Gönderen Konu: Yüzme  (Okunma sayısı 22813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yüzme
« Yanıtla #60 : Mart 21, 2011, 19:02:19 »
yüzmeyi pek beceremiyorum .öğrenmek için hem de fitness kısmından yayarlanmak için gitmei planlıyorum.anemon gibi uçuk olmasın fiyatları.
2011 YARİS 1.0

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 21, 2011, 19:02:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 21, 2011, 19:04:05 »
yüzmeyi pek beceremiyorum .öğrenmek için hem de fitness kısmından yayarlanmak için gitmei planlıyorum.anemon gibi uçuk olmasın fiyatları.

Vallahi fiyatlarını bilmiyorum bizi geçici olarak götürmüşlerdi hiç para alınmadı bizden klüp ayarlamıştı orayı :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 21, 2011, 19:55:20 »
Off şimdi bir yüzsem, vucudumda tutulmayan yer kalmaz herhalde:) İlk 1 hafta ölüm... Ne günlerdi be eve kilolarca isostar alırdı annem, kilo kilo pekmez, sayısız balık yağı, yumurtalar. Akıllı adamın ne işi var yüzmede, öğrensin yeter:):) Şaka bir yana eşim 100 metre yüzemezdi, kesilirdi, yazın 1-1,5 km yüzdürüyordum 10 günde hehehe...
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Mart 21, 2011, 20:56:27 »
Off şimdi bir yüzsem, vucudumda tutulmayan yer kalmaz herhalde:) İlk 1 hafta ölüm... Ne günlerdi be eve kilolarca isostar alırdı annem, kilo kilo pekmez, sayısız balık yağı, yumurtalar. Akıllı adamın ne işi var yüzmede, öğrensin yeter:):) Şaka bir yana eşim 100 metre yüzemezdi, kesilirdi, yazın 1-1,5 km yüzdürüyordum 10 günde hehehe...

Akıllı adamın işi hakikaten yok herkes çatlak yüzme camiasında :P :D

İsostar kaldırıldı diye biliyorum bi aralar içeridm bende çok hoştu bulamıyorum. Pekmez olayına pek yükelnmem balık yağnada genelde yemek ayırmadığım için dışardan fazla bişi almaya gerek duymuyorum yaroştan 1 hafta öncesi dışında :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 21, 2011, 21:21:05 »
Off Off balık yağı ne kadar tükettik ailecek sayısını bilmiyorum. Üç kardeş yüzmeye gidiyorduk TSYD'ne ah ahh. Anam ne uğraşırdı bizle o isostarın 10 litrelik hayvanlar için olanı üçümüze 1 hafta giderdi. Sabah antremanını pekmezi bastın mı oh mis gibi. Yarıştan önce çift antreman tam salak gibi oluyorsun bazen flu görüyorsun dimi:):)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Mart 21, 2011, 22:27:25 »
Off Off balık yağı ne kadar tükettik ailecek sayısını bilmiyorum. Üç kardeş yüzmeye gidiyorduk TSYD'ne ah ahh. Anam ne uğraşırdı bizle o isostarın 10 litrelik hayvanlar için olanı üçümüze 1 hafta giderdi. Sabah antremanını pekmezi bastın mı oh mis gibi. Yarıştan önce çift antreman tam salak gibi oluyorsun bazen flu görüyorsun dimi:):)

Bizim yarıştan önce değilde sürekli çift antreman var :D Sabah 6-8 akşam 6-8 tatilde baya kötü oluyo hatta 1 saat önce gidip yarımsaat koşup yarımsaat kara antremanı hoş oluyodu ama neden biz biraz kaytarıyorduk :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 22, 2011, 10:50:03 »
başlığı yeni gördüm ve gördüğüme memnun oldum:) acizade haftada 2000mt yüzerim yaz kış 52 hafta,bu konuda istanbul büyük şehir belediyesi sağ olsun spor a.ş. ye bağlı spor kompleklerinde vatandaşa bu imkanı ücretsiz olarak veriyolar.yüzme bilmeyenlere hocalar gene ücretsiz ders veriyolar dediğim gibi çarşamba-cuma günleri haftada toplam 2000mt yüzerim hatta buda yetmez geceleri rüyamda bile yüzerim:) herkeze tavsiye ederim:) konu açan arakadaşımıza teşekkür ederim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mart 22, 2011, 13:59:18 »
Rica ederim :)

Yüzmek güzel günün stresini yorgunluğunu suya bırakıyor insan oyüzden birebir :)

Ben şuaralar gidemiyorum malum sınav haftası genelde ders çalışıyorum birde hasta oldum :/ Ama gitmem gerekiyor kayseride 31 martta deplasmanım var :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Temmuz 03, 2011, 20:10:37 »
Ve artık bende takımsızım yaklaşik 1 aydır falan :) Takımımız dağıldı ama sabahları antreman oluyor onada ben gitmiyorum :) Çevrenizde uzun mesafeci yüzücü arayan varsa ben varım :D :D

Teknik veriler :

0-50m: 00.26 sn
0-100m: 00.58 sn
0-200m: 2.14 sn
0-400m: 4.50 sn
0-1500m: 17.30sn
Birde hiç durmadan 30 dk boyunca serbest var oda 2450m :)
 :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Temmuz 03, 2011, 21:38:50 »
  Ben Akdeniz'in ortalarının sularını özledim. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Temmuz 03, 2011, 22:01:15 »
  Ben Akdeniz'in ortalarının sularını özledim. ;)

Bende özledim Hakan abi valla :( Yüzmüyorum 1 aydır ama sabahlarıda kalkıp gidemiyorum öyle iki arada bir deredeyim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #71 : Temmuz 03, 2011, 22:07:44 »
  Bu mevsimin tadını çıkar Doğada (bayan ismi değil, gerçek doğa :):):) ) Ercümentciğim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Temmuz 03, 2011, 22:12:17 »
  Bu mevsimin tadını çıkar Doğada (bayan ismi değil, gerçek doğa :):):) ) Ercümentciğim. :)

Hem Doğanın çıkartıyorum hemde doğanın çıkartıyorum hatta arada iksinide aynı anda çıkartabiliyorum Hakan abiciğim  :islik: :P :P :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #73 : Temmuz 03, 2011, 22:16:14 »
Hem Doğanın çıkartıyorum hemde doğanın çıkartıyorum hatta arada iksinide aynı anda çıkartabiliyorum Hakan abiciğim  :islik: :P :P :)
İşte bu süper, takdir ettim şimdi, hiç kapılma büyüsüne, sonuçta doğa senin için var. :) Bırak sen istediğinde yanında olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Temmuz 03, 2011, 22:23:48 »
İşte bu süper, takdir ettim şimdi, hiç kapılma büyüsüne, sonuçta doğa senin için var. :) Bırak sen istediğinde yanında olsun.

Teşekkür ederim ::) Bizde birşeyler öğreniyoruz sizlerden :P :P ::) :islik: Kesinlikle katılıyorum doğa ve Doğalar benim için var bir gün bir doğa diğer gün diğer doğa  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #75 : Ekim 25, 2011, 00:16:45 »
  Bende gideyim yüzeyim bari. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #76 : Ekim 25, 2011, 00:58:37 »
Öyle yarışmak gibi bir iddiam yok ama yazın bol bol yüzerim. Denizin, havuzun tadını doyasıya çıkarırım. Ege ve Akdeniz kıyıları güzeldir. Marmara' da hiç denize girmedim, açıkçası Ege' den geldiğim için hiç ilgimide çekmedi İstanbul. Fırsatını buldummu kaçarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ekim 25, 2011, 03:41:03 »
Gözünü seveyim Karadenizin yahu Akdenizin tadı çok kötü :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ekim 25, 2011, 15:25:35 »
Gözünü seveyim Karadenizin yahu Akdenizin tadı çok kötü :D

3 denizimizde de yüzdüm ama en iyisi akdeniz (Antalya). Ege soğuk(Dikili, sarmısaklı ve akçay). Karadeniz siyah ve içine çekiyor (Rize-Artvin). İyi bir yüzücü olduğumu söylemekle beraber bir iddiam yok şimdi millet bunu meydana okuma sanıp atlamasın lütfen.  :D
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ekim 25, 2011, 16:05:35 »
3 denizimizde de yüzdüm ama en iyisi akdeniz (Antalya). Ege soğuk(Dikili, sarmısaklı ve akçay). Karadeniz siyah ve içine çekiyor (Rize-Artvin). İyi bir yüzücü olduğumu söylemekle beraber bir iddiam yok şimdi millet bunu meydana okuma sanıp atlamasın lütfen.  :D

Karadenizin o küçücük sezonunda yaşanan berrak temiz ve dalgasız deniz gibisi yoktur sezon dışı da nisan ayında deniz mükemmel olur :) Tadı da o kadar kötü değil :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0