0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi bence balans yaptırmadan binmeyin bile! Çok riskli.. Tehlikeli iş yapıyorsunuz..Jantı takanlar söylemediler mi size??? Balans yapılmadan nasıl taktılar anlamadım???
Valla şimdi Bahçeşehir'den Kavacık'a geldim, otobandan. Ortalama 100-140 KM arası bir süratle. Her yer TIR dolu olmasına rağmen hiç bahsettiğin gibi bir rüzgar sorunu ile karşılaşmadım, hatta Esenler civarında bayağı bir rüzgar vardı viyadüklerde.Belki benim araban ESP li, bunun bir farkı olabilir mi? Benzinli modellerde yok çünkü Esp?
Sanırım makyajlı kasa 2011 corollalarda esp destekli abs var.. Yanlış bilmiyorsam..
d4d olan düz yada M/M; comfort exta ve elegant modeller de var.ESP destekli abs değil o , EDB destekli ABS fren. Yani elektronik destekli Abs, güya daha iyi tutuyor falan filan Abs...
teşekkürler Özgür bey..ESP var mı ayriyeten, peki?
110 ve üstü (120'ye kadar) gayet uygun hızlar dikkat ettiğime de inanıyorum. Aracım da bi problem kaynaklanıyorsa da bunu belirginleştirmek için gerekilen tüm hızlara çıkılabilir. Ancak hız sınırlarına dikkat etmek zorundayız. Otobanda ki 120 km hız ile seyir halinde (tam uygun hızlarda) aracımdan randuman alamıyorum. Ya 100'den aşağıda gitmem gerek ya da 150'den yukarı. Ama ben tam ikisinin ortasında gitmek istiyorum lakin olmuyor. Keşke 150 km. hızlarda bu sorunu yapsa da hiç geçmesem 120 km. hızı :S Hala mesajlar bekliyorum arkadaşlar sizden. Bu sorunu yaşayan var mıdır! Aracımızın uygun süratlerle tedirginlik yaratması canımı sıkıyor... Sırf bu yüzden hız kurallarına aksilikler yaşayabiliyorum... Surç-i Lisan Eylediysem Affola....
değerli dostum kusura bakma tam anlayamadım yorgunluğuma ver lütfen sorun derken sadece rüzgar sorunundanmı bahsediyorsun yoksa anladığım gibi aracını 100-150km ler arası kullanırken yeterli performası alamadığındamı?? anladığım gibi yeterli performası soruyorsan sanki devrinde kullanmıyorsun gibi geldi yada acilen servise gitmeniz gerekiyor gibi geldi.2011 corollamı??? kızımın kısmeti,ailemin arabası,rabbimin lütfu,iyiki almışım daha ne olsun:)birde dostlar yorumlar arasında dikkatimi çekti hem danışmak hem paylaşmak adına yazıyorum uzun yanan kırmızı ışıklarda hem kendimi yormamak için hem aracın frenlerine yüklememek için durduğumda el frenini kullanıyorum kalkışa 5sn kala el frenin indiriyorum öyle yola devam ediyorum bilemem doğrumu yapıyorum?2011 lerin eksi yönleri yeterince yazıldı zaten artılarına gelince keyfini çıkarmtak kalıyor bize sanıyorum:)