Gönderen Konu: insignia?  (Okunma sayısı 16361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: insignia?
« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2011, 21:56:06 »
Bence insignia harika bir araç avensis mondeo passat hepsini alır 1.6 180 hp ortalama11-12 lt tüketiyor.konfor olsun performans olsun segmentin en iyi aracı insignia
hiç kullanmadın demi insignia :D olay sadece motor gücü demek değil ki..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2011, 21:56:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 06, 2011, 21:59:54 »
hiç kullanmadın demi insignia :D olay sadece motor gücü demek değil ki..

kaldı ki e39 kasa 5.30i ler de lpg de 11-12 lt yakıyor (: güç desen var konfor desen gani gani :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #42 : Şubat 06, 2011, 22:19:08 »
türkay abi niye dednki sadece motor gücü değil? insignia o kadar performanslı değilmi ki?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Şubat 07, 2011, 09:52:37 »
tamam performanslı ancak aldığın güç ile orantılı değil yakıt, sürekli performanslı kullanımda arkadaşımdaki 2.5 v6 mondeo insigniadan çok daha performanslı olmasına rağmen daha az yakıyor... ayrıca zamanla çıkaracağı sorunları bilemiyoruz..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #44 : Şubat 07, 2011, 15:21:36 »
hmm anladım...peki c5 sorunlu bi araç mı?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 07, 2011, 16:18:53 »
hmm anladım...peki c5 sorunlu bi araç mı?
Fransız dedin mi ama ufak ama büyük bir sorun mutlaka vardır . İçlerindede en sorunsuz aracı bence renault üretiyor yanlış anlaşılma olmasın sorunsuz demiyorum içlerinde en sorunsuz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #46 : Şubat 10, 2011, 17:23:07 »
her salı aksamı bindigim ve 1 kerede olsa sürdügüm bi araç insignia bilmedigim birşey hakkında konusmam  türkay abi  sonuçta araç 1.5 ton  devir 3000 i geçtikten sonra su gibi içiyor.evet herşey motordan ibaret degil ama donanımsal ve görsel olarakta insignia cok güzel bir araç. sürdünmü bilmiyorum ama test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.berkcan arkadasımız güzel bir konuya temas etmiş e39 da keyif performans gani gani ama araba haftanın 2 günü sanayide buna ne diyosun  :D
araçlar:98 corolla 1.6 gli special-05 avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 10, 2011, 17:26:48 »
her salı aksamı bindigim ve 1 kerede olsa sürdügüm bi araç insignia bilmedigim birşey hakkında konusmam  türkay abi  sonuçta araç 1.5 ton  devir 3000 i geçtikten sonra su gibi içiyor.evet herşey motordan ibaret degil ama donanımsal ve görsel olarakta insignia cok güzel bir araç. sürdünmü bilmiyorum ama test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.berkcan arkadasımız güzel bir konuya temas etmiş e39 da keyif performans gani gani ama araba haftanın 2 günü sanayide buna ne diyosun  :D

Temiz bir e39 dan bahsettim ben yahu :P
 Yoksa Opelin sorunsuz bir araç olduğunu mu iddia ediyorsunuz :D :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Şubat 10, 2011, 19:58:48 »
astra 1.6 turbo sayılırsa sürdüm :D e39un haftanın 2 günü sanayide olma olayı fos şimdi eğri oturup doğru konuşalım.. çift vanoslu bir 5.30i, 300 binli kmlere kadar sadece periyodik bakımları yaptırarak tamamen sorunsuz götürür.. ben insignianın sorunsuz bir şekilde 100.000kmyi görmesine bile şüpheyle yaklaşıyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2011, 20:52:51 »
ben insignianın sorunsuz bir şekilde 100.000kmyi görmesine bile şüpheyle yaklaşıyorum..
İnsignia'lar duyduğum kadarıyla oldukça sağlam bu konuda. Hatta geçenlerde gazetede Avrupada sınıfında sağlamlık ödülü aldı falan deniyordu.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Şubat 10, 2011, 21:06:40 »
İnsignia'lar duyduğum kadarıyla oldukça sağlam bu konuda. Hatta geçenlerde gazetede Avrupada sınıfında sağlamlık ödülü aldı falan deniyordu.
hangi motor için almış ama o ödülü bu da önemli.. bir de ödülü veren kurum da önemli bildiğin gibi.. çok fazla yanlı kurum var.. her yıl 20-30 tane yılın otomobili seçiliyor malum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Şubat 10, 2011, 21:08:57 »
hangi motor için almış ama o ödülü bu da önemli.. bir de ödülü veren kurum da önemli bildiğin gibi.. çok fazla yanlı kurum var.. her yıl 20-30 tane yılın otomobili seçiliyor malum :D

Benimde bildiğim kadarıyla genelde dış görünüş dizaynı fln. için aldığı ödüller var ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Şubat 10, 2011, 21:56:37 »
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Şubat 11, 2011, 07:39:08 »
şimdi kuruluşun geçmişini ve güvenilirliğini pek bilemem ancak vatandaş osman gözüyle  bir bakıyorum, 2-3 japon serpiştirilmiş gerisi komple alman..biraz milliyetçi davranılmış gibi geliyor bana.. top gear programında SUV karşılaştırmalarında istisnasız ve tartışmasız açık ara range rover'ın önde olması gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Şubat 11, 2011, 07:50:01 »
  Şu açıdan da bakmak lazım bence; Insignia Türkiye'de oldukça fazla satıyor gibi görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Şubat 11, 2011, 07:53:41 »
  Şu açıdan da bakmak lazım bence; Insignia Türkiye'de oldukça fazla satıyor gibi görünüyor.
satıyor satıyor ona sözüm yok ancak bir sıkıntı var sanırım ki ikinci ele aşırı çabuk düştü ve çok fazla ikinci el insignia var..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Şubat 11, 2011, 10:02:07 »
satıyor satıyor ona sözüm yok ancak bir sıkıntı var sanırım ki ikinci ele aşırı çabuk düştü ve çok fazla ikinci el insignia var..

Çabuk ele ayağa düştü :D Fakat dış görüntüsüyle göz zevkime hitap ediyor ;) Metin beğendi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #57 : Şubat 11, 2011, 10:50:11 »
berkcan opel sorunsuz bir araç degil ama e 39 la kıyaslanmaz.eski araçlar km leri baya yüksek 120000 den asagı göremedim.zaten bi e39 degil en basta e30 olmak üzere e36 takip ediyo.gecen sanayide gördüm beyin degişiyodu e 36 da  insignia ya verecegin benzin parasını  bmw de saniyiye veriyosun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #58 : Şubat 11, 2011, 10:52:00 »
türkay abi merak etme bu insignia  rahat 150000 yapar masrafsız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Şubat 11, 2011, 10:58:40 »
Biraz konuya kamikaze dalışı yapayım arkadaşalar.Daha önceki arabam skoda octavia collection plus ve sattığımda 193 000 deydi perdiyodik bakımları dışında hiç bir ciddi sorunum olmadı.Ha çok temiz bakıyordum ayrı konu tabi.Fiyat olarakta, kalite olarakta, konfor olarakta tatmin edici bir araçtı.Bmw kadar asil değil ama sanayi yolu bilmezdim.Yakıt olarak insignia nın yarısı kadar yakardı.Tamam motor gucu çok değildi 102 hp ....Sonuçta opel isteyen alsın ama yukarıda yazıldığı gibi çook çabuk ayağa düştü bence.Madem o kadar konforlu o kadar güçlü o kadar güzel filan neden alan çabuk sıkılıyor?....
Tipi benimde hoşuma gidiyor kabul ediyorum ama Nitelik Nicelikten önemlidir....
Tavsiyem ve oyum  Avensisi 2.0 diesel...Degerleri zaten sitede var açın bakın bir daha ...Param olsa şaşmam....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...