0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüzmeyi pek beceremiyorum .öğrenmek için hem de fitness kısmından yayarlanmak için gitmei planlıyorum.anemon gibi uçuk olmasın fiyatları.
Off şimdi bir yüzsem, vucudumda tutulmayan yer kalmaz herhalde:) İlk 1 hafta ölüm... Ne günlerdi be eve kilolarca isostar alırdı annem, kilo kilo pekmez, sayısız balık yağı, yumurtalar. Akıllı adamın ne işi var yüzmede, öğrensin yeter:) Şaka bir yana eşim 100 metre yüzemezdi, kesilirdi, yazın 1-1,5 km yüzdürüyordum 10 günde hehehe...
Off Off balık yağı ne kadar tükettik ailecek sayısını bilmiyorum. Üç kardeş yüzmeye gidiyorduk TSYD'ne ah ahh. Anam ne uğraşırdı bizle o isostarın 10 litrelik hayvanlar için olanı üçümüze 1 hafta giderdi. Sabah antremanını pekmezi bastın mı oh mis gibi. Yarıştan önce çift antreman tam salak gibi oluyorsun bazen flu görüyorsun dimi:)
Ben Akdeniz'in ortalarının sularını özledim.
Bu mevsimin tadını çıkar Doğada (bayan ismi değil, gerçek doğa ) Ercümentciğim.
Hem Doğanın çıkartıyorum hemde doğanın çıkartıyorum hatta arada iksinide aynı anda çıkartabiliyorum Hakan abiciğim
İşte bu süper, takdir ettim şimdi, hiç kapılma büyüsüne, sonuçta doğa senin için var. Bırak sen istediğinde yanında olsun.
Gözünü seveyim Karadenizin yahu Akdenizin tadı çok kötü
3 denizimizde de yüzdüm ama en iyisi akdeniz (Antalya). Ege soğuk(Dikili, sarmısaklı ve akçay). Karadeniz siyah ve içine çekiyor (Rize-Artvin). İyi bir yüzücü olduğumu söylemekle beraber bir iddiam yok şimdi millet bunu meydana okuma sanıp atlamasın lütfen.