0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diski buraya upload edeydin başka kaldı mı ki Araç çok güzel, tek eksik tamponlara boya..
boyalı tampon işine gelince aynı duyguları paylaşıyorum seninle türkay...arabayı ilk aldığımda aynı hafta tamponları gövde rengine boyatmayı düşünüyordum..sonra nasip olmadı hemen boyatmak...sonrada ben vazgeçtim...siyah tampon daha çok hoşuma gidiyor...gövde rengi biraz emekli havası katıyor... biri benden habersiz gidip boyatsa tekrar siyah tampon alır takarım o derece yani ama GLI felan olursa illaki gövde rengi olacak...detay resimlerinden 2.sinde sana sormak istediğim bi soru var...sabahtan beri düşünüyorum sen o tweeter ı oraya nasıl koydun düşünüyorum benim arabada orda ne var acaba diye bi türlü bulamadım...orjinalinde ne var orda ??
yandaki şeritler arabaya ayrı bir hava katmış
tek eksiğin bi SRİ ( short Ram İntake) Yada CAİ be bilader , ( ali Kaptan )
Türkay abi araç içi fotoda koysana çok az var hep dıştan var
Forumda 4 araba çooookk hoşuma gidiyu Mesut AKIN Türkay SARIKAYA Oktay OKYAY ve tabiki Ercüment Enes KOLUMAN Çookk güzel yaa
çok güzel Türkay abi herşeyiyle sen sıkıldıgında fotoğraf yükle hep foruma
türkay bi soru daha soruyum yaaw...fazla oldu ama idare et işte ön kapılara kolonu nasıl sığdırdınki? ben adam akıllı kaliteli bi kolon aldım yerleştiriyim dedim ön camı açınca kolona oturdu...götürüp geri verdim...arkadaki kolonları çok iyi öndekiler ufak dandik...onun için ses arkadan geliyor sinir oluyorum bende... sen oraya kaplama gibi bişey yapmışsın ama biraz tarif etsen diyorum mümkünse
öhööö öhhööööö