0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çabuk ele ayağa düştü Fakat dış görüntüsüyle göz zevkime hitap ediyor Metin beğendi
herkes yorum yapmış durun birde ben yorum yapayım 1- 1.6 180 hp çok yakıyor denmiş evet yakıyor ama basınca basmassanız 11 lt civarı yakıyorki o ağırlıkta ve d segmentindeki bir araç için çok görmem kaldıki amcamın corolla bile 9 10 lt yakıyor 2- süspansiyonuna gelince aracı kullananız varmı bilmiyorum ama ben test ettim ve hiç rahatsız olmadım içeri ses alma konusundada baya bir ilerleme var opelde senelerdir opel kullanıcısı olduğum için içeride ses yok denecek kadar az ama lastik sesi çok azda olsa geliyor.3- marka fanatizm yapmaya gerek yok ama satış rakamları belli avensis kim insignia kim bir kere araç yolda kendine baktırıyor kaldıki wv passat bile satışta insignianın gerisinde kaldı (cc değil)4- fiyat olarak bencede yüksek ama hangi araç türkiyede hakettiği rakamlara satılıyor.örn c segmenti corolla dizel fiyatlarını siz benden daha iyi biliyorsunuz ... 5- insignianın sorunlu olduğunu daha doğrusu forumda opel araçlarının sorunlu olduğunu yazanlarınız var ama şunu söyleyeyim senelerdir opel kullanıyoruz bakımları ve 1 kere egr valfi iptali haricinde sanayiye uğramışlığım yoktur bakımlı araba olduğu için sorun çıkartmıyor zaten bakımlı değilse değil opel mercedes arıza yapıyor.ayrıca insignia ilk çıktığı zamanlar balatadan ses problemi vardı düzeltildi ve şimdi sorun yok.0 tasarlanan bir arabanın ufak tefek kusurlarının olması normal toyotada ikide bir çağırma yapıyor o zaman toyotada problemli 6- bir arkadaş 87 model opel görmedim diyor kadett gsi ascona record'lar ortalıkta var ama tabiki bir çakal kasa kadar ortada görülmez çünkü çoluk çocuğun elinde bile çakal kasa bmw var ...
1- valla bravo ben corollayla karabük gibi trafik derdi olmayan bir şehirde 9 lt altına düşemedim daha siz avensis ile 7.5 lt yakıyorsunuz 3- bende opel fanatizmi sorunu yok ama severim orası bir gerçek.ilk 6 ay satışlarda passat nal topladı kaldıki yeni kasa diye çaktıkları passat sayesinde topladılar.5- elektronik aksamında aracın bilinmeyen yönleri çok fazla. örn: asr çok devreye girdiği zaman araba kendini korumaya alıyor ve çoğu kişi servislerde soluğu aldı bunun gibi bir çok olaylar yüzünden sorunlu araç oldu nedense bende bunu anlamadım
İyerinden bir ağbim bana danıştı alteayı satıyorum ne alayım dedi 1.qasqai 1,6 visia 2,chevrolet cruze 3,insignia cosmo turbo ve 4toyota avensis ona şiddetle avensis tavsiye ettim bayiye götürdüm 2011 elegant extrayı aldırdım hatta alteasını bile ben sattım bayi ikinci elde düşük fiyat verdi onuda hallettim 49,500 e aldık yılbaşından önce şimdi ne zaman muhabbet etsek memnuniyetini belirtiyor 8,6 lt 100km ortalamam var diyor ben corollada 8 litrem var diyorum.