Gönderen Konu: görgüsüz gibi hunharca th131 (!!!dikkat kota düşmanı konu!!!)  (Okunma sayısı 19706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
@ahmet, koyu bir renkti sanki tam açık turkuaz değildi değil mi? koyu olansa eğer beyaz şerit çekip beyaz jant takarsın muhteşem olur :D

@hakkı abi, ben şahsen memnunum hakkı abi yani takıp unutuyorsun, artık o çerçevelere o kadar alıştım ki yokken boş geliyor gösterge.. ancak tam tutmuyor, bir damla japon gerekebilir
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Türkay abi ses sistemi yapıcam ben arabaya, biraz bilgi almam lazım. zira hiç bi fikrim yok markalar ve fiyatlar konusunda :D konuyu sömürmek gibi oluyo ama senden bi liste istiyorum :islik: arabada sadece sunny dvdli aux lu bi teyp var :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
abi çok klişe olacak ama sistem nasıl bir şey olursa olsun önce ana ünite güzel olsun.. pioneer falan baya güzel ürünlere sahip, ben koyu alpineciyim :D amfilerim ve ana ünitem alpine; illa ki daha güzel ürünler de var ancak alpine bence gayet yeterli ve güzel :D pioneer da tercih edilebilir..
ana üniteden sonrası tamamen zevk meselesi..mesela uzun basslar seversin portlu 30cm dd koyarız arabana sallanır durursun :D kısa ve tok baslar seversin, koyarız portsuz kapalı kutu 40cm kicker l7 güm güm kısa ve ciğerine vurur :D
amfi olarak ben audiobahn çok beğeniyorum aslında mono amfilerde.. 4 kanal amfi düşünüyorsan bence aldığın komponent ile aynı marka al, nedeni yok tamamen bilgisizliğimden böyle bir öneride bulundum :D ama komponent olarak 3 yollu al, tertemiz bir ses alırsın.. böyle genel şeyler işte benim söyleyeceklerim, marka falan benim vereceğim öneriler fazlasıyla kişisel olur :D alper başkan var ya forumda, admin, reyis, ccc falan o fazlasıyla bilgili bu konuda
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
sen anlatınca gümm gümm falan dahada heveslendim ya :D ne kadara patlar tahmini ? :D
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
sen anlatınca gümm gümm falan dahada heveslendim ya :D ne kadara patlar tahmini ? :D
ben pıt pıtla başladım :D şu anda güm pat çat her şey var.. ben ne kadara çıkar bir rakam veremem ancak eski amfimi ve wooferımı satıyorum şu an..wooferda 2 tane kutu da veriyorum, hem portlu hem portsuz, böylece hem kısa ve tok basları alırsın hem uzun basları..kutuları değiştirip değiştirip kullanırsın :D biraz reklam gibi oldu ama linki vereyim bir bak;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-komple-set-38cm-fli-woofer-ve-4-kanal-boschmann-amfi-36357504/detay

tctden üyelere bir miktar ikram illa ki olur :D ama bence fiyat fazlaca uygun be :D

şu an kullandığım sistemi ve fiyatını yazayım;

alpine CDE-9873RB ana ünite  = 450tl
alpine mrv-f450 4 kanal amfi   = 300tl
alpine MRP-M500 mono amfi    = 500tl
jbl komponent                      = 200tl
dd 38cm woofer                    = 500tl
kablolar ve sigorta                 =80tl
toplamda benim kullandığım parçalar ve işçilik 50 tutmuş olsa ben şu anda ses sistemine 2080tl harcamışım.. vay be içim acıdı şu an :D ve ben sistemi yaza kadar yine değiştircem sistemi tamamen, bagajdan yer kazanmak için ince wooferlardan alcam, pandizota yerleştirip bagaja doğru pandizotun altına kutu yapcam.. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
benimde mart 27den sonraya kalıcak gibi zaten bu işler :D sendeki bass ve amfi yi alsam yanınada 1 takım mid, akmasada damlar galiba :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
benimde mart 27den sonraya kalıcak gibi zaten bu işler :D sendeki bass ve amfi yi alsam yanınada 1 takım mid, akmasada damlar galiba :D
1 yıl kadar tam da dediğin sistemi kullandım aracımda :D o bass ve amfi ve yanında bir takım mid-tiz :D aktı valla bol bol :D bu amfiye bağladım hepsini, bası köpüledim verdim, çok güzel çaldı, komponenti de tek tek kanallara bağladım. baya baya güzel çalıyordu :D  sistemin de sana maliyeti bass+amfi 300, komponent 200, işçilik, kablolar, sigorta 100 olsa 600 liraya yıllarca zevkle dinlersin :D ankaraya yolun düşerse komple sistemi test edersin benim arabada :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • 6 kere teşekkür etti
Türkay abi sağol foto koyduğun için şu tavan çok ilginçmiş :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ben de çok şaşırmıştım :D içini hep temizlerdim tavanı ellemezdim hiç :D adamlar temizleyince şok olmuştum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Kapalı renk jantları beyaza boyama fikrim vardı zaten beyaz şeritleri nerden yaptırırım onda bir bilgin varmı
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ben murat ok isimli üyeden yardım almıştım şerit için, istanbulda bir yerde basıldı ordan bana kargoyla gönderilmişti.. kendisine bir özel mesaj atarak bu konuda yardım isterseniz severek yardım edecektir diye düşünüyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
benim araca da  beyaz  şerit mi geçsek ne  Türkei :P :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
rollaya laf yok. benim de forumda en sevdiğim araçlardan birisi :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
@tunç hacı süper olur yaaa :) beraber takılınca görüntüyü hayal etsene :)

@seçkin, sağolasın kardeşim benim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
 @ türkei  izmir'in  " jdm  kardeşler" yine  dolaşıyor  dediğini duyar gibiyim :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Fotoğrafların bir çoğunu beğendim.Çekilen açıları nedenyile.Birde Beyaz Martı'yı gördüm akşam çekilenlerden birinde.Sanırım benim katıldığım en son buluşma oydu.
   Elinde varsa benim eski Corolla ile çektiğin fotolardan da bir kaç kare eklermisin Türkay?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
attım mesaj şerit için :D inş yakın zamanda yaptırırım bende
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
türkay geçen gün Sivası dolaştım reklamcıları oto aksesuarcıları felan yok abi öyle bişey diyorlar...o diyor reklamcılara bak o diyor aksesuarcılara bak...ama hiçbiyerde yok siyah folyo...napacam bilmiyom aga :(
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
türkay geçen gün Sivası dolaştım reklamcıları oto aksesuarcıları felan yok abi öyle bişey diyorlar...o diyor reklamcılara bak o diyor aksesuarcılara bak...ama hiçbiyerde yok siyah folyo...napacam bilmiyom aga :(
abi dediğim gibi cam filmi yapan bir yere git, elindeki en koyu cam filmini çeksin sinyallere

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
abi dediğim gibi cam filmi yapan bir yere git, elindeki en koyu cam filmini çeksin sinyallere

gittim abi gittim ama  onlarda yok dedi aksesuarcılara git orda bulursun dedi... alamadım gitti yaaa.benmi yanlış arıyorum acaba...evde cam filmi vardı benim...onunla ben denedim saç kurutma makinası felan tuttum olmadı yapamadımmı filmmi çok kalındı bilmiyorum...kafaya koydum bi kere yapmam lazım bu işi...
Ev Alma... Toyota Al...