Gönderen Konu: insignia?  (Okunma sayısı 16358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: insignia?
« Yanıtla #20 : Şubat 01, 2011, 19:58:19 »
yok yav :D bi 98 bir de 2009 corolla var.. babamda astra var, insignia değil
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 01, 2011, 19:58:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #21 : Şubat 01, 2011, 20:41:33 »
onu bunu bilmem de superbdeki o bagaj kapağına hastayım...

AYnen :) araç çok yakışıklı duruyor ne yalan söyleyim yolda bir Superb görünce kendimi tutmayıp gözlerimle aracı taciz ediyorum :D gerçekten çok yakışıklı bir araç :) Şimdi almanlarda bile olsa ben skodayı severim eskı skodalar hala günümüzde taş gibi malzeme kalıtesı çok kötü tamam ama ben soğukta tek marşla çalışmayan bir skoda görmedım şahsen :) lada skoda sempatisi hep vardır bende :D

edit: "Superb" yazılıyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2011, 23:24:20 »
ahmet abinin açıklamaları, söyledikleri tam düşündüğüm gibi.. 1.6 turbo şehir içinde 18lt falan yakmaz, sürekli redline mı yapmışlar :D benim kullanımımla 12-13lt yakıyor kaldı ki çok da normal kullanmıyorum...

avensis ve mondeo candır.. hele bir de dizel alınırsa of of

Valla abi genelde yapılan yorumlar " biraz basarsanız 15-20 arası tüketim yapıyor" şeklinde ki turboyu doldurmuşken basmayan da kuvvetle muhtemel çok sabırlı bir abimizdir :D

bana göreyse ne olursa olsun 70 bin gibi rakamlar opelin insignasına verilir mi tartışılır satışlarının da çok atik olmadığını duydum stok eritiyorlarmış sanırsam..
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 02, 2011, 00:33:23 »
Valla abi genelde yapılan yorumlar " biraz basarsanız 15-20 arası tüketim yapıyor" şeklinde ki turboyu doldurmuşken basmayan da kuvvetle muhtemel çok sabırlı bir abimizdir :D

bana göreyse ne olursa olsun 70 bin gibi rakamlar opelin insignasına verilir mi tartışılır satışlarının da çok atik olmadığını duydum stok eritiyorlarmış sanırsam..
Berkcan fazla yakıyor ama okadarda dil mutlaka o araçta sorun vardır 18 litre yaktıktan sonra M3 e binmek çok çok çok daha mantıklı .
M3 ün fiyatından haberin varmı diyen olabilir ozaman 2. el bir evo 9 da düşünülebilir hem 18 litrede yakmaz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 02, 2011, 02:41:53 »
Avensisin üstüne tanımam.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Şubat 02, 2011, 09:04:52 »

şimdi baba arabası olunca çok da alıp basamıyorsun :D bir gün denerim ama 16-17 üzerine çıkmaz her halde, o da çok zorlamayla elde edilecek değer.. bu arada atil değil diyenler ne içmiş de neyin kafasını yaşıyorlar :D
Berkcan fazla yakıyor ama okadarda dil mutlaka o araçta sorun vardır 18 litre yaktıktan sonra M3 e binmek çok çok çok daha mantıklı .
M3 ün fiyatından haberin varmı diyen olabilir ozaman 2. el bir evo 9 da düşünülebilir hem 18 litrede yakmaz. :)
e46 m3 candır be... 70.000e falan düştü fiyatları sonuçta, alsın babalar gibi m3e binsin..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 02, 2011, 11:40:35 »
arkadaşlar opel insignia oldukça takırtılı bir araba internette bir kaç yerde okumuştum..bu konuda c5 gibi sesli bir araçtır.ben bu yüzden oyumu passat ya da avensisten yana kulllanırım
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 02, 2011, 12:48:10 »
arkadaşlar opel insignia oldukça takırtılı bir araba internette bir kaç yerde okumuştum..bu konuda c5 gibi sesli bir araçtır.ben bu yüzden oyumu passat ya da avensisten yana kulllanırım
buna şaşırdım, gerçekliğine de inanasım gelmedi.. astra aşırı tok ve sessiz bir araç.. corollaya göre daha kaliteli hissettiriyor valla.. iç tasarım olarak beğenmiyorum ancak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 02, 2011, 12:53:25 »
Takırtılı olduğunu pek zannetmiyorum. İçine bir sürü fazladan oyuncak doldurdukları doğrudur. Ancak 1997 model Opel içini söküp takan biri olarak her türlü izolasyonda Toyota'dan daha başarılılar diyebilirim.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 02, 2011, 14:27:21 »
İç izolasyon ve konforuna laf yok ki kuvvetle muhtamel Türkiye pazarında opelin zirvesidir :D Türkay abi satışların atik olmaması mevzusunda şöyle bir yorum yapıyım ya stoklu çalışıyorlar ya da bekledikleri kadar çok satamıyorlar hondası-bmwsi araba yetiştiremiyor marta-şubata atıyorlar insignada ise stokta beklemede :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 02, 2011, 15:57:41 »
dur dur yanlış-yarım okumuşum :D araç atil değil anlamıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2011, 17:36:51 »
Blue motion teknolojisine sahip Passat 1.6 tdi 5.4 lt/100 , jetta 1.2 tsi 4.0lt/100  ile Türkiye şartlarına uygun motor seçenekleri sunan volkswagen grubu bir adım önde. Passat için geç kalındı ancak güç olmadı :) Darısı diğer firmalara...

Not:İki aracıda kullanıcı yorumları dahilinde belirttim.

Katalog verileri değildir.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Şubat 02, 2011, 18:21:24 »
Opel'e sıcak bakmamı sağlayan ilk araç İnsignia'dır. Birde sonradan yeni astra geldi tabi. Ama turbo olanın çok yaktığını hakkında şikayetleri oldukça sık duyuyorum.
Boynuma sürterek göğüslerimin arasından aşagıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum. çıkan şlaak sesi bana güven veriyordu. EMNİYET KEMERİNİ TAKMAYI UNUTMA...!

2006 Corolla Hb Sol D4-D MMT (2011-...)
2005 Fiesta TDCI Comfort (2005-2010)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Şubat 03, 2011, 10:15:45 »
opelin konforu başkadır bence şahsen 2001 astradaki konforu 2007 corollada göremedim...c5 demi sorunlu bi araç?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 03, 2011, 10:48:28 »
opelin konforu başkadır bence şahsen 2001 astradaki konforu 2007 corollada göremedim...c5 demi sorunlu bi araç?
Eren bey , size cevap vermek isterdim ama malumunuz forum ortamındayız. Yazacaklarım bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir değilmi?  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 03, 2011, 10:58:09 »
Eren bey , size cevap vermek isterdim ama malumunuz forum ortamındayız. Yazacaklarım bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir değilmi?  :)
yaz gitsin erdem yaa :D maksat paylaşım, herkes görüşünü söyleyecek ki ortak görüş oluşacak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #36 : Şubat 03, 2011, 16:34:01 »
2001 astrada konformu ?? ben zamanında 98-01(2.0 gs-17.dtı)  astra 03-04 vectra(2.2dti-elegance 2.0) kullanmıs biri olarak hıc bırınde konfor görmedım :D deri döşeme hariç ;) helekı astra çok dar bır araçtır sankı taburede oturur gibi oturusunuz koltuklarda.özellikle amortisörlerine süspansıyonları ayarı olmusumdur acayıp sert yaparlar.Bide  cukura girdiğinizde  içiniz dışınıza cıkar  ama gecen sene yenı kasa astra nın test surus aracına bınmek nasıp olmuştu baya bayaa beğenmiştim oo ayrı konu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 03, 2011, 18:29:06 »
İnsignia benimde çok hoşuma gidiyor,duruşu bile yeter diyorum.Burda insignialar şahin doğan gibi ortalıkta sürekli onlardan görüyorum her motor tipide var.Ama 1,6 T lerin fazla yaktığını duydum bende kullanıcısından..
Konu amacı dışına çıkıcak belki fakat bende E15 lerin pek konforlu olduğunu söylüyemicem..Eski 306 tımdan bi farkı yok + yol tutuşu eski aracım daha sağlamdı en azından virajlarda az çaptada olsa dönen arka tekerleri vardı :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Şubat 04, 2011, 23:53:44 »
amcamınoğlunda 2001 astra bizde de 2007 corolla ikisindede uzun yolculuk yaptım diyebilirim.. corollanın yol sesi zaten başlı başına bi problem koltuklardaki rahatlık arka yolcu genişlik hep astra önde gitti benim için
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #39 : Şubat 06, 2011, 18:14:47 »
Bence insignia harika bir araç avensis mondeo passat hepsini alır 1.6 180 hp ortalama11-12 lt tüketiyor.konfor olsun performans olsun segmentin en iyi aracı insignia
araçlar:98 corolla 1.6 gli special-05 avensis 1.6 elegant