0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ozan bey bu yakıt deposundan gelen sesin yolla alakası yok, tabi ki bozuk çukurlu yollarda ses artar fakat otobanda da olsanız bozuk yolda da olsanız frene basıp daha sonra tekrar gaza bastığınızda çalkantı sesini duyabilirsiniz.
Emin olun çalkalanma sesinin yalıtımla alakası olsaydı şahinlerde bu sesten durulmazdı çünkü depoları hemen arka koltuğun arkasında .
her arabada var mı bu sorun ? ben efsane e11 ve e12 de duymadım. oysa kulaklarım hassastır
Emin ol senin araçtada benim araçtada hemen altta.Herhangi bir koruma falanda yok ortalıkta duruyor
sadece dizeller değil ya, benzinlilerde de var bu ses.. bendeki benzinliyi ağzına kadar doldurunca 100 km kadar çok sert hareketlerde geliyor ses ancak dikkatle dinlemek lazım.. ben sürekli müzik dinliyorum şahsen sesi duymuyorum bile.. zaten 3.65ten beri ağzına kadar doldurmuyorum, 100er 100er alıyorum ne depo sesi ne bir şey, zaten benzini dolduramıyorum ki
haklısın mahmut yani sıfır araçta bu sesler olmamalı.Bir önceki e12 kasada bu sesler yokken yeni nesi diye adalndırılan e15 kasa larda bu sorun neden var.Corolla kasa değiştirtikçe kalitesini artıracağına düşürüyormu ne...Şimdiye kadar yeni nezil kullanıcılarından dizel kullananlar depo sesindne şikayet etti.Demek ki neymiş benzin liler garibim depoyu full edemedikleri için sesinde farkına varmıyor..mahmut sen 30 veya 50 lira ile nasıl yarım depo ediyon hangi ülkede yasıyon kardeş Suriyedenmi doldurup geliyon
Önümüzdeki hafta valiliğe giderek bu konunun yasal gerekliliklerini öğreneceğim.
Bir iki gözlemimi bu konuya değerli mesajları ile katkıda bulunan sizlerle paylaşmak isterim:Gönderilen mesajların bir kısmı, "ben haksızlığa uğradım, hakkımı arayacağım" diyen kişiyi bundan vazgeçirmek için gönderilmiş. Akla gelen gelmeyen her gerekçe ileri sürülüyor uğraşma derken. İşte bu, gerçek "Türk vatandaşlığı" bilincidir(!) Hakkını aramak bir yana, arayana da köstek olmak. Fakat hiç şüphem yok ki, bu mealde mesaj gönderenlerin bazıları, kendilerine haksızlık ettiğini düşündükleri kişi(ler)i gözleri kestiği takdirde yanlarına arkadaşlarını, ellerine sopalarını alıp giderek o haksızlığı gidermekte tereddüt etmezler. Biz bu kafayla pek çok hakkımızın yendiğine şahit olduk, daha da böyle devam edeceğe benziyor...İkinci husus, "ben dernek kuracağım" diye açılan bir konunun altında birilerinin dizel araçlar için CC olmayışını tartışması. O tartışmanın yeri burası değil. Ben iki dakika sonra bu konuda ıstırap çeken arkadaşların rahatlamaları için uygun bir başlık açacağım, orada görüşelim arkadaşlar!
Yani boşuna kendinizi yorup dünyanın masrafını etmeyin...ama illede kafama taktım istemiyorum dersen sat gitsin ya