0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimki kesinki direk satılcaktı araba, ben muayene tarihini ocak ortası hatırlıyordum, eski muayeneyi bir açtım 6 aralık yazıyor, ve 31 kasımdaydık.. muayeneyle bir lpg de aradan çıksın 6 günde satacak halim yok ya dedim, acilen frenlere bakım yapıldı, arabanın orjinal parçaları takıldı, koştura koştura vizeye hazırlandım bir gittim vergi borcu diyor hiç bilmediğim ankarada saçma sapan vergi dairelerini dolaşmalar, izmir motorlu taşıtlar v.d ile telefonlaşmalar vs o işi de hallettim yani lpg taktırması, o iş için koşturması falan nerden baksak 1 ayımı almıştır, yine emek yine emek gel de sat şimdi
katılıyorum.. özellik konusundan çok yeni bir araba istiyorum aslında.. ama o da dert olmuyor, annemin 2009 corollası var, kullanmıyor denebilir, yeni isteyince ona yamanıyorum hatta 1.5 yıldır onu kullanıyordum benimki çok yakıyor, o az yakıyor diye (ikisi de benzinli) özelik olayına ben bu sene başlıyorum.. 4 cam otomatik; elektrikli, ısıtmalı, katlanan aynalar; ısıtmalı koltuk (güzel bir düğme yeri ayarlar ayarlamaz halletcem bunu, en kolayı bu), klima (en gereklisi ancak en pahalısı), kolçak, bu tarz planlar var kafamda.. 1-2 sene de bunlarla uğraşırım artık
artık o çerçevelere o kadar alıştım ki yokken boş geliyor gösterge.. ancak tam tutmuyor, bir damla japon gerekebilir
Türkay bu çerceveleri nerden aldın yedek parçacılardan mı yoksa servisten mi veya bu hangi aracın göstergesi ?
e-bay
Türkay teşekkür ederim.Hem hasret giderdim hem de sevindim arabamı görünce.Güzeldi o günler Türkay....
Türkay profilindeki benzin göstergesi dikkatimi çekti benim arabam 2 senedir o sevinci yaşayamıyor
Üst taraflarda örümcek ağı oluşmuş olmasın