0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, kaç zamandır yakıt deposundaki ses ile ilgili olarak buraya bir takım şeyler yazıp çiziyorum ve de bunu yargıya taşıma niyetim var. Ancak görünen o ki yargıdan çok fazla bir şey çıkmayabilir. O yüzden bu konunun haber olması lazım ki birileri bizi farketsin. Yoksa kimse bizi kaale almayacak. Kendimizi farkettirmenin en mantıklı yolu da snırım bir dernek kurmak. Önümüzdeki hafta valiliğe giderek bu konunun yasal gerekliliklerini öğreneceğim. Ancak bu konuda bana destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var. Aracı ile ilgili herhangi bir şikayeti olup da bunu çözemeyen tüm arkadaşlara sesleniyorum... Böyle bir gişirime var mısınız? Saygılarımla
Osman abi hala arızalı mı hararet termostatı ?
Onlar bana bu muameleyi reva gördüler mi, gördüler. Hiç bir şeyi abartmıyorum sevgili kardeşim. Ben arabamın sorununun çözülmesini istiyorum bu kadar. Çözülmediği müddetçe de elşimden gelen her şeyi yapacağım.
arızalı tabi ama ön panjura gazeteyi çekince sorun halloluyor
Kubilay abi 50.000 liralık arabadan bu gibi seslerin gelmesi gerçekten düşündürücü fakat biraz abartmıyormusunuz ?
Bana kalırsa gayet haklı, bi dünya para ver araba al, sonra yakıt deposundan ses gelsin. Öyle yada böyle çözülmesi gereken bi sorun bence.Plastik aksamlardan gelen sesler normaldir ama yakıt deposundan gelen ses gerçekten rahatsız edici.
Estağfurullah kırılmak falan yok Mahmut. Dediklerinde haklısın yasal yolları falan zorlayacağım. Ancak o süreç ciddi anlamda sıkıntılı görünüyor. Hem yasal yoldan sadece kendi sorunumu çözebilirim, ancak bunu kamuoyuna mal edebilirsek sıkıntı çeken herkese faydamız olabilir.
Abi benim aracımda dizel ve biliyorsunuz ki toyota dizel araçlara cruse control koymuyor. Koymaması bişey değiL ben taktırmak istesem onu dahi yaptıramıyorum. Toyota müşteri hizmetlerine mail attım, adamların söylediği yurtdışında birşey belirleniyor biz bunun dışına çıkamıyoruz demekten başka birşey değiL. Bu kadar basit birşeyi dahi yaptıramıyorsak bu adamlara biz sizin bu söylediğinizi nasıl yaptıracağız. Siz bu işi yargıya taşıyın sonra deyin ki arkadaşlar böyle böyle bir şey yaptım sizde emsal göstererek dilekçe verin filan deyin yapalım ama bu iş bu şekilde düzelmez gibi geliyor bana.
size bişey diyeyim mi yakıt deposundaki çalkalanma sesinden şikayetçi olunmaz , siz zaten baştan corolla seçmişsiniz . yani yalıtım yaklaşık SIFIR. baştan kabul etmişsiniz bunu. hak talep edecek durum değil ki , aracın yapısı gereği bu böyle