0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.
Kod: [Seç]konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.Chevrolet düz yolda toyota kadar gidiyor.(210) Fakat rampada Corolla bu hızını korurken Chevrolet koruyamıyor.Buda torklardan kaynaklanıyor.Corolla 157nm/5200 rpm,Chevrolet 154nm 4200 rpm.
Herşey hız değil ki.
Bende arabamı alırken corolla mı cruz mu demiştim hatta cruz'a kapora vermeye gittim. Parayı cebimden çıkartırken vazgeçtim. gittim corolla aldım ne kadar doğru bir seçim yaptığımın şimdi farkına vardım. şuan arabam arızalı olduğu için servisde servis bana yedek araç olarak cruz verdi. arabada tipden başka bişey yok kullanırken kesinlikle hakim değilsin atik değil sürek arıza verip duruyor ve en önemlisi corolla ile haftalık 280 lira benzin yakarken cruz ile 400 liraya çıktı.
yazdıklarınızı genel itibari ile okudum da arkadaşlar..öncelikli deneyimim tempradır benim .. araba kullanmayı o emektarda öğrendim.. fakat kışın marşa basarsın almaz, yaz mevsimine doğru yağmurlu havalarda hemen eskimiş contasından içine su alır.. o su sigorta tablasına akar.. arabanın çıldırmışcasına alarmı çalışır silgeçler çalışmaktan lastikleri eskiyip parçalanır arka taraftaki demir camı mahveder vs vs vs... hasılı fiat kullanıyorsan önce garajın olacak.. ve arabanın ıhh dediğinden ne demek istediğini ne derdi olduğunu anlayabileceksin.. toyotaya geçince ben büyük bi fark hissettim.. bilmiyorum ama sanırım cruze için de düşüncem tempradan farklı olmadığı yönündedir.. saygılar
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...için rahtat olsun aynı kararsızlığı bende yaşadım ama toyota ve chevrolet arasında gözle görülür fark var satışlardanda bellidir her 100 kişiden en az 70 i auris diyecektir eminol
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...