abi ben 2 tekere dönüş yapacam hayırlısıyla

)), arabayı da idareten alacam bişeyler kafamda böyle bir plan var, gerçekleştirebilirim inşallah. arabayı ölü parasına alıyorlar çünkü, geçenlerde pazara gittim 25-26 diyorlar
2 saat kaldım döndüm valla, nette ialn var satılırsa satılır satılmadı bununla devam
Bırak iki tekeri yahu ölümden döndün unuttun mu?
unutmadım abi

yoksa şimdiye çoktan almıştım da neyse hayırlısı diyelim, arabayı satmış değilim zaten..
Aracı aldınız diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim Özcan.
Aracı aldınız diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim Özcan.
Ali aracı çarşamba günü teslim alacağız inşallah.Uçan Teneke 206 sorun çıkardı bizim için...bu arada babamlar otomatik istediler M/M şanzıman alacağız.
unutmadım abi
yoksa şimdiye çoktan almıştım da neyse hayırlısı diyelim, arabayı satmış değilim zaten..
Borcunu biraz daha öde sonra değiştirirsin arabayı.Nasılsa artık Auris'e biniyorsun...
valla ben de 36 ayın 16.sında dayanamadım kapadım hepsini : )))) Allah kolaylık versin, 60 ay....
valla ben de 36 ayın 16.sında dayanamadım kapadım hepsini : )))) Allah kolaylık versin, 60 ay....
Zaten 60 ay olmasa bile 60 ay satamama gibi bir durum söz konusu.Bu nedenle babam için fark etmeyeceğini düşünüyorum
o zaman iş başka tabi ama 60 sürekli olarak para ödemek hiç bana göre değil valla

ben 60 ayda arabadan sıkılırım hala para ödeyeceğim bir de ...
yok abi ya, bir elimde sarı zeybek bir elimde sigara valla : )))))
bir cumamız var gece kuşluğu için onu da sonuna kadar kullanıyorum...
hayırlı olsun özcan, Allah utandırmasın...
adamlar konut kredisi verir gibi taşıt kredileri veriyorlar, 60 ay vade öde öde bitmez
Teşekkürler Muhammet.Allah babama ödeme kolaylığı versin.Ne diyelim

hakikaten uzun vadede ödemek zor iş... kredi ve hertürlü gider şirket üzerine sanırım...
Bugün güç bela doktora gittim.Cumartesi günü MR çekilecek.Doktor beni acile sevk edip ağrı kesici yaptırmamı istedi.Okkalı bir ağrı kesici yaptılar.Yarım saatte kendime geldim...İğrenç bir geceden sonra şükür şu anda iyiyim...
Gecmis olsun Ozcan. Grip mi var? Neyse bir an once iyilesirsin insallah.
Arabaniz da hayirli ugurlu olsun, gule gule binin (babanizin ama).