Gönderen Konu: görgüsüz gibi hunharca th131 (!!!dikkat kota düşmanı konu!!!)  (Okunma sayısı 19713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Maşallah nazar değmesin aracına :)
O kadranlardan bende istiyorum Türko :(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Masallah :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
gittim abi gittim ama  onlarda yok dedi aksesuarcılara git orda bulursun dedi... alamadım gitti yaaa.benmi yanlış arıyorum acaba...evde cam filmi vardı benim...onunla ben denedim saç kurutma makinası felan tuttum olmadı yapamadımmı filmmi çok kalındı bilmiyorum...kafaya koydum bi kere yapmam lazım bu işi...
haydaa :D onlar niye yollamış ki, kızdırmasınlar seni yap gitsin de yapsın parasını alsın.. vursun en koyu filmi işte..aaaa
Maşallah nazar değmesin aracına :)
O kadranlardan bende istiyorum Türko :(
buluruz ferdi abim yaa.. çok da dert olmaz herhalde :D
Masallah :)
wisconsinli abim benim :D bir işim düşebilir sana yaa...sizin orlardan ikinci el parça getirtemiyoruz malum :( gümrükte kalıyor ya da geri dönüyor, ben de bir çıkma parça alacağım ancak sen trye gelirken yanında getirebilir misin rica etsem ?? geo prizm kolçağı planlıyorum rollaya.. corolla için olandan daha şık daha büyük duruyor, türkiyede gli special olanlarda bile yok :( ordan sıfırını da bulamadım az bir şey araştırmamla.. sıfır olsa yine sorunsuz gelir trye..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ahmet abi yaz-kış farketmez, parça çok şık bence yaa.. çok da kullanışlı geldi gözüme, o gösterdiğin parçayı çok beğendim abi, ebayden buldum ve geo prizm armrest yazıyor, corollanın kolçakları daha dandik geldi gözüme :)

bu corollanınki;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-Corolla-Prizm-94-95-96-97-Console-Armrest-Lid-/170581490500?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27b772fb44

bu prizminki ;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GEO-PRIZM-93-97-COROLLA-Arm-Rest-Center-Console-DBlue-/200565223802?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACorolla&hash=item2eb29e717a

sen bana adresini verirsin abi, ben de ebayden alıp senin adrese yollarım parçayı.. çok güzel değil mi :D bir de başka bir siteden falan da bulursak daha ucuza ona da hayır demem tabi :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Türkay istediğin kolçak'ı TR ye gönderiyormuş adam 43 dolar ama kendi fiyatıda var 39 dolar 83 dolar gibi bi rakama geliyor alırsan gümrüğe falan takılmaz haberin olsun direk gelir kapına kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Türkay istediğin kolçak'ı TR ye gönderiyormuş adam 43 dolar ama kendi fiyatıda var 39 dolar 83 dolar gibi bi rakama geliyor alırsan gümrüğe falan takılmaz haberin olsun direk gelir kapına kadar.
zaten trye gönderen bir o var abi kolçak olarak.. ancak ikici el ticareti yasak türkiyede..yani çıkma parçayı alamıyorum, hiç bir şekilde geçmiyor gümrükten çıkma parça :( ille de sıfır olması gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
türkaaaaay
acil,krom gösterge cercevelerinden istiyorum kardeş,bu arada spoylerde tabi :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
osman gündüz de istiyordu abi, ben 55 liraya almıştım, şu an ürün ebayden 49-50tl gibi bir fiyata geliyor trye..o çerçeveler kolay yani :D önemli olan, zor olan spoyler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
osman gündüz de istiyordu abi, ben 55 liraya almıştım, şu an ürün ebayden 49-50tl gibi bir fiyata geliyor trye..o çerçeveler kolay yani :D önemli olan, zor olan spoyler :D

zor ki hemde ne zor biliyomusun kardeş,ara ara bulamıyorum,aklında olsun.
gerci kaya kardeşim bi arkadsına yönlendirdi ama du bakalım,siparişle fiberciye yaptırcakmış adam.
peki bu cerceveleri ben kendim takabilirmiyim turkei'm ?
varsa bi linkini atarmısın,sipariş vereyim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi

peki bu cerceveleri ben kendim takabilirmiyim turkei'm ?
varsa bi linkini atarmısın,sipariş vereyim...

hakkı abi takmasında bişey yok yaa...hayırlısıyla bi alsak gerisi kolay... tr de yokmu bu çerçeveden taaa gidip ecnebilerden alacaz ...bu nasıl iş... hem pahalıya geliyor kargo parasıyla beraber...nasıl edecez bilmiyom valla...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
sağol gözüm.
vala ben istanbul da aksarayda aksesuarcılara ve bostancı sanayiye baktım yok
istanbulda baska yerde varmı,bilen beri gelsin,kaldıkı spoyleri bile bulamadım daha :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
 :o :o :o
Türkay o göstergelerin etrafındaki olayı nasıl yaptın yav.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
aslında pahalıya gelmiyor osman aksine ucuza geliyor. türkiyede satılan bu çerçevelerin en ucuzu 50den başlıyor zaten. corolla da bulabilirsen 50tlnin altında bulacağını hiç sanmıyorum:( trye parça bulunmaması bence bir sıkıntı ama ebayden getirtilen parça oldukça dert olmuyor :D
:o :o :o
Türkay o göstergelerin etrafındaki olayı nasıl yaptın yav.
hazır aldım o halkaları yav :D hazır alıp kendim taktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
aslında pahalıya gelmiyor osman aksine ucuza geliyor. türkiyede satılan bu çerçevelerin en ucuzu 50den başlıyor zaten. corolla da bulabilirsen 50tlnin altında bulacağını hiç sanmıyorum:( trye parça bulunmaması bence bir sıkıntı ama ebayden getirtilen parça oldukça dert olmuyor :D

gardaş bana pahalı şimdi yaa :D anla işte :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
ahmet abi yaz-kış farketmez, parça çok şık bence yaa.. çok da kullanışlı geldi gözüme, o gösterdiğin parçayı çok beğendim abi, ebayden buldum ve geo prizm armrest yazıyor, corollanın kolçakları daha dandik geldi gözüme :)

bu corollanınki;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-Corolla-Prizm-94-95-96-97-Console-Armrest-Lid-/170581490500?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27b772fb44

bu prizminki ;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GEO-PRIZM-93-97-COROLLA-Arm-Rest-Center-Console-DBlue-/200565223802?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACorolla&hash=item2eb29e717a

sen bana adresini verirsin abi, ben de ebayden alıp senin adrese yollarım parçayı.. çok güzel değil mi :D bir de başka bir siteden falan da bulursak daha ucuza ona da hayır demem tabi :P

Tamam, gelirken alip getireyim, ama dedigim gibi yaza dogru olur herhalde Turkay. Senin almana/gondermene gerek yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Türkay.....senden bir isteğim olmuştu.Sanırım gözden kaçtı.2 sayfaya bakabilirmisin?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
kaçırmışım özcan abi ya kusura bakma.. senin corollayla beraber yıkama fotoğrafları var koyayım hemen..

elim değmişken forumdan buluşmalarda çekilen diğer üyelerin araçlarıyla beraber fotoğraflar ekleyim dedim;

veee bonuuuus :D "sat onu honda al kemal abi"nin  hondasının olduğu bir buluşma :D

bu daa en son bonus :D tunç kardeşim ve benim araba yıkayışımız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
araba yıkama resimleri süper Türkay abi :D çok eğlenceli duruyo :D

abi sen şeritleri nerde yaptırdın ??  bizim gümüş gri siyah tampon efsaneye siyahı yakışır mı acep ? :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)