Gönderen Konu: Yeni kasa corolla dizel chip uygulaması  (Okunma sayısı 21416 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni kasa corolla dizel chip uygulaması
« Yanıtla #60 : Ekim 11, 2011, 16:15:21 »
Arkadaşlar istediğiniz gibi düşünün ben gayet memnunum... yakıt tüketimim düştü, araba kendine geldi... Ayrıca beyne girmeden de chip olayını anlama şansları yok... Çünkü bu ecu da yapılan bir yazılım sadece... ucuza bir dyno bulsam ölçtüreceğim...

öncelikle güle güle kullanın nerde ne kadara yaptırdınız ölçüm değerlerini verdilermi size rapor olarak

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 11, 2011, 16:15:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 11, 2011, 16:32:07 »
Arza ışığını ne zaman yakar merak konusu :) inşallah bir sorun çıkarmaz ama yüksesk torktan dolayı şanzıman bir çok kez kendini korumaya alacaktır diye düşünüyorum hayırlı olsun inşallah bir sorun yaşamazsınız hazır chip yapmışken keşke öncesinde egzoza filtreye boğaza bir el atsaydınız :) saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Aralık 05, 2011, 14:27:33 »
ben corolla dizele box takmıştım ,box takılı şekilde 40 bin km gezdim ve hiçbir arıza ışığı yada motor arızası olmadı ,performansı gerçekten çok güzeldi ,tek dez avantajı gazı diplerseniz arkadan 2-3 sn siyah duman atıyor ve sonra düzeliyordu ,arabayı satarken box ı söktüm bu şekilde 100 km gittim ama box takılı olmadığı halde gazı köklediğim zaman gene siyah duman atıyordu ,demekki box motorun düzenini bozmuştu ,ya egr valfi kurumlandı yada turbo kurumlandı .chip tuning olayınında masum olduğunu düşünmüyorum ,ilerde araca orjinal yazılımınıda yükletseniz ,araba eskisi gibi dumansız çalışmayacağı kesin .