0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taylan seninki de bedavaymış be 10bin bakımında yağ, yağ filtresi ve tapa değişiyor.. bu zaten her 10binlik bakımda değişen şeyler, 20bin bakımında bunlara ek olarak polen değişiyor, 40bin bakımında hava filtresi, polen değişiyor ve varsa bir eksik, bir sıkıntı onlar değişiyor..hava filtreni değiştirmemişsindir 110tlye imkansız hava filtresi+yağ değişimi benim 10bin bakımında 5w30 konmuştu, 20bine gittiğimde 10w40 koydular, görünce üzüldüm yıkıldım bir sonraki bakımda yani 30bin bakımında yapı kendim götürcem..yağı dışardan alabiliyorsunuz, servis buna bir şey demiyor haberiniz olsun
benzinli aracımdan örnek verecek olursam 0/30 geçtiğimde aracımdaki titreşim ve motor sesi azalmıştı.Mantıken dizelde de aynı şeyin olması gerektiğini düşünüyorum.debriyajıda çözebilirsem rahatlıycam,insan tedirgin oluyor.
benim şahıma ait ilk dizel araç bu olduğu için kesin birşey söyliyemiyorum,bende deneyip görcem.
Arkadaşlar, elbette ki insan boyasız değişeni olmayan araba almayı ister ama boyalı arabaları da bir kenara atmamak lazım. Bazı insanlar vardır ki arabası her daim pırıl pırıl olsun ister ve en ufacık bir çizikte bile boyatır. Bazen de senin hatan dışında birisi gelir sana vurur. Boyalı araba demek illaki takla atmış araba demek değildir. Veya parçaları değişmiş demek değildir. Dikkatli bir kontrol ile arabanın takla atıp atmadığını, parçalarının değişip değişmediğini veya çamurluğunun değişmese bile çekiçlenip çekiçlenmediğini anlayabilirsiniz. Hiç birisini yapamıyorsanız arabayı birden fazla tercihen de tanıdık, bildik bir kaportacıya götürebilirsiniz.
Aurisi bana verip 6 aylık vergisi 3.350 tl olan American alacaksın değil mi? Bize HB araba olmuyor Gökmen'im Tuncay Takırtukuris'i istediğine eminmisin?
vergiye ortak bulamıyorum alamayacağım abi ))) takırtısını tukustusunu uzun uğraşlar sonucu kestim abi, takırdamaz oldu (en azından şimdilik ) : )))
valla abi 1,5-2 aydır auris gözümde
şaka bir yana hayırlı olsun şimdiden.