Gönderen Konu: Toyotalanmak ya da Toyotalanmamak.......  (Okunma sayısı 6167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotalanmak ya da Toyotalanmamak.......
« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2011, 00:11:30 »
merhaba.bende orjinal olsun boyasız olsun diye tam 6 ay araba aradım.en sonunda bulup aldım.
ama denildiği gibi orjinal araba bulmak zor.bulsanızda pahalı fiyat çekiyorlar.
allah yardımcınız olsun...

haha.
aynen ben de 6 ay boyunca araba aradım, iki kere istanbula gittim eli boş döndüm, sonunda çok şükür alabildim bitane...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2011, 00:11:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2011, 12:14:47 »
özcan araç buldun mu?
   Muhammet şu aralar yoğunluktan dolayı ilgilenemiyorum.Ama belki Verso Active düşünebilirim.Şirket adına alacağımdan dolayı prosedürleri biraz fazla ama araba showroom2lara bir gelsin bakacağız artık.

merhaba.bende orjinal olsun boyasız olsun diye tam 6 ay araba aradım.en sonunda bulup aldım.
ama denildiği gibi orjinal araba bulmak zor.bulsanızda pahalı fiyat çekiyorlar.
allah yardımcınız olsun...
haha.
aynen ben de 6 ay boyunca araba aradım, iki kere istanbula gittim eli boş döndüm, sonunda çok şükür alabildim bitane...
   Çok temiz bir A4 bulmuştum.2004 model.38 bin TL' istiyordu :wacko: 2008 yılında 36 bine aldığım arabaya şimdi 38 bin vermek mantıksız :) :) :) Bakalım artık kısmette ne var,ne olacak...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 13, 2011, 22:52:04 »
   Toyota'lanmak ya da Toyota'lanmamak....
   En iyisi Toyota'lanmak.Adil kardeşimin sayesinde kuvvetle muhtemel D-4D M/M Corolla evin yeni üyesi olacak.Danan'ın kuyruğu Çarşamba günü olumlu bir şekilde kopacak.
   Türkay ve Neşet'in Corolla'sıyla artık ÜÇÜZ olacak :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2011, 23:08:42 »
abi neşet başladı bile sağını solunu ellemeye :D ben de seneye başlarım gibi görünüyor :D üçüz zor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2011, 23:23:16 »
Galiba artık ben toyotacı değilim :) ama inşallah sen kafana göre bir toyota bulursun Özcan abi :)( edit toyotacı demeyileimde toyotalı değilim :D )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2011, 23:41:49 »
sanırım 206 nıza iyi bakmamışsınız yada ikinci sahibi iseniz ilk sahibi iyi bakmamış,okadar kötü bir araç olsa 10 yıldan uzun süre üretilmezdi.bende peugeot kullanıcıydım ve şuan toyotya geçtiğim için pişmanım,ama şöyle bir durum olabilir siz B segmenti bir araçtan C segmenti bir araca geçiyorsunuz,ben D segmentinden C segmentine geçmek gibi bir hata yaptım.araçta ayrıntıları seven biri iseniz japonlar sizi bu konuda tatmin etmiycektir.vergisini kaldırabilirm derseniz 2004 model bir 406 hdi size corolladan çok daha fazlasını verecektir.fiyat olarak ta uygunlar.benzinli modelleri daha ucuz fiyata var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 13, 2011, 23:43:14 »
auris verelim abi :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 14, 2011, 00:09:54 »
başa baş değişiyonmu takırtukurisi gökmen :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 14, 2011, 00:59:25 »
ı ıh vermem :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 14, 2011, 01:01:32 »
abi neşet başladı bile sağını solunu ellemeye :D ben de seneye başlarım gibi görünüyor :D üçüz zor :D
   Elleşmeyin arabalarada üçüz olsun bir süre :D
Galiba artık ben toyotacı değilim :) ama inşallah sen kafana göre bir toyota bulursun Özcan abi :)( edit toyotacı demeyileimde toyotalı değilim :D )
    Evet Taylan.Toyotalı demek daha doğru olacak... :) :)
sanırım 206 nıza iyi bakmamışsınız yada ikinci sahibi iseniz ilk sahibi iyi bakmamış,okadar kötü bir araç olsa 10 yıldan uzun süre üretilmezdi.bende peugeot kullanıcıydım ve şuan toyotya geçtiğim için pişmanım,ama şöyle bir durum olabilir siz B segmenti bir araçtan C segmenti bir araca geçiyorsunuz,ben D segmentinden C segmentine geçmek gibi bir hata yaptım.araçta ayrıntıları seven biri iseniz japonlar sizi bu konuda tatmin etmiycektir.vergisini kaldırabilirm derseniz 2004 model bir 406 hdi size corolladan çok daha fazlasını verecektir.fiyat olarak ta uygunlar.benzinli modelleri daha ucuz fiyata var.
   İlk defa B segmenti,1991 yılından sonra ilk defa Fransız arabası aldık ve buda son olacak.206'yı almadan önce Corolla ve A4'e biniyordum.Aldığım günlerde elimde peşin para olmadığından vadeli olarak alabileceğim bir tek 206 vardı ve mecburiyetten aldım.Mecburen bindim ama seve sevede bırakıyorum.Hatta ve hatta güle oynaya bırakıyorum.206'nın 10 yılı aşkın bir süredir üretiliyor olması onu İYİ ya da KALİTELİ kılmıyor Mehmet bey.Arkadaşlar,özellikle Ankara'lı arkadaşlar hangi araçlara bindiğimi (bknz avatarımda) binmeye devam ettiğimi biliyorlar.Ama şunuda söylemekte yarar var;aracın kapı açıkken tavan aydınlatmalarının fasılalı yanıp sönmesi çok güzel bir özellik.Bu hemen hemen hiç bir araba da yok.Mesela şu anda Aşti'de otobüs yazıhanelerinden birinden yazıyorum.İzmit'e gidip 206'yı getirmeye gideceğim 02:30 otobüsüyle.o 4 saatlik yol şimdiden gözümde büyümeye başladı...

Aurisi bana verip 6 aylık vergisi 3.350 tl olan American alacaksın değil mi? Bize HB araba olmuyor Gökmen'im :) :)
   Tuncay Takırtukuris'i istediğine eminmisin? :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 14, 2011, 01:18:21 »
burda marka kayırmak gibi bir derdim yok bende yıllarca peugeot a bindim ve en ufak bir sıkıntım olmadı,en sorunlu modeli olan 2005 öncesi 307 lerde bile öyle ahım şahım bir sıkıntım olmadı,genel olarak fransız arabaları narindir.bakımı biraz geçsin bişey olmaz dediğiniz anda bir çok şeye davetiye çıkarmaya başlarsınız,performans seri araçlarında bile kullanımıza göre bakımlarını aksatmadıkca sıkıntı çıkarmazlar.bizde çok sık araç değiştiriyoruz sonuçta hepsi sıkıntı,tabi yaşanmışlıklarda olayın yönünü değiştirebiliyor,örnek olarak 0 aldığımız wv bora 18.000 kmde tirger koparıp yatak sardı,ve garanti kapsamında sayılmadı.bunun üzerine bana wv ilgili ne dense boş.fransızlar ayrıntılara çok önem verirler benim de o markalara dikkatimi çeken budur zaten.mesela kışın peugeotlarda iki farklı uyarı alırsınız,bunlardan birisi buzlanma riski olduğunu belirtir,bir diğeri ise buzlanmanın gerçekleşmiş olduğunu belirtir ve düzenli aralıklarla size durumu hatırlatır.ibu tarz şeyler benim için aracı daha cazip kılar.2011 corolla aldım ama cam açma düüğmerinde ışıklandırma yok,yağmur sensörü yok far sensörü yok bunlar artık avrupa araçlarda neredeyse standartlaşmış özellikler.japonlar konfor ekipmanları konusunda biraz cimri sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 14, 2011, 01:58:10 »
   Otomobiller ve markalar hiç kimse için vazgeçilmez değildir.Hani renkler ve zevkler tartışılmaz ya buda böyle bir şey.Kimimize göre araçlarımız evin bir üyesi,kimine göre onlar sadece bir makinedir,kimi aracına son derece iyi bakar kimi amaann deyip hiç ilgilenmez.Şimdi Toyota'da sensörlerin olmayışı kimisi için hiç önemli değilken,kimiside anahtarsız çalıştırmanın olmayışı çook büyük eksikliktir.Öğretmen bir arkadaşım 2004 yılında sıfır Civic aldı.Aracın anahtar ve kumandasının ayrı oluşu,bırakın yol bilgisayarını dijital bilgi ekranının olmayışını "doblo'da bile bunlar var Honda'da yok deyip" sattığını biliyorum.Ama genel anlamda Fransız arabaları aile üyelerinde pek sıcak bir etki bırakmadı...Mesela abim Passat'ı sattığımızdan buyana 206'yı kullanıyor.Bel ve eklem ağrılarım dışında sorun yok diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 14, 2011, 02:10:32 »
boyasız bulmak zor abicim :) 206lar çok çok berbat araba denge 0 :S 40 km hızla duvara çarpıp takla attı gözümün önünde :S :( arkadaşımda 2005 sedan sol var 55binde ilk elden kazası yok sol da boya var galiba çizikten dolayı. komple servis bakımlı tıpır tıpır araba :) benim 93 bile sadece sol kapı sacı değişti ve komple boyalı onun dısında asla kazası yok ama komple boyalı iste :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 14, 2011, 02:13:45 »
   Mustafa kısmet olursa sıfır alacağız.Öyle karar verdi aile büyükleri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 14, 2011, 04:16:58 »
   Mustafa kısmet olursa sıfır alacağız.Öyle karar verdi aile büyükleri...
hayırlısı abicim. 0 aracın tadı ayrı ya :) 0 olsun şahin olsun :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 14, 2011, 09:56:32 »
hep söylüyorum.. donanım için araba almak çok saçma.. onlar küçük oyuncaklar sadece. üstelik sorunsuzluk anlamında ilk3ten aşağıya hiç inmeyen bir marka ile, son 3ten yukarıya hiç çıkmayan bir markanın karşılaştırılması hem komik hem de o son 3teki marka için gurur verici
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 14, 2011, 10:41:06 »
şimdi sorunlu ilk içinde peugeot varsa gene yaşanmışlıkları göz önüne alarak,toyotanında son üçte olduğunu var sayarsak ise 0 araç aldığım halde neden ayda en az iki defa servise gidiyorum,aracımda ağzına kadar dolu bir araç değil comfort donanım seçeneğinde.Şunuda unutmamak lazım hepsi kul yapımı,BMW ler bile yolda kalabiliyor artık,donanım bence önemli çünki sürüş konforunu ve güvenliğini arttırırlar uzun yol yapan insanlar için sanırım bunlar önemli bir hal alıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Şubat 14, 2011, 11:08:54 »
aracınızı zaten oyuncak için almamışsınız görüldüğü kadarıyla, oyuncak için alsaydınız elegant alırdınız hatta vsc+xenon falan veya ne bileyim opsiyon listesinden seçerdiniz bir dünya oyuncak.. zaten onun için alınmamış gördüğüm kadarıyla.. bahsettiğiniz far sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici bidi bidi hepsi benzinli elegantta var.

toyotanızla ayda 2 kere servise mi gidiyorsunuz :D ben sadece çay içmeye gidiyorum :) 12 yıldır toyota kullanıyoruz, 2 tane corollamız var, bir bakım bir de çay içmek dışında hiç uğramadım..gidin iade edin o aracı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 14, 2011, 17:49:44 »
bugun tekrar gittim zaten debriyaj ile ilgili bir sıkıntım kapıda bekledim gelen 3 müşteriden rica edip araçlarnın pedallarını kontrol ettim 2 tanesinde yok birinde bendeki sıkıntının aynısı var.bakım zamanı götürüp baktıracağım bu arada serviste 400 tl istenen 10.000 lik rutiin bakım sanayide 160 tl :) Şimdilik minumum bir yıl daha bu arkadaşla birlikteyiz,daha sonra tekrar bir gözden geçirme yapıp maddi imkanlar doğrultusunda bir değişim söz konusu olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Şubat 14, 2011, 20:28:18 »
400tl mi? hangi servise gidiyorsun? merkeze şikayet et.. ben 10bin bakımını 200liraya, 20bin bakımını 250 liraya yaptırdım!