istanbulda hazırlandı şeritler, ferhat diye bir üyemiz vardı, atıldı, onunla beraber de yapıştırdık.. hazırlanması için murat ok isimli üyemize mesaj atabilirsin
Türkay, arabayla yaşadıklarını yazsan roman olur

. Maşallah diyelim. Tüpü takıtğına sevindim. Çok menfaat için az bir acıya katlanmalı insan

.
hangimizin olmaz ki vadat abi

foruma girip arabasıyla ilgili sıkıntıyı, sorunu, güzel bir şeyi paylaşan, arabasıyla ilgili bir şeyler öğrenmek isteyen herkes yani böyle araba forumlarındaki herkes arabasıyla çok şey yaşıyor, çok bağlanıyor, değer veriyor
valla tüp konusunda yaptık bir kere, dönüp bakmıyorum artık arkama.. az yakıyor binerim ben buna diye avutuyorum kendimi
Ya öyle zaten. Tüp taktırmamak için satmaya kalksaydın çok üzülürdüm. Mesut'a da aynını söylemiştim. Emeğiniz var o arabalarda. Bizim gibi değilsiniz

.
benimki kesinki

direk satılcaktı araba, ben muayene tarihini ocak ortası hatırlıyordum, eski muayeneyi bir açtım 6 aralık yazıyor, ve 31 kasımdaydık.. muayeneyle bir lpg de aradan çıksın 6 günde satacak halim yok ya dedim, acilen frenlere bakım yapıldı, arabanın orjinal parçaları takıldı, koştura koştura vizeye hazırlandım bir gittim vergi borcu diyor

hiç bilmediğim ankarada saçma sapan vergi dairelerini dolaşmalar, izmir motorlu taşıtlar v.d ile telefonlaşmalar vs o işi de hallettim yani lpg taktırması, o iş için koşturması falan nerden baksak 1 ayımı almıştır, yine emek yine emek

gel de sat şimdi
anlaşılan kader bagı oluştu aranız da .Artık istesende satamazsn gibime geliyor 12 yıldır bizde kullanıyoruz 1 ay önce VAN dan biri 14,500 verdi babamın gönül rızası olmadıgı için satmadım.Adam cagız 11 yıl bindi 1 yıl önce bana sattı ben de kullanıyorum fakat biraz gençligin verdigi hevesle özellik arıyoruz .Sonradan da baktım babam üzülecek senden kıymetli degil ya sen ne zaman dersen o zamna kadar dursun dedim
katılıyorum.. özellik konusundan çok yeni bir araba istiyorum aslında.. ama o da dert olmuyor, annemin 2009 corollası var, kullanmıyor denebilir, yeni isteyince ona yamanıyorum

hatta 1.5 yıldır onu kullanıyordum benimki çok yakıyor, o az yakıyor diye (ikisi de benzinli)
özelik olayına ben bu sene başlıyorum.. 4 cam otomatik; elektrikli, ısıtmalı, katlanan aynalar; ısıtmalı koltuk (güzel bir düğme yeri ayarlar ayarlamaz halletcem bunu, en kolayı bu), klima (en gereklisi ancak en pahalısı), kolçak, bu tarz planlar var kafamda.. 1-2 sene de bunlarla uğraşırım artık
katılıyorum.. özellik konusundan çok yeni bir araba istiyorum aslında.. ama o da dert olmuyor, annemin 2009 corollası var, kullanmıyor denebilir, yeni isteyince ona yamanıyorum
hatta 1.5 yıldır onu kullanıyordum benimki çok yakıyor, o az yakıyor diye (ikisi de benzinli)
özelik olayına ben bu sene başlıyorum.. 4 cam otomatik; elektrikli, ısıtmalı, katlanan aynalar; ısıtmalı koltuk (güzel bir düğme yeri ayarlar ayarlamaz halletcem bunu, en kolayı bu), klima (en gereklisi ancak en pahalısı), kolçak, bu tarz planlar var kafamda.. 1-2 sene de bunlarla uğraşırım artık
Isıtmalı koltuk comfortta var mı hacı ?
bir parti vardı ya acayip değişik donanımlı comfortlar, rusyaya gitceklermiş de gelmişler falan

onlarda var, ama onların da arka camlar kollu falan heralde
artık o çerçevelere o kadar alıştım ki yokken boş geliyor gösterge.. ancak tam tutmuyor, bir damla japon gerekebilir
Türkay bu çerceveleri nerden aldın yedek parçacılardan mı yoksa servisten mi veya bu hangi aracın göstergesi ?
Türkay teşekkür ederim.Hem hasret giderdim hem de sevindim arabamı görünce.Güzeldi o günler Türkay....
Türkay bu çerceveleri nerden aldın yedek parçacılardan mı yoksa servisten mi veya bu hangi aracın göstergesi ?
bir önceki sayfaya bak
e-bay 
sağolasıınnn
Türkay teşekkür ederim.Hem hasret giderdim hem de sevindim arabamı görünce.Güzeldi o günler Türkay....
yenileri geldi abi, daha büyükleri

dert etme
Yenilerinin başımın gözümün üstünde yeri var.Hepsinin yeri farklı tabii ki ama bu Corolla'yı ayrı bir sevmiştim
Türkay profilindeki benzin göstergesi dikkatimi çekti

benim arabam 2 senedir o sevinci yaşayamıyor
Türkay evdeki Corolla benzinlimiydi ve iç döşemesi ne renk?