0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla belirtmeyi unutmuşum yalnızca 2.0 R düşünüyorum...sti filan değil yani ama 1.5 yada 1.6 da değil bence en ideali...2.0 160 hp manuel vites bide düp taktırdın mı....ohhh tadından yenmez..bide ben onu gerekli sti kılıfınada sokarım oldukça kısa bir sürede... bence oldukça mantıklı.... hatta yaza gerçek olabilitesi baya yüksek....
2.0R da az yakmıyor ama STİ ve WRX e göre tabiki iyi yine Sana nacizane tavsiyem eğer alacaksan gerçekten iyice bir kullan gez imkanın varsa. Dİzel aurise göre tabiki çok güçlü ama 2.0 aldığında bu sefer başka araçlarla kıyaslamaya başlayacaksın unutma ki 2.0R da aman aman seri bir araba değil. Misal: 3.20d yanından tabiri caizse vıjjjt diye geçecek
abi söylediğim gibi amaç en hızlısını almak değil en idealini almak...yani öyle düşünürsek 3.20d 'ide vıjt lıcak birçok araba var birde impreza sanayide yabancısı olmadığımız bir araba zaten...sen olsan ne alırdın alternatif söyleyebilir misin 30 lirayı geçmeden seri ve ekonomik bir araç?ve tabikide herkezde olmayan bir araç?
4 çeker güzeldir ancak performans ve tüketimde olumsuz etkisi de yadsınamaz. Bence tüketimde çok ekonomik olmasada bir Ducati konuyu noktalar.
valla necati ben olsam ne alırdım hiç bilmiyorum dediğin doğru muhakkak 3.20 yi de geçecek araba var beinm demek istediğim 2.0 araba alınca karşılaştırmanı da yine 2.0 arabalarla yapacaksın yani.2.0R ben bu aracımı almadan önce aylarca araştırdım , kalktım istanbula cadde motors a gittim. bi arkadaş vesilesiyle sürdüm ama pek bi 160hp hissedemedim, beklemtilerim daha fazlaydı açıkçası o sebeple almadım. 30 bin liraya da açıkçası öyle çok da güçlü arabalar yok malesef her akşam nette dolanıyorum saatlerce ama ben de alacak bişey bulamadım.en sonunda alacam bi mondial scooter rahatlicam
İyi akşamlar arkadaşlar,Bugün chip uygulamasını yaptırdım ve denedim...ECU üzerinden yapılıyor ve aracın bg 90hp den 117 hp ye tork u da 190 nm den 252 nm ye çıktı...
chip taktıracak arkadaşın vede onu taktırmak için gazlayan üyelerin dikkatine: aracınıza chip taktıracaksanız taktırdıktan sonra benim tavsiyem 3 tekerlekli el arabası almanız olur siz aracınızın beygirini yükseltirken aracınızın tabi çalışma halini etkileyip motoru kucağınıza alabilir siniz çünkü eski haline göre pistonlar hızlı çalışacak ve mukavemetini bir süre sonra yitirecektir aksini söyleyenlere kesinlikle itibar etmeyin aracın beyniyle kesinlikle oynamayın benim tavsiyem bu yönde olurdu zira bu chip taktırma işi vs çok iyi bişey olsaydı japon zaten kendi yapardı hadi onu boşver türkiyede bu sistem iyi bir rant getirirdi ortalık yerinden oynardı vay be 90 beygir araba alıcan 112 veya 120 beygire yükselticen paşa paşa sorunsuz binicen.önce şu soruyu herkes kendine sorsun siz bu işlemin sorun çıkarmayacağına kendiniz inanıyormusunuz?