Gönderen Konu: görgüsüz gibi hunharca th131 (!!!dikkat kota düşmanı konu!!!)  (Okunma sayısı 19893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
istanbulda hazırlandı şeritler, ferhat diye bir üyemiz vardı, atıldı, onunla beraber de yapıştırdık.. hazırlanması için murat ok isimli üyemize mesaj atabilirsin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Türkay, arabayla yaşadıklarını yazsan roman olur :). Maşallah diyelim. Tüpü takıtğına sevindim. Çok menfaat için az bir acıya katlanmalı insan :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
hangimizin olmaz ki vadat abi :D foruma girip arabasıyla ilgili sıkıntıyı, sorunu, güzel bir şeyi paylaşan, arabasıyla ilgili bir şeyler öğrenmek isteyen herkes yani böyle araba forumlarındaki herkes arabasıyla çok şey yaşıyor, çok bağlanıyor, değer veriyor :D

valla tüp konusunda yaptık bir kere, dönüp bakmıyorum artık arkama.. az yakıyor binerim ben buna diye avutuyorum kendimi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Ya öyle zaten. Tüp taktırmamak için satmaya kalksaydın çok üzülürdüm. Mesut'a da aynını söylemiştim. Emeğiniz var o arabalarda. Bizim gibi değilsiniz :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
benimki kesinki :D direk satılcaktı araba, ben muayene tarihini ocak ortası hatırlıyordum, eski muayeneyi bir açtım 6 aralık yazıyor, ve 31 kasımdaydık.. muayeneyle bir lpg de aradan çıksın 6 günde satacak halim yok ya dedim, acilen frenlere bakım yapıldı, arabanın orjinal parçaları takıldı, koştura koştura vizeye hazırlandım bir gittim vergi borcu diyor  >:( hiç bilmediğim ankarada saçma sapan vergi dairelerini dolaşmalar, izmir motorlu taşıtlar v.d ile telefonlaşmalar vs o işi de hallettim yani lpg taktırması, o iş için koşturması falan nerden baksak 1 ayımı almıştır, yine emek yine emek :D gel de sat şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
anlaşılan kader bagı oluştu aranız da .Artık istesende satamazsn gibime geliyor 12 yıldır bizde kullanıyoruz 1 ay önce VAN dan biri 14,500 verdi babamın gönül rızası olmadıgı için satmadım.Adam cagız 11 yıl bindi 1 yıl önce bana sattı ben de kullanıyorum fakat biraz gençligin verdigi hevesle özellik arıyoruz .Sonradan da baktım babam üzülecek senden kıymetli degil ya sen ne zaman dersen o zamna kadar dursun dedim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
katılıyorum.. özellik konusundan çok yeni bir araba istiyorum aslında.. ama o da dert olmuyor, annemin 2009 corollası var, kullanmıyor denebilir, yeni isteyince ona yamanıyorum :) hatta 1.5 yıldır onu kullanıyordum benimki çok yakıyor, o az yakıyor diye (ikisi de benzinli)

özelik olayına ben bu sene başlıyorum.. 4 cam otomatik; elektrikli, ısıtmalı, katlanan aynalar; ısıtmalı koltuk (güzel bir düğme yeri ayarlar ayarlamaz halletcem bunu, en kolayı bu), klima (en gereklisi ancak en pahalısı), kolçak, bu tarz planlar var kafamda.. 1-2 sene de bunlarla uğraşırım artık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
benimki kesinki :D direk satılcaktı araba, ben muayene tarihini ocak ortası hatırlıyordum, eski muayeneyi bir açtım 6 aralık yazıyor, ve 31 kasımdaydık.. muayeneyle bir lpg de aradan çıksın 6 günde satacak halim yok ya dedim, acilen frenlere bakım yapıldı, arabanın orjinal parçaları takıldı, koştura koştura vizeye hazırlandım bir gittim vergi borcu diyor  >:( hiç bilmediğim ankarada saçma sapan vergi dairelerini dolaşmalar, izmir motorlu taşıtlar v.d ile telefonlaşmalar vs o işi de hallettim yani lpg taktırması, o iş için koşturması falan nerden baksak 1 ayımı almıştır, yine emek yine emek :D gel de sat şimdi
Valla paradan çok emek muhfaza edilmeli :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
katılıyorum.. özellik konusundan çok yeni bir araba istiyorum aslında.. ama o da dert olmuyor, annemin 2009 corollası var, kullanmıyor denebilir, yeni isteyince ona yamanıyorum :) hatta 1.5 yıldır onu kullanıyordum benimki çok yakıyor, o az yakıyor diye (ikisi de benzinli)

özelik olayına ben bu sene başlıyorum.. 4 cam otomatik; elektrikli, ısıtmalı, katlanan aynalar; ısıtmalı koltuk (güzel bir düğme yeri ayarlar ayarlamaz halletcem bunu, en kolayı bu), klima (en gereklisi ancak en pahalısı), kolçak, bu tarz planlar var kafamda.. 1-2 sene de bunlarla uğraşırım artık :D

Isıtmalı koltuk comfortta var mı hacı ?
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bir parti vardı ya acayip değişik donanımlı comfortlar, rusyaya gitceklermiş de gelmişler falan :D onlarda var, ama onların da arka camlar kollu falan heralde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Celica Hastası...
  • Araç: Celica
  • Kilometre: 243000
  • Model Yılı: '92
artık o çerçevelere o kadar alıştım ki yokken boş geliyor gösterge.. ancak tam tutmuyor, bir damla japon gerekebilir
Türkay bu çerceveleri nerden aldın yedek parçacılardan mı yoksa servisten mi veya bu hangi aracın göstergesi ?
Toyota Celicaşk'tır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Türkay bu çerceveleri nerden aldın yedek parçacılardan mı yoksa servisten mi veya bu hangi aracın göstergesi ?

e-bay :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Türkay teşekkür ederim.Hem hasret giderdim hem de sevindim arabamı görünce.Güzeldi o günler Türkay....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bir önceki sayfaya bak :D
e-bay :)
sağolasıınnn
   Türkay teşekkür ederim.Hem hasret giderdim hem de sevindim arabamı görünce.Güzeldi o günler Türkay....
yenileri geldi abi, daha büyükleri :D dert etme :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Yenilerinin başımın gözümün üstünde yeri var.Hepsinin yeri farklı tabii ki ama bu Corolla'yı ayrı bir sevmiştim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: görgüsüz gibi hunharca th131 (!!!dikkat kota düşmanı konu!!!)
« Yanıtla #75 : Şubat 11, 2011, 12:51:29 »
Türkay profilindeki benzin göstergesi dikkatimi çekti :D benim arabam 2 senedir o sevinci yaşayamıyor :D
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Şubat 11, 2011, 13:02:33 »
Türkay profilindeki benzin göstergesi dikkatimi çekti :D benim arabam 2 senedir o sevinci yaşayamıyor :D

Üst taraflarda örümcek ağı oluşmuş olmasın :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Şubat 11, 2011, 13:16:20 »
Üst taraflarda örümcek ağı oluşmuş olmasın :D
:D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #78 : Şubat 11, 2011, 15:39:13 »
sürekli 20şer 30ar alacağıma depoyu fulleyim diyorum :D çünkü depoda az benzin olunca hesap kaçıyor :D paranın bozuk olup da çatır çatır yenmesi ve bütün paranın sürekli cüzdanda kalması gibi bir şey :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Şubat 11, 2011, 19:00:31 »
   Türkay evdeki Corolla benzinlimiydi ve iç döşemesi ne renk?