0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba.bende orjinal olsun boyasız olsun diye tam 6 ay araba aradım.en sonunda bulup aldım.ama denildiği gibi orjinal araba bulmak zor.bulsanızda pahalı fiyat çekiyorlar.allah yardımcınız olsun...
özcan araç buldun mu?
haha.aynen ben de 6 ay boyunca araba aradım, iki kere istanbula gittim eli boş döndüm, sonunda çok şükür alabildim bitane...
auris verelim abi )
abi neşet başladı bile sağını solunu ellemeye ben de seneye başlarım gibi görünüyor üçüz zor
Galiba artık ben toyotacı değilim ama inşallah sen kafana göre bir toyota bulursun Özcan abi ( edit toyotacı demeyileimde toyotalı değilim )
sanırım 206 nıza iyi bakmamışsınız yada ikinci sahibi iseniz ilk sahibi iyi bakmamış,okadar kötü bir araç olsa 10 yıldan uzun süre üretilmezdi.bende peugeot kullanıcıydım ve şuan toyotya geçtiğim için pişmanım,ama şöyle bir durum olabilir siz B segmenti bir araçtan C segmenti bir araca geçiyorsunuz,ben D segmentinden C segmentine geçmek gibi bir hata yaptım.araçta ayrıntıları seven biri iseniz japonlar sizi bu konuda tatmin etmiycektir.vergisini kaldırabilirm derseniz 2004 model bir 406 hdi size corolladan çok daha fazlasını verecektir.fiyat olarak ta uygunlar.benzinli modelleri daha ucuz fiyata var.
Mustafa kısmet olursa sıfır alacağız.Öyle karar verdi aile büyükleri...