Gönderen Konu: aurismi cruze mu arkadaşlar  (Okunma sayısı 18365 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Ynt: aurismi cruze mu arkadaşlar
« Yanıtla #20 : Mart 15, 2011, 16:36:01 »
bugun o akraba arkadaşlar beni aradı ve bayı test surusune cagırmıs benı de goturdu bı nebze hava atmak gor amaçlı ilk izlenimlerim araç motor sesini aşırı derecede içeri alıyor ben toyotalarda motor sesi diye bişe duymuyorum 2 cısı araç rüzgarı çok hissettiriyor yol sesi falan genel olarak gorunuş olsada  içi acayip bi plastık kokusu vardı araçta  ve göründüğü gibi bir araç değil albenısı olabilir ama kımse sonradan oluşabilecek sorunları bılmıyor debrıyajı cok yuksekten kavrıyor araç stop ettırcek gıbı  bayıdekı araç yenı olmasına ragmen tak tuk sesler gelıyor araçtan  bayı 6-7 litre yakıyor dıyor şehir içinde ınternette de oyle bi şeyler yazıyor fakat kıtapcıgını okudum 9 litre yazıyor bayı satış politıkası sıfır ben toyota mı aldıgım zaman böle bir sıkıntı çekmedım adamlar aracı almadan kredı cektırıyorlar kasko yaptırıyorlar aracı almadım aracın neyıne kasko kardesım yok zaadnemamı ne ola bişe falan fılan bır suru yere ımza attırdılar akrabam eşine alıyor aracı 20 bın kredı cektı kefıl gostertıyorlar ben şaştım kaldım  bı hafta sonra verıcez dıyorlar ve bızım toyota bayılerınde herşeyi orada yaptırıyorsun hesabını kıtabını kıredını onaylayıp onaylamadıgı bunlar yapmıyor sızı bankacı arıcek dıyorlar ıs yerıne gelıcek falan ımzalarsınız dıyorlar ben böle araç alma satış politikası göremedim..

Hiç kafanı yorma arkadaşım, bende 2005 corolla hb var emin ol onunla bile kıyaslamıyorum cruze u sadece oyuncağı fazla bi araba o kadar ,benim kuzenim geçen sene aldı kendi arabası  2004 model 307 idi onu annesine verip cruze u kullanıyordu o kadar özenerek ve amerikadan özel navigasyon geri görüş kamerası ,aksesuar gibi bi dünya masraf ettiği halde şimdi annesine cruze u verip 307 sine geri döndü :)))araba hem çok yakıyor hem performans 0 (102  bglikten bahsediyorum) hemde kullanımı vites değişimleri felan çok kötü , astranın 2003 modellerindeki ecotech motoru kullanan bir araçtan ne beklersinki şimdiki motorda aynı motorun revize edilmişi... Aracın dışı seni içi kullananı yakıyor anlayacağın sen o akrabana he de geç , 1-2 sene sonra görürüm ben onu :)))))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 15, 2011, 16:36:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 15, 2011, 16:42:20 »
Auris babadır candır alıcaksın 1.6 valvematic 132 hp bakıcaksın keyfine abicim :) Hatta git kullandır Aurisi ona öyle konussun aurisin yanına yaklaşamaz :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 15, 2011, 16:52:37 »
Auris babadır candır alıcaksın 1.6 valvematic 132 hp bakıcaksın keyfine abicim :) Hatta git kullandır Aurisi ona öyle konussun aurisin yanına yaklaşamaz :)

d4d de iyidir be ercü :P bizi de mutlu et biraz :D
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 15, 2011, 17:04:47 »
d4d de iyidir be ercü :P bizi de mutlu et biraz :D

d4d babadır candır canandır yardır :D az yakar 2000-3000 arası koltuğa yapıştırır :D 0-30 arası alır :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 15, 2011, 17:08:54 »
d4d babadır candır canandır yardır :D az yakar 2000-3000 arası koltuğa yapıştırır :D 0-30 arası alır :D :D

hah oldu şimdi göğsüm kabardı :D eline koluna sağlık :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 15, 2011, 19:25:19 »
yaris imi sattıktan sonra ,lacetti hb wtcc ye heveslenmiştim . Gittim baktım , çalıştırayım dedim.Anahtarı getirdiler , araçta tık yok , çalışmıyor.Baktım  kabloları  getirdiler takviye yapıyorlar.Hemen annemi aldım çıktım bayiden  :) .Daha bayide çalışmıyorsa allah bilir ilerde neler yaşatır.Dizel auris im den okadar memnunumki ,Toyota dan şaşmam asla.
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 15, 2011, 19:31:29 »
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...
  Bırak kardeşim alsın cruze ileride görüşürsünüz tekrar her açıdan kıyaslanamaz bile cruze aşırı yakıt tüketen bir araç ve kullanılan iç malzemenin kötü olduğunu duymuştum çok kaliteli bir araç olduğu içinde corolladan 10000 auristende 7500 tl kadar ucuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 15, 2011, 19:45:42 »
arkadaşlar hepiniz haklısınız yorumlarınızda oyuncagı fazla gösteriçli bir araç ama bizim toyotalarımızın paslanmazlık süresi 12 yıl ıken chevroletın 6 yıl gıbı komik rakam araç burda belli ediyor zaten nasıl oldugunu artık uzulmuyorum ıyıkı toyota almışım ıyıkı toyotalıyız toyotalısınız  arkadaşlar kazasız belasız sürüşler dilerim herkese...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 15, 2011, 19:52:18 »
bilip bilmeden konuşuyor işte, Toyota nerde Chevrolet nerde, kaldı ki chevrolet falan değil onlar, amerikanlar araba yapacak da 1.6dan fazla motor koymiycak, olurmu öyle şey . . .
öyleleri hangi arabaya binse en iyisinin o olduğunu iddaa ederler genelde...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 15, 2011, 19:57:04 »
d4d gibisi varmı yada 1.6 132 gibisi daha chevrolette dizel motoru yok seçenek yok tek tip motor hep...sistem opelin 7.8 sene oncekı versıyonlarını takıp ediyor motor vs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #30 : Mart 15, 2011, 20:07:29 »
Benim eşimde havalı görüntüsünden dolayı Cruze alalım istemişti. Kesinlikle karşı çıktım.
Auris ile Cruze kıyaslanmaz bile. O kadar söylüyorum. 2011 cruze 124 hp ile nasıl gidiyor bilmiyorum ama bundan önceki motoru berbat ötesiydi. Hem gitmiyor hemde çok yakıyor. 
Toyota nere Cruze nere
Bahsettiğin yorumu arabadan anlamayan insan yapar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 15, 2011, 20:17:05 »
Renault - Dacia ilişkisi Opel - Chevrolet arasında da var, siz düşünün artık.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 15, 2011, 20:21:01 »
kullanılan 124 beygirlik motor toyotadaki 124 lükle aynı sanırsam. ancak aktarma ,şanzıman zart zurt durumda.burda opel bayisi satıyor inceledim berbat. koku olayı doğru. kapılar sadece sac döşeme falan yok gibi.ayrıca ikinci eli ölü durumda
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 15, 2011, 20:59:35 »
bayram bey ben zaten uzak duruyorum sevmedım o aracıda markayıda oldum olası fakat bızım araçlarıda kötüleyince akraba sınır oldum neymıs dıyorum bu chevrolet bugun adamın bırıne yolda sormus tanımadıgı cruze olan nasıl araba dıye gozun kapalı al demıs. te toyota sorunlu tıpsız pahalımıs oyle dıyor akraba sınırımı alt ust ettı

Sinir olmaya gerek yok, herkesin tercihi kendine. :)
Cruze'un yaninda Toyota'yi tercih ederim ben de. Takmayin kafaniza.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 15, 2011, 21:18:20 »
hah oldu şimdi göğsüm kabardı :D eline koluna sağlık :)

Rica ederim abicim :) Toyota olunca kabarır tabi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 15, 2011, 21:19:34 »
Tanıdığım birisinde var 0 km aldı. Önce çok yakıyor dedi LPG taktırdı bi kaç kere aracın beyni müzik sistemi değişti. Şimdik satmaya yer bulamıyor.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 15, 2011, 23:22:52 »
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...
Mehmet abi boşuna sinirlenme bende bundan önce 2009 corolla vardı banada çevremdekiler hep şunu alsaydın daha iyiyidi bunu alsaydın daha iyiydi dediler . Bende ozaman senin gibi düşünmüş ve nerdeyse corolla aldığıma pişman olmuştum sırf bu yüzden 2010 makyajlıyı alırken bakmadığım araç kalmadı ve bu araçların içinde 407 , C5 , Laguna gibi küçük hacim dizel motor sunan D sınıfı araçlarda oldu ama en son döndüm dolaştım yine corollanın en iyisi olduğuna karar verdim ve inan bu yüzden 2 günümü boşu boşuna harcamış bulundum ayriyetten chevrolet cruze çok iyi bir araç dil hem hantallmış hemde fazla yakıyormuş test etmedim ama bizzat kullanıcısından duydum .

Kısaca aracının keyfini çıkar ve onun bunun dediğine bakma bendede toyota var diye demiyorum ama c sınıfı alınacak en mantıklı araçlar arsında ilk sıralardada toyota var diğerlerinden çok üstünlüğü yok ama en azından dizel için söylüyorum yakıt tüketimi , performansı ve sessizliği rakiplerinden 1 kademe daha iyi olmasına yetiyor 2. el piyasasıda cabası .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 16, 2011, 00:48:29 »
teşekkürler yorumlarınız için takmıyorum zaten toyota çıkarım senle her yola varmı ötesi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 26, 2011, 11:03:24 »
Sanayide motor ustası bir arkadaşım arabayı almaya kalktı.Donanımı fazla,görünüşü güzel ve emsallerine göre fiatı daha uygun diye.İnternetten araştırırmısın dedi..Araştırdım ve üç satıcıya neden satıyorsunuz sorusunu yönelttim.Aldığım üç cevapta aynıydı."Benzin çok yakıyor"Üç kişininde arabayı alalı daha 1 seneyi geçmemiş.Kendisi daha sonra Laguna 1.8 dizel aldı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 26, 2011, 11:10:52 »
Sanayide motor ustası bir arkadaşım arabayı almaya kalktı.Donanımı fazla,görünüşü güzel ve emsallerine göre fiatı daha uygun diye.İnternetten araştırırmısın dedi..Araştırdım ve üç satıcıya neden satıyorsunuz sorusunu yönelttim.Aldığım üç cevapta aynıydı."Benzin çok yakıyor"Üç kişininde arabayı alalı daha 1 seneyi geçmemiş.Kendisi daha sonra Laguna 1.8 dizel aldı.

+1 çok yakıyor...