0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk ürettiğimiz araba anadol idi, çayıra bırkmaya gelmiyordusonra malum kuş serileriderken JET FIDIL'ın "imza" fiskosu... şimdide new york a taxsi...ben bu işin sonunu pek iyi görmüyorum
Başlıkta türk üretimi altında türk malı bi karar verin artık türk üretimimi türk malımı bir ara yüzde yüz yerli türk fırkayetni diye bi haber okudum çok gururlandım bir türk olarak hemen araştırdım inceledim birde ne göreyim motoru yurt dışından geliyormuş çok büyük hayal kırıklığına uğradım bu resmen kandırmaca insanları enayi yerine koymadır o fırkateynin motoru yurt dışından geliyorsa nasıl oluyorda yüzde yüz türk malı oluyor buda aynı hesap işte bugün bize bi ambargo konsa yabancı sermaye fabrikalarını ülkemizden çekse görürüz o zaman türk malımı değilmi.Ya biz artık tohumu bile ithal eden bir ülke olduk kurban bayramında kurbanlık ithal ettik ülke bu halde ve siz bu habere seviniyosunuz.demek ki benim şunu demem lazımdı VAYBE ARTIK OTOMOBİL BİLE ÜRETEBİLEN BİR ÜLKE OLDUK NE KADAR GELİŞTİK kusura bakmayın ama ben kendi kendimi kandıramam siz buyrun gurur duymaya devam edin
Aracın arkasındaki ızgara ne öyle? Motoru arkasındamı bunun?