0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onu bunu bilmem de superbdeki o bagaj kapağına hastayım...
ahmet abinin açıklamaları, söyledikleri tam düşündüğüm gibi.. 1.6 turbo şehir içinde 18lt falan yakmaz, sürekli redline mı yapmışlar benim kullanımımla 12-13lt yakıyor kaldı ki çok da normal kullanmıyorum...avensis ve mondeo candır.. hele bir de dizel alınırsa of of
Valla abi genelde yapılan yorumlar " biraz basarsanız 15-20 arası tüketim yapıyor" şeklinde ki turboyu doldurmuşken basmayan da kuvvetle muhtemel çok sabırlı bir abimizdir bana göreyse ne olursa olsun 70 bin gibi rakamlar opelin insignasına verilir mi tartışılır satışlarının da çok atik olmadığını duydum stok eritiyorlarmış sanırsam..
Berkcan fazla yakıyor ama okadarda dil mutlaka o araçta sorun vardır 18 litre yaktıktan sonra M3 e binmek çok çok çok daha mantıklı .M3 ün fiyatından haberin varmı diyen olabilir ozaman 2. el bir evo 9 da düşünülebilir hem 18 litrede yakmaz.
arkadaşlar opel insignia oldukça takırtılı bir araba internette bir kaç yerde okumuştum..bu konuda c5 gibi sesli bir araçtır.ben bu yüzden oyumu passat ya da avensisten yana kulllanırım
opelin konforu başkadır bence şahsen 2001 astradaki konforu 2007 corollada göremedim...c5 demi sorunlu bi araç?
Eren bey , size cevap vermek isterdim ama malumunuz forum ortamındayız. Yazacaklarım bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir değilmi?