Gönderen Konu: görgüsüz gibi hunharca th131 (!!!dikkat kota düşmanı konu!!!)  (Okunma sayısı 19708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
başlık abartı açık :D doldurcam bir dünya fotoğraf çok paylaşasım geldi :D apaçi stayla corolla :D

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
paylaş türkay yaa...daha çok paylaşş...niyeyse ben senin arabanın resimlerine bakmayı çok seviyom valla :D çoğunuda kopyaladımm...belki birgün jantı,stopları felan lazım olur :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Diski buraya upload edeydin başka kaldı mı ki :)

Araç çok güzel, tek eksik tamponlara boya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bir kaç detay paylaşayım o zaman :D osman kopyala yapıştır dert mi :D bir zaman da oğuzhan kopyala yapıştır yapmıştı bir çok şeyi :D

Diski buraya upload edeydin başka kaldı mı ki :)

Araç çok güzel, tek eksik tamponlara boya..
kalmaz mı :D bunun 10 katı daha vardır :D kendi fotoğrafımdan çok arabanın fotoğrafı var :D  abi tampona boya demeyin bana :D yıllardır o istekle başettim durdum her konuda tampona boya dendi bana :D ama hiç beğenmiyorum boyalı tampon, hoşuma gitmiyor.. yaşlı işi duruyor o görüntü benim gözümde bir de angel eye boyalı tamponda sırıtıyor gibi geliyor bana, bu tampona daha çok yakışıyor (bence :D )
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
boyalı tampon işine gelince aynı duyguları paylaşıyorum seninle türkay...arabayı ilk aldığımda aynı hafta tamponları gövde rengine boyatmayı düşünüyordum..sonra nasip olmadı hemen boyatmak...sonrada ben vazgeçtim...siyah tampon daha çok hoşuma gidiyor...gövde rengi biraz emekli havası katıyor... biri benden habersiz gidip boyatsa tekrar siyah tampon alır takarım :D o derece yani :D ama GLI felan olursa illaki gövde rengi olacak...

detay resimlerinden 2.sinde sana sormak istediğim bi soru var...sabahtan beri düşünüyorum :D sen o tweeter ı oraya nasıl koydun :D düşünüyorum benim arabada orda ne var acaba diye bi türlü bulamadım...orjinalinde ne var orda ??
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
yandaki şeritler arabaya ayrı bir hava katmış
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
boyalı tampon işine gelince aynı duyguları paylaşıyorum seninle türkay...arabayı ilk aldığımda aynı hafta tamponları gövde rengine boyatmayı düşünüyordum..sonra nasip olmadı hemen boyatmak...sonrada ben vazgeçtim...siyah tampon daha çok hoşuma gidiyor...gövde rengi biraz emekli havası katıyor... biri benden habersiz gidip boyatsa tekrar siyah tampon alır takarım :D o derece yani :D ama GLI felan olursa illaki gövde rengi olacak...

detay resimlerinden 2.sinde sana sormak istediğim bi soru var...sabahtan beri düşünüyorum :D sen o tweeter ı oraya nasıl koydun :D düşünüyorum benim arabada orda ne var acaba diye bi türlü bulamadım...orjinalinde ne var orda ??
benim de ilk yapacağım şey boyatmak olacaktı :D ilk yaptığım şey angel eye olunca bir baktım böyle çok yakıştı hiç ellemedim ben de bayıldım böyle :D ama atıyorum fıstık yeşili falan olsaydı rengi kesinlikle boyatırdım, beyaz gibi açık renklerde çok yakıştırıyorum bu siyah tamponu :D

tweeterı kendim monte ettim oraya, montajda resmen itiş kakış uğraştık elektronikçimle :D o kısımda orjinalde bir şey yok, boş orası, deri kapılı bir kısım, içindeki boşluk yeterli mi değil mi derken aldım elime elektrikli testereyi (ufak olanlar var ya marangozların kullandığı :D ) kestim gitti :D sonra da oturttuk oraya tweeterı, orjinal gibi oldu çok da iyi oldu çok da güzel oldu.. cross over'ı da kapının içine gizledim, berrak ve net bir ses aldık canavar oldu :D
yandaki şeritler arabaya ayrı bir hava katmış
ben de sadeliğini bozup arabayı apaçi yapan şey olarak görüyorum o şeritleri :D ama seviyorum be onları da, çıkarınca boş duruyor gibi geliyor :D bu haliyle motorda oynama var sanıyorlar, yarışlara katılıyor sanıyorlar falan ellemiyorum ben de insanların görüşlerini :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
tek eksiğin  bi  SRİ ( short Ram İntake) Yada  CAİ  be  bilader :D :D , ( ali  Kaptan ) :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
Türkay abi araç içi fotoda koysana çok az var hep dıştan var :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bende yaptırıcamda renginden dolayı yaptırmakta kararsızım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
tek eksiğin  bi  SRİ ( short Ram İntake) Yada  CAİ  be  bilader :D :D , ( ali  Kaptan ) :P
bu yaz yapcaz tunç kesin yapcaz.. egsoza da çift çıkış sebring ayarladık mı of of değmeyin keyfime ses ciğerden, motordan gelecek egsoz da görüntü ve altttan alttan homurtu.. yapcaz bu yaz kardeşim :D ama önce senin arabayı toparlıcaz ali kaptaaaaan
Türkay abi araç içi fotoda koysana çok az var hep dıştan var :D
sen iste yeter ki :D arayım bulayım içerden fotoğraf doldurayım biraz da

ahmet senin araba ne renk?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
çok güzel Türkay abi herşeyiyle :D sen sıkıldıgında fotoğraf yükle hep foruma :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
türkay bi soru daha soruyum yaaw...fazla oldu ama idare et işte :D

ön kapılara kolonu nasıl sığdırdınki? ben adam akıllı kaliteli bi kolon aldım yerleştiriyim dedim ön camı açınca kolona oturdu...götürüp geri verdim...arkadaki kolonları çok iyi öndekiler ufak dandik...onun için ses arkadan geliyor sinir oluyorum bende... sen oraya kaplama gibi bişey yapmışsın ama biraz tarif etsen diyorum mümkünse :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Forumda 4 araba çooookk hoşuma gidiyu :D Mesut AKIN Türkay SARIKAYA Oktay OKYAY ve tabiki Ercüment Enes KOLUMAN :rofl:  :lol:

Çookk güzel yaa :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Forumda 4 araba çooookk hoşuma gidiyu :D Mesut AKIN Türkay SARIKAYA Oktay OKYAY ve tabiki Ercüment Enes KOLUMAN :rofl:  :lol:

Çookk güzel yaa :)

öhööö öhhööööö :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bir posta hasan için aracın içinden fotoğraf doldurayım sonra hemen cevap vereyim ;

aracın içi aslında standart ae101 sayılır, içinde daha çok sadelik yanlısıyım, bir kaç görsel şey biraz fonksiyonellik ekledim o kadar, diğer ae101lerden farkı abartı temiz oluşu :P

son fotoğraftaki tavandaki kare kısım tavanın temizliğinden önceki hali :D emin olun ben tavanı tertemiz sanıyordum bu temizlik yapılana kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
çok güzel Türkay abi herşeyiyle :D sen sıkıldıgında fotoğraf yükle hep foruma :D
bu konu o işe yarayacak sanırım :D
türkay bi soru daha soruyum yaaw...fazla oldu ama idare et işte :D

ön kapılara kolonu nasıl sığdırdınki? ben adam akıllı kaliteli bi kolon aldım yerleştiriyim dedim ön camı açınca kolona oturdu...götürüp geri verdim...arkadaki kolonları çok iyi öndekiler ufak dandik...onun için ses arkadan geliyor sinir oluyorum bende... sen oraya kaplama gibi bişey yapmışsın ama biraz tarif etsen diyorum mümkünse :D
abi annem sıkıştırdı biraz hadi hadi diye uzun uzun anlatayım onu sonra ama araya mdf kestim, o mdfyi suntaya çaktım sonra hoparlörü de mdfye vidaladım, mdf sırıtmasın diye de gri keçe kapladım sıkıntısız oturdu, cama sürtecek gibiydi aslında ama sürtmedi sağolsun :D onun da detaylı fotoğraflarını koyarım sonra :D

hehe sağolasın enesim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
öhööö öhhööööö :D :D

Osman GÜNDÜZ'ü unutmuşum vvt-k'sıyla :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Turkuaz kardesim benim arabanın rengi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
turkei'm maşallah araba herseyden nasıplenmiş sayende  harika çalışmaların var tebrikler...
ya bişey sorcam
şu gösterge çerçevelerinden memnunmusun nasıl kalite,bende takmayı düşünyüorum...