0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugun o akraba arkadaşlar beni aradı ve bayı test surusune cagırmıs benı de goturdu bı nebze hava atmak gor amaçlı ilk izlenimlerim araç motor sesini aşırı derecede içeri alıyor ben toyotalarda motor sesi diye bişe duymuyorum 2 cısı araç rüzgarı çok hissettiriyor yol sesi falan genel olarak gorunuş olsada içi acayip bi plastık kokusu vardı araçta ve göründüğü gibi bir araç değil albenısı olabilir ama kımse sonradan oluşabilecek sorunları bılmıyor debrıyajı cok yuksekten kavrıyor araç stop ettırcek gıbı bayıdekı araç yenı olmasına ragmen tak tuk sesler gelıyor araçtan bayı 6-7 litre yakıyor dıyor şehir içinde ınternette de oyle bi şeyler yazıyor fakat kıtapcıgını okudum 9 litre yazıyor bayı satış politıkası sıfır ben toyota mı aldıgım zaman böle bir sıkıntı çekmedım adamlar aracı almadan kredı cektırıyorlar kasko yaptırıyorlar aracı almadım aracın neyıne kasko kardesım yok zaadnemamı ne ola bişe falan fılan bır suru yere ımza attırdılar akrabam eşine alıyor aracı 20 bın kredı cektı kefıl gostertıyorlar ben şaştım kaldım bı hafta sonra verıcez dıyorlar ve bızım toyota bayılerınde herşeyi orada yaptırıyorsun hesabını kıtabını kıredını onaylayıp onaylamadıgı bunlar yapmıyor sızı bankacı arıcek dıyorlar ıs yerıne gelıcek falan ımzalarsınız dıyorlar ben böle araç alma satış politikası göremedim..
Auris babadır candır alıcaksın 1.6 valvematic 132 hp bakıcaksın keyfine abicim Hatta git kullandır Aurisi ona öyle konussun aurisin yanına yaklaşamaz
d4d de iyidir be ercü bizi de mutlu et biraz
d4d babadır candır canandır yardır az yakar 2000-3000 arası koltuğa yapıştırır 0-30 arası alır
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...
bayram bey ben zaten uzak duruyorum sevmedım o aracıda markayıda oldum olası fakat bızım araçlarıda kötüleyince akraba sınır oldum neymıs dıyorum bu chevrolet bugun adamın bırıne yolda sormus tanımadıgı cruze olan nasıl araba dıye gozun kapalı al demıs. te toyota sorunlu tıpsız pahalımıs oyle dıyor akraba sınırımı alt ust ettı
hah oldu şimdi göğsüm kabardı eline koluna sağlık
Sanayide motor ustası bir arkadaşım arabayı almaya kalktı.Donanımı fazla,görünüşü güzel ve emsallerine göre fiatı daha uygun diye.İnternetten araştırırmısın dedi..Araştırdım ve üç satıcıya neden satıyorsunuz sorusunu yönelttim.Aldığım üç cevapta aynıydı."Benzin çok yakıyor"Üç kişininde arabayı alalı daha 1 seneyi geçmemiş.Kendisi daha sonra Laguna 1.8 dizel aldı.