0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence insignia harika bir araç avensis mondeo passat hepsini alır 1.6 180 hp ortalama11-12 lt tüketiyor.konfor olsun performans olsun segmentin en iyi aracı insignia
hiç kullanmadın demi insignia olay sadece motor gücü demek değil ki..
hmm anladım...peki c5 sorunlu bi araç mı?
her salı aksamı bindigim ve 1 kerede olsa sürdügüm bi araç insignia bilmedigim birşey hakkında konusmam türkay abi sonuçta araç 1.5 ton devir 3000 i geçtikten sonra su gibi içiyor.evet herşey motordan ibaret degil ama donanımsal ve görsel olarakta insignia cok güzel bir araç. sürdünmü bilmiyorum ama test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.berkcan arkadasımız güzel bir konuya temas etmiş e39 da keyif performans gani gani ama araba haftanın 2 günü sanayide buna ne diyosun
ben insignianın sorunsuz bir şekilde 100.000kmyi görmesine bile şüpheyle yaklaşıyorum..
İnsignia'lar duyduğum kadarıyla oldukça sağlam bu konuda. Hatta geçenlerde gazetede Avrupada sınıfında sağlamlık ödülü aldı falan deniyordu.
hangi motor için almış ama o ödülü bu da önemli.. bir de ödülü veren kurum da önemli bildiğin gibi.. çok fazla yanlı kurum var.. her yıl 20-30 tane yılın otomobili seçiliyor malum
Şu açıdan da bakmak lazım bence; Insignia Türkiye'de oldukça fazla satıyor gibi görünüyor.
satıyor satıyor ona sözüm yok ancak bir sıkıntı var sanırım ki ikinci ele aşırı çabuk düştü ve çok fazla ikinci el insignia var..