Gönderen Konu: insignia?  (Okunma sayısı 16360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: insignia?
« Yanıtla #60 : Şubat 11, 2011, 11:21:20 »
Biraz konuya kamikaze dalışı yapayım arkadaşalar.Daha önceki arabam skoda octavia collection plus ve sattığımda 193 000 deydi perdiyodik bakımları dışında hiç bir ciddi sorunum olmadı.Ha çok temiz bakıyordum ayrı konu tabi.Fiyat olarakta, kalite olarakta, konfor olarakta tatmin edici bir araçtı.Bmw kadar asil değil ama sanayi yolu bilmezdim.Yakıt olarak insignia nın yarısı kadar yakardı.Tamam motor gucu çok değildi 102 hp ....Sonuçta opel isteyen alsın ama yukarıda yazıldığı gibi çook çabuk ayağa düştü bence.Madem o kadar konforlu o kadar güçlü o kadar güzel filan neden alan çabuk sıkılıyor?....
Tipi benimde hoşuma gidiyor kabul ediyorum ama Nitelik Nicelikten önemlidir....
Tavsiyem ve oyum  Avensisi 2.0 diesel...Degerleri zaten sitede var açın bakın bir daha ...Param olsa şaşmam....

:alkis: :alkis: :alkis:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 11, 2011, 11:21:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 11, 2011, 11:23:39 »
berkcan opel sorunsuz bir araç degil ama e 39 la kıyaslanmaz.eski araçlar km leri baya yüksek 120000 den asagı göremedim.zaten bi e39 degil en basta e30 olmak üzere e36 takip ediyo.gecen sanayide gördüm beyin degişiyodu e 36 da  insignia ya verecegin benzin parasını  bmw de saniyiye veriyosun :D

Valla yazılandan pek birşey anlamadım ama o şehir efsanesinin sebebi şudur ki bmw'leri herkeslere satıyolar malum alan dangozlar da ne yağa bakar ne bakıma götürür araç tekledimi de cıngar çıkarır yok o kadar para verdim sanayiden çıkamıyorum şimdi muhabbeti yaparlar geçecen o işleri bmw sevgi ister ilgi ister :D ilgilenilmiyosa keser sana cezayı sanayide sürünürsün valla :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 11, 2011, 12:09:12 »
satıyor satıyor ona sözüm yok ancak bir sıkıntı var sanırım ki ikinci ele aşırı çabuk düştü ve çok fazla ikinci el insignia var..
İşte buna da katılıyorum. :)

Bu sınıfta dizel Legacyleri unutmamak lazım bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #63 : Şubat 11, 2011, 14:38:09 »
o konuda haklısın  berkcan  bmw sevgi ister :D
araçlar:98 corolla 1.6 gli special-05 avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 11, 2011, 17:20:07 »
Taylan senle aynı kafadanız bende yukarda süperbin 1.6 tdi nı önerdim ama yazmadan öncede düşünmedim dil çünkü bir çok kişinin skodaya karşı eskiden kalma bir ön yargısı var.

skoda bence o yargıyı çoktan kırdı çünkü tek kelimeyle cillop gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 11, 2011, 17:23:04 »
özür dilerim ben daha önce insignia sesli bir araç diye ileti yazmıştı.linkini ancak bulabildim..bence d sınıfında olan bir araçta sesler çekilmez olur.

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=248.0
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Şubat 11, 2011, 17:32:00 »
özür dilerim ben daha önce insignia sesli bir araç diye ileti yazmıştı.linkini ancak bulabildim..bence d sınıfında olan bir araçta sesler çekilmez olur.

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=248.0

Acıdım insignia sahiplerine araçlarının çok güzel yanları var çok güzel konforlu performanslı yolu iyi tutuyor ama sağlalmlık ve parçalardan gelen seste bi corolla kadar bile olamamışlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Şubat 27, 2011, 23:29:33 »
BMW konusunda hep ön yargı vardır.Ama teknoloji olarak kimse BMW nin eline su dökemez.Dünyada bir çok yeniliği ilk defa olarak BMW kullanmıştır.Maalesef ülkemizde aşırı derecede el değiştirdiği için ve alan sahipleri araçları gerçek anlamda tanımadığı için hep sorunlu görülmüştür.Örneğin araç hararet yapmışsa ve radyatör kapağı açılıp hava aldırılmışsa araç için çok büyük tehlikedir.Yani her aracın bilinmesi gereken püf noktaları vardır.Ondan sonra araca karşı ön yargı oluşur.İşte BMW yağ yakar,100 binden sonra motor biter vs.vs.Aslında tamamen cehaletten kaynaklanır buna ustalar dahil.
Yoksa teknoloji konusunda BMW nin eline hiç bir araç dökemez buna Mercedes de dahil.Hele ki yukarıda bahsedilen E39 kasa BMW tam bir teknoloji harikasıdır.Ne İnsignia ne Avensis başa çıkamaz Bu arada aracın 1997 de piyasaya çıktığını hatırlatırım.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Şubat 28, 2011, 00:10:11 »
Bu arada aracın 1997 de piyasaya çıktığını hatırlatırım.
1995-2003
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 28, 2011, 00:53:23 »
BMW konusunda hep ön yargı vardır.Ama teknoloji olarak kimse BMW nin eline su dökemez.Dünyada bir çok yeniliği ilk defa olarak BMW kullanmıştır.Maalesef ülkemizde aşırı derecede el değiştirdiği için ve alan sahipleri araçları gerçek anlamda tanımadığı için hep sorunlu görülmüştür.Örneğin araç hararet yapmışsa ve radyatör kapağı açılıp hava aldırılmışsa araç için çok büyük tehlikedir.Yani her aracın bilinmesi gereken püf noktaları vardır.Ondan sonra araca karşı ön yargı oluşur.İşte BMW yağ yakar,100 binden sonra motor biter vs.vs.Aslında tamamen cehaletten kaynaklanır buna ustalar dahil.
Yoksa teknoloji konusunda BMW nin eline hiç bir araç dökemez buna Mercedes de dahil.Hele ki yukarıda bahsedilen E39 kasa BMW tam bir teknoloji harikasıdır.Ne İnsignia ne Avensis başa çıkamaz Bu arada aracın 1997 de piyasaya çıktığını hatırlatırım.

ne anlamda su dökemez ? yine geçmekten hızdan fikan bahsetmeyin bana. geçtik o kunuları çünkü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 28, 2011, 01:31:12 »
Bana kalırsa yakıt konusu dışında her anlamda döker ki düpe antipatisi yoksa alıcının yakıtı da üzmez  :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #71 : Şubat 28, 2011, 01:58:46 »
ne anlamda su dökemez ? yine geçmekten hızdan fikan bahsetmeyin bana. geçtik o kunuları çünkü :)
kalite hissi.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Şubat 28, 2011, 08:34:45 »
1995-2003
Hatırlatma için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Şubat 28, 2011, 08:35:27 »
Hız aklıma gelen en son şey,belli ki sizin ilk.:)Yukarıda hız ile ilgili bişey yazdığımı sanmıyorum.Güvenlik,Stabilite.
Burada araç mukayesini yaparken objektif olun takım tutar gibi tutmanın bir manası yok sezarın hakkı sezara.İnsignia kötü bir araç değil ancak maddi durumu bir kenara koyduğunuzda bu iki markadan hangisini alırdınız ?objektif olun. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #74 : Şubat 28, 2011, 10:14:52 »
Hız aklıma gelen en son şey,belli ki sizin ilk.:)Yukarıda hız ile ilgili bişey yazdığımı sanmıyorum.Güvenlik,Stabilite.
Burada araç mukayesini yaparken objektif olun takım tutar gibi tutmanın bir manası yok sezarın hakkı sezara.İnsignia kötü bir araç değil ancak maddi durumu bir kenara koyduğunuzda bu iki markadan hangisini alırdınız ?objektif olun. ;)
insignia 1.6t 65bin tl... hiç bir opsiyon almayınca..gelin bir de bmwye yaklaştırmaya çalışalım donanımı..

sunroof 2060tl
deri döşeme 3090tl  (ergonomik istenirse 4000tl miş)
infinity ses sistemi 1800tl (bmw harman kardon kadar var mıdır ki :D )
19" jantlar 1546tl

yani bmwye yaklaşması için 73-74bin tl kadar vermeniz verekiyor 1.6 motorlu bir insignia için..üstelik de benzinli bir araç.

biraz gözünüzü açayım, biraz alternatif göstereyim.. hala yok ben insignia alırım diyen varsa gitsin alsın :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-520d-hatasiz-37000-km-42429212/detay

üstelik dizel..insignia kadar gidiyor, insigniadan 2-3 kat daha az yakıyor!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Şubat 28, 2011, 10:25:01 »
  Infinity sistemleride gerçekten iyidir Opel'deki sistemin detaylarını bilmiyorum ama. Bu fiyatlar hepsi için bence abartı, en az %30 daha düşük fiyatlı olmalı bence hepsi. Türkiye gerçeği malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 D4-D Comfort Buz Mavisi
« Yanıtla #76 : Nisan 21, 2011, 21:17:56 »
tipi çok hoş cidden ama yakıtı ve amorsitörleri nedeniyle beğenilmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Mayıs 12, 2011, 22:21:25 »
çok yakar, alırsın satamazsın, satarsan çok kaybedersin. ama illa alacam diyorsan bi tanıdığımda çok temiz, beyaz, 2010 model bi tane var. istersen verelim sana :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akaryakıt ve hayat pahalılığını kınıyorum...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 12, 2011, 22:44:43 »
Benzinli düşünürseniz Avensis derim
2011 Toyota Avensis Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mayıs 16, 2011, 15:45:40 »
Insignia üzerinde güvenilirlik açısından henüz yorum yapılamıyor. Ama armut dibine düşer demişler. Diğer opel modelleri ve BMW modellerinin eskime biçimine bakınca bi fikir doğar. Bu konuda aniden devrim yapılması nadirdir. Halep oradaysa TÜV istatistikleri burada:
 http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-model/opel-omega
Bana sorarsanız arıza bakımından "al birini vur öbürüne" derim. Ama markaya aşıksan zaten seni bu durdurmaz. Opel bence aşık olunacak bir marka değil (bence.. herkesin duygularına saygı duyarım o ayrı...).
BMW'ye gelince meraklıysan, temizini bulursan ve temiz bakarsan neden olmasın. BMW kullanıcı profili iki ucu keskin kılıç gibi. Tamamen limon olmuş BMW bol miktarda olduğu gibi, sıfır gibi olan bi tane bulma şansı da (az da olsa) var. 5 serisinin (e34 ve e39) mekanik özellikler bakımından gelmiş geçmiş en iyi aile arabası olduğuna inanan ciddi bir kitle var. Yani paramı sokağa atma taraftarı değilim şahsen. Ama atacak olsam her halde o sokağa atardım.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac