0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rahatsız ettiyse özür dileriz .
aman abi korktum bir an sat demiyorsun diye
Bir iki gözlemimi bu konuya değerli mesajları ile katkıda bulunan sizlerle paylaşmak isterim:Gönderilen mesajların bir kısmı, "ben haksızlığa uğradım, hakkımı arayacağım" diyen kişiyi bundan vazgeçirmek için gönderilmiş. Akla gelen gelmeyen her gerekçe ileri sürülüyor uğraşma derken. İşte bu, gerçek "Türk vatandaşlığı" bilincidir(!) Hakkını aramak bir yana, arayana da köstek olmak. Fakat hiç şüphem yok ki, bu mealde mesaj gönderenlerin bazıları, kendilerine haksızlık ettiğini düşündükleri kişi(ler)i gözleri kestiği takdirde yanlarına arkadaşlarını, ellerine sopalarını alıp giderek o haksızlığı gidermekte tereddüt etmezler. Biz bu kafayla pek çok hakkımızın yendiğine şahit olduk, daha da böyle devam edeceğe benziyor...İkinci husus, "ben dernek kuracağım" diye açılan bir konunun altında birilerinin dizel araçlar için CC olmayışını tartışması. O tartışmanın yeri burası değil. Ben iki dakika sonra bu konuda ıstırap çeken arkadaşların rahatlamaları için uygun bir başlık açacağım, orada görüşelim arkadaşlar!
Bencede..
Mesut Bey,acaba benim araçta mı bir sorun var ama bu sorunun araçtan araca değişeceğini sanmıyorum.Ben depoyu fullediğimde yaklaşık 100 km kadar dur kalklarda bu çalkantı sesini bariz biçimde duyuyorum.Daha önce bu konuyu araştırdığımda e12 kasalarda da deponun deve hörgücü şeklinde olduğu ve üst kısımda boşluk kaldığı için bu çalkantı sesinin kronik olduğunu okumuştum.Acaba hb sedan farkediyor mu. sizin aracınız hb mi sedan mı?