 4200 rpm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 26, 2011, 14:08:25 »
konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.
Chevrolet düz yolda toyota kadar gidiyor.(210) Fakat rampada Corolla bu hızını korurken Chevrolet koruyamıyor.Buda torklardan kaynaklanıyor.Corolla 157nm/5200 rpm,Chevrolet 154nm 4200 rpm.
Herşey hız değil ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 26, 2011, 14:14:36 »
Herşey hız değil ki.
Arkadaş 124hp hakkında bilgim yok demiş.Bende iki motor hakkında ufak bir ayrıntıyı verdim.Elbette herşey hız değil.Ama her iki motorda aynı hp olmasına rağmen aynı özellikte olmadığı bir gerçek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 26, 2011, 14:53:03 »
chevrolenin kırma modellerinde kronik bir şanjıman problemi bulunmaktadır alıcakların bilgisine bende niyetlendiğimde araştırmıştım :)
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 26, 2011, 14:58:08 »
3nM tork çok fark değil bu arada, 1000 devir daha aşağıda alınması da avantaj ayrıca ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2011, 15:00:36 »
Motor teknolojisi çok kötü Chevrolet in hem aşırı yakıyor,hemde zırt pırt kurum bağlıyor motorlar.Sonrasında silindir üst kapağı sökülüp temizleniyor.Hallettik diyorlar 3 ay sonra tekrar motor ağrızası yanıyor.Garanti bittikten sonra da artık kaç para çekerler aynı işleme düşünün.Alayının motoru sıkıntılı.Şikayet var.com a bakarsanız görürsünüz.Suçu da hep benzinlere atıyorlar.Yakıtlar bu hale getiriyormuş vs.vs.Cruze yerine inanın bir Yaris'i yada az km li efsane kasayı tercih ederim.Yada herhangi bir Japon arabasını.Yedek parçasından yürüyen aksamına kadar sıkıntılı tümü.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 30, 2011, 22:46:01 »
Cruze gibi adam olmak var ...
Toyota Gibi Adam Olmak Var...

To-yooo to-yoo-taaa
Too-yoo-too-yoootaaa .....

Anladınız siz onu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #48 : Haziran 03, 2011, 00:35:45 »
sadece tipi güzel gerisini salla gitsin,2.ellerine bakın hepsi lpgli ve 25-26 liraya bile var alıncak araç değil.Hele hele toyotayla kıyaslamak bile hakaret.
HoNdA HaYaT OnDa!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 05, 2011, 15:03:49 »
Hee  ... hiç o allan korelisi toyotayla kıyaslanırmı
toyota olsa olsa hondayla kıyaslanır, .. olabilir yani..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 09, 2011, 23:20:51 »
bugün lpg servisine uğradım bişey sormak için, konu döndü dolaştı cruze'e geldi; adam az daha sövecek arabaya, tüp takılmış(3 ayrı marka) olmuyor, ne ayar tutuyor ne derdi bitiyor, ne benzinde ne tüpte ekonomi yok, ş.içi adamı sömürüyor resmen, ayrıca o cüsseye ağırlığa o motor ş.içi bile zor çekiyor diyorlar, kaldı ki 4 kişi uzun yolda artık 2-3 bağırta bağırta yokuş çıkar,, duyduklarım da ilk değil,, yani o makinaya para vereceğime hakkaten 124 tane beygir alır gezerim daha az derdim olur,, :D
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Haziran 09, 2011, 23:37:26 »
Bende arabamı alırken corolla mı cruz mu demiştim hatta cruz'a kapora vermeye gittim. Parayı cebimden çıkartırken vazgeçtim. gittim corolla aldım ne kadar doğru bir seçim yaptığımın şimdi farkına vardım. şuan arabam arızalı olduğu için servisde servis bana yedek araç olarak cruz verdi. arabada tipden başka bişey yok kullanırken kesinlikle hakim değilsin atik değil sürek arıza verip duruyor ve en önemlisi corolla ile haftalık 280 lira benzin yakarken cruz ile 400 liraya çıktı.
2008 Corolla 1.6 Elegant MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 09, 2011, 23:39:14 »
bence tata
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 10, 2011, 01:40:59 »
yazdıklarınızı genel itibari ile okudum da arkadaşlar..öncelikli deneyimim tempradır benim :D.. araba kullanmayı o emektarda öğrendim.. fakat kışın marşa basarsın almaz, yaz mevsimine doğru yağmurlu havalarda hemen eskimiş contasından içine su alır.. o su sigorta tablasına akar.. arabanın çıldırmışcasına alarmı çalışır silgeçler çalışmaktan lastikleri eskiyip parçalanır arka taraftaki demir camı mahveder vs vs vs... hasılı fiat kullanıyorsan önce garajın olacak.. ve arabanın ıhh dediğinden ne demek istediğini ne derdi olduğunu anlayabileceksin.. toyotaya geçince ben büyük bi fark hissettim.. bilmiyorum ama sanırım cruze için de düşüncem tempradan farklı olmadığı yönündedir.. saygılar :D
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 10, 2011, 11:06:29 »
Bende arabamı alırken corolla mı cruz mu demiştim hatta cruz'a kapora vermeye gittim. Parayı cebimden çıkartırken vazgeçtim. gittim corolla aldım ne kadar doğru bir seçim yaptığımın şimdi farkına vardım. şuan arabam arızalı olduğu için servisde servis bana yedek araç olarak cruz verdi. arabada tipden başka bişey yok kullanırken kesinlikle hakim değilsin atik değil sürek arıza verip duruyor ve en önemlisi corolla ile haftalık 280 lira benzin yakarken cruz ile 400 liraya çıktı.

Patron sen ne işle meşkulsün böyle ?
haftalık 280 TL Bewnzine verilirmi ?kazanç iyi galiba :D
Gözümüz yok Allah Arttırsın,ne demişler komşuda pişer bizede düşer :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 10, 2011, 11:08:58 »
280'i veren 400'ü de verir :D :D ama cruze'un çok yakması meşhur zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 10, 2011, 11:23:10 »
yazdıklarınızı genel itibari ile okudum da arkadaşlar..öncelikli deneyimim tempradır benim :D.. araba kullanmayı o emektarda öğrendim.. fakat kışın marşa basarsın almaz, yaz mevsimine doğru yağmurlu havalarda hemen eskimiş contasından içine su alır.. o su sigorta tablasına akar.. arabanın çıldırmışcasına alarmı çalışır silgeçler çalışmaktan lastikleri eskiyip parçalanır arka taraftaki demir camı mahveder vs vs vs... hasılı fiat kullanıyorsan önce garajın olacak.. ve arabanın ıhh dediğinden ne demek istediğini ne derdi olduğunu anlayabileceksin.. toyotaya geçince ben büyük bi fark hissettim.. bilmiyorum ama sanırım cruze için de düşüncem tempradan farklı olmadığı yönündedir.. saygılar :D

Yorum gerçekten çok farklı,Açıklayıcı ve son derece yeterli olduğunu düşünüyorum
Süper anlatım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gecenin Öfkesi
  • Kilometre: 49000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Kasım 02, 2011, 14:41:16 »
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...
için rahtat olsun aynı kararsızlığı bende yaşadım ama toyota ve chevrolet arasında gözle görülür fark var satışlardanda  bellidir her 100 kişiden en az 70 i auris diyecektir eminol
auris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Kasım 02, 2011, 15:42:32 »
Emrahın temprayı anlatımı süper  :alkis: :alkis: :alkis: :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Kasım 02, 2011, 16:21:59 »
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...

Mehmet bey bırakın akrabanız alsın Cruze,aldıktan sonra sizin O,beğenmediği Aurisinize gıptayla bakacak buna emin olun :)
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6