Gönderen Konu: aurismi cruze mu arkadaşlar  (Okunma sayısı 18168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
aurismi cruze mu arkadaşlar
« : Mart 15, 2011, 01:32:25 »
arabam 1.6 auris comfort extra 3 ay oluyor alalı ve bi akrabam chevrolet cruze alıyor şimdi benim aracı kötüleyince sinirlerim bozuldu yok işte cruze daha ıyı donanımı görünüşü işte yakıt tüketimi bi havalar toyotalar sorunlu hep geri çagırılıyor ne bicim araç lar hem çok pahalı hem kalitesiz.. ala ala bunumu aldın falan..bence benım aracım cehevrolet cruz dan daha güzel ve az yakan bı araç donanımsal olarakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sinirden uyku gırmedı gozume...

Toyota Club Türkiye

aurismi cruze mu arkadaşlar
« : Mart 15, 2011, 01:32:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: aurismi cruze mu arkadaşlar
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2011, 02:22:55 »
Arkadaşım kesinikle uzak dur sen onu chevrolet mı sanıyorsun? daewoo'nun geçmişten gelen rezilliğini kapatmak için chevrolet himayesi altında piyasa çıkardı bir araç!
yani chevroletle alakası yok sakın bulaşma! millet alıp satıyor hemen. insanlar chevrolet diye alıyor hemen sonra pişman oluyor! sahininden.com'da  bisürü 2.eli mevcut. araba hem gitmiyor hemde 11litre civarı yakıt tüketimi var sen toyotadan şaşma!!
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2011, 02:26:10 »
Arkadaşım kesinikle uzak dur sen onu chevrolet mı sanıyorsun? daewoo'nun geçmişten gelen rezilliğini kapatmak için chevrolet himayesi altında piyasa çıkardı bir araç!
yani chevroletle alakası yok sakın bulaşma! millet alıp satıyor hemen. insanlar chevrolet diye alıyor hemen sonra pişman oluyor! sahibinden.com'da  bisürü 2.eli mevcut. araba hem gitmiyor hemde 11litre civarı yakıt tüketimi var sen toyotadan şaşma!!
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2011, 02:34:46 »
bayram bey ben zaten uzak duruyorum sevmedım o aracıda markayıda oldum olası fakat bızım araçlarıda kötüleyince akraba sınır oldum neymıs dıyorum bu chevrolet bugun adamın bırıne yolda sormus tanımadıgı cruze olan nasıl araba dıye gozun kapalı al demıs. te toyota sorunlu tıpsız pahalımıs oyle dıyor akraba sınırımı alt ust ettı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2011, 02:42:14 »

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, senin akrabanınki o mesele

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2011, 02:51:14 »
kemal abi adam uçmuş düne kadar yok dizel alcem sız benzınlı aldınız falan dıyıp kotuluyordu yok elektırıklı cıkcek ondan alcam sımdı opel vectrasını satıp cruze alıyor 1.6 124 hp ls mı en donanımlısı ıste havalanıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2011, 02:56:14 »
korenin daweo kırması , donanımlı olsa ne yazar, bi kere malzeme kalitesi sıfırnda altında
içinde yeni araba kokusu bile olmuyor, keskin pis bi plastik kokusu var
biz araba alınca yeni kokusu geç bitsin isteriz, cruze alanlar  kokusu giğtsin diye gece camları açık bırakıyormuş,
iç döşemeleri falan çok kötü, dıştan havalı gibi duruyor ama hani derler ya içi beni dışı seni yakar diye...
toyotanın adı var , aslaeti var, 1.0 manuel yaris bile cruzeden iyidir bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 15, 2011, 02:59:32 »
hakılısınız bencede herturlu toyota fark edıyor gorunus arabayı goturmuyor ... mıllet ucuz donanımı cok gorunusu guzel dıyor sonrasını bılemem 2 cı elıde kötüymüş..kıtapcıgında okudum merak edıp 6 yıl paslanmazlık ömrü verıyor araca

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 15, 2011, 07:32:58 »
Görsellikten başka birşey değiL. Malzeme kalitesi desen sıfır, yakıt desen inanılmaz fazla. Yalıtım hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama iyi olduğunu söylüyorlar. Kalite desen zaten toyota ile kıyaslayan zaten arabadan anlamıyordur... Bu yorumum sadece auris için değiL tüm toyota modelleri için geçerlidir.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2011, 08:19:45 »
forumda bi yerlerde yazmıştım şavrole aveo hikayemi
0 aldım 18 ayda bozulmayan yeri kalmadı her seferinde ayrı yeri bozuldu motor bile 0 araçta yarım rektifiyeden geçti serviste nerdeyse haftalarca parça beklemeler ilgisizlik delirtti iyicene gözü karartıp ve yok pahasına zor sattım
hastanede (2700 personel var) bazen firmalar tanıtıma gelir.. ve hep derim şurda beleş şavrole var dağıtıyoruz deseler kılımı kıpırdatırsam ne olayım.... bilmem anlatabildim mi
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 15, 2011, 08:38:53 »
Ya genelleme yapmak istemem ama çoğunlukla bu tür fikirler görmemiş kişilerden çıkıyor.
Adamın hayatı boyunca bindiği arabalar önce Fıat, sonra Opel, sonrada Bmw olunca her arabanın sorun çıkarabileceğini zannediyor.
O kişiler için fiat albea honda civicden daha ekonomik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 15, 2011, 09:13:10 »

bu sözü anlamadım erdem,

konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 15, 2011, 10:19:01 »
http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=chevrolet&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3555&c=3555&sKlasik=1&b[page]=1&c=96349&c2=96349

480 tane satılık nerdeyse 0 cruz var niye acaba:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 15, 2011, 10:24:15 »
Bence yakıttan dolayı satan çoktur, LPG de de sıkıntı çıkartıyormuş. Devamlı motor arıza lambası filan yanıyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2011, 10:32:26 »
Kemal beyin dediğine katılıyorum.Araçların geneli sorunlu.Sürekli bir kurumlanma söz konusu motorda bunun içinde sürekli silindir üst kapağı açılıyor.Temizlendikten bir süre sonra tekrar aynı sorunlar çıkıyor.sürekli motor ikaz lambası yanıyor.Ayrıca araç ciddi miktarda yakıt tüketiyor.Aracın makyajına kanmamak lazım.Şikayet var.com da bakabilirsiniz Chevrolet araçlarının motor arızası,parça ve servis sorununa.Abartmayım ama Aurisin yanından bile geçemez.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2011, 10:33:38 »

bu sözü anlamadım erdem,

konuya dönecek olursak kesinlikle auris diyorum. cruze 102 hp kasayı taşımıyor kullanan bir tanıdık var çok pişman, 124hp hakkında bir bilgim yok.

Yani Albeanın parçası falan ucuz ya hani motoruda küçük.. Az masrafı olduğunu zannediyorlar.. Ama tam tersi daha çok masraf çıkarıyor Hondadan Toyotadan pahalıya geliyor.. Mesela Fıatı Çoookk dikkatli kullanman gerek , ben corollayla ralli yaparak geçtiğim yerden albeayla fren yaparak geçtim , Aks körüğü patladı... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 15, 2011, 11:35:02 »
albea eşittir al-bela  :D
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 15, 2011, 13:14:23 »
Fiat alınmaz, bütün modelleri bela

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2011, 16:13:07 »
bugun o akraba arkadaşlar beni aradı ve bayı test surusune cagırmıs benı de goturdu bı nebze hava atmak gor amaçlı ilk izlenimlerim araç motor sesini aşırı derecede içeri alıyor ben toyotalarda motor sesi diye bişe duymuyorum 2 cısı araç rüzgarı çok hissettiriyor yol sesi falan genel olarak gorunuş olsada  içi acayip bi plastık kokusu vardı araçta  ve göründüğü gibi bir araç değil albenısı olabilir ama kımse sonradan oluşabilecek sorunları bılmıyor debrıyajı cok yuksekten kavrıyor araç stop ettırcek gıbı  bayıdekı araç yenı olmasına ragmen tak tuk sesler gelıyor araçtan  bayı 6-7 litre yakıyor dıyor şehir içinde ınternette de oyle bi şeyler yazıyor fakat kıtapcıgını okudum 9 litre yazıyor bayı satış politıkası sıfır ben toyota mı aldıgım zaman böle bir sıkıntı çekmedım adamlar aracı almadan kredı cektırıyorlar kasko yaptırıyorlar aracı almadım aracın neyıne kasko kardesım yok zaadnemamı ne ola bişe falan fılan bır suru yere ımza attırdılar akrabam eşine alıyor aracı 20 bın kredı cektı kefıl gostertıyorlar ben şaştım kaldım  bı hafta sonra verıcez dıyorlar ve bızım toyota bayılerınde herşeyi orada yaptırıyorsun hesabını kıtabını kıredını onaylayıp onaylamadıgı bunlar yapmıyor sızı bankacı arıcek dıyorlar ıs yerıne gelıcek falan ımzalarsınız dıyorlar ben böle araç alma satış politikası göremedim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 15, 2011, 16:27:51 »
Mehmet Bey bırakında şimdi mutlu mutlu alsınlar araçlarını. İlerde siz tekrar sorarsınız fikirlerini. Ben ilk Cruze çıktığı zaman hasta olmuştum arabaya. Ama görsellikten başka birşey değiLmiş. Akrabanız ilerde size gelir acaba LPG mi taktırsak diye. LPG yi taktırırlar bu sefer motor problemleri başlar. İnşallah söylediklerimizi yaşamazlar ama internetten insan biraz araştırır. Yorumlara bakar. Ne diyelim güzeL günlerde kazasız belasız kullansınlar.